"Шоколадова" коса - 4

• 156 525
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
На мен ми изглежда напълно еднакво с показаната снимка от Вики...
Но MammaEH търси безамонячна боя Rolling Eyes

# 376
viki_1974,благодаря. Ще пробвам тази комбинация.

# 377
Да иска ми се да е без амонячна за да не си горя косата все още . Иначе и на мен косата на Вики ми изглежда подобна на тази на Николета .

# 378
  • Русе
Да иска ми се да е без амонячна за да не си горя косата все още . Иначе и на мен косата на Вики ми изглежда подобна на тази на Николета .
Скрит текст:
Де да можех и на килограми да го докарам  newsm03  Joy

# 379
и аз имам същия проблем viki_1974 след раждането  Shocked

# 380
MammaEH  , не си вземай безамонячна на Лореал ,отвратителна е.  Това е първата боя с която се боядисах / за пръв път се боядисах преди 5 г заради 2 бели косъма и те се увеличиха/ .  Та това ,че е безамонячна не е гаранция ,че не уврежда косата. А  Кастинга освен косопад ,бързо се отми и с месеци цапаше хавлии ,халати и възглавници . Косата ми е дълга и за 2 опаковки близо 33лв си беше пълна глупост да се даде +  фризьор  близо 50лв и резултата беше ужасен/.
 Боите ,които не са изтощавали косата ми -REVLON и BESS, муса на WELLA .
 Сега съм с NECTRA COLOR, но е от миналата събота.
 Моята коса явно ще трябва да се обцвети за да стане кафява. В момента с 468 стои идеално черна  Grinning

# 381
  • Русе
Скрит текст:
Моя проблем не е след раждане, тогава не си личеше, че въобще съм била бременна(особено втория път). Проблема ми се казва ЕГН  Laughing

# 382
Скрит текст:
Моя проблем не е след раждане, тогава не си личеше, че въобще съм била бременна(особено втория път). Проблема ми се казва ЕГН  Laughing
Скрит текст:
Моят проблем се появи също не след раждане ,а след 35г . viki_1974  , ако това е годината на раждането ти в края на ника значи сме наборчета  Simple Smile

# 383
На мен ми изглежда напълно еднакво с показаната снимка от Вики...
Но MammaEH търси безамонячна боя Rolling Eyes
Ясно, не съм разбрала първия път  Peace  Значи трябва да се търси златист оттенък, .3/03/33 след номера на боята, например 6.3, също и .2 или направо .23, 2-ката обикновено е жълт нюанс.

# 384

MammaEH    ,тази боя е безамонячна.
  Някой ,ако я е ползвал да сподели .

# 385

yulmana страхотен цвят  smile3501 и аз ще следя има ли такива ,които са я ползвали.А да питам някои ползвал ли е и Олиа 5.0 ?получи ли се същия цвят?

# 386
  • ВАРНА

Скрит текст:
MammaEH    ,тази боя е безамонячна.
  Някой ,ако я е ползвал да сподели .

На 22ра страница съм си писала мнението за 6,782 - много тъмна,почти черна стана,озтавих я да се измива почти 2 месеца и като минах отгоре със светло кестеняво 6,3 стана почти черна,ужасно наслагване на пигменти,изобщо не я препоръчвам,сега ще трябва да я минавам с ремувър и да видя какво ще мисля за Нова година  ooooh!

# 387
Някой използвал ли е боята за коса фито .Кафевите нюанси.И наистина ли са натурални и хубави .

# 388
Здравейте, дами!   bouquet Влизам да споделя моите резултати, след като преминах в отбора на тъмнокоските  Wink Според мен се получи доста добре, противно на очакванията ми. Доста си личи червеният оттенък , но лично мен не ме дразни. Не е точно желаният цвят, който искам да постигна, но като за начало мисля, че е добре.  Blush
Преди :
Скрит текст:
След: 
Скрит текст:

# 389
Mo0onllight и двата цвята са страхотни  Heart Eyes останаха ми очите! Новия ти цвят е много модерен в момента, от типа auburn и много ти отива!

Общи условия

Активация на акаунт