"Шоколадова" коса - 4

• 156 518
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Много благодаря!   bouquet

# 391
Хайде и аз с нов цвят на косата.Не успях да изчакам да отида на фризьор.Имаше час за след две седмици.Видя ми се много Simple Smile)Взех си една без амонячна боя
ето какво се получи
Скрит текст:
a това ми беше косата преди
Скрит текст:
не се забелязва много но направо си беше оранжавееща рижа вееща и т.н .  това е и боята която си взех без амонячна.Не миришеше  Heart Eyes и се нанася много лесно .
Скрит текст:
доволна съм от резултата който се получи.Стои естествено кестеняво.Боята е без амонячна за маскиране на положението известно време  докато отида да ми направят хубав цвят или аз не си поръчам някоя друга боя.Пише ,че трайността и е до 8 измивания , но това не ме притеснява.Мисля да си взема маската на лакме за кестенява коса за да се опитам да запазя цвета малко по дълго време.Най вероятно ще е хубаво да е съчетано със шампоана но в момента съм с един на Фито за косопад и не искам да ги смесвам.
Харесала съм си ето тази боя http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/preference-mousse-abso … ark-brunette.aspx и се чудя дали да не взема да си я поръчам Simple Smile гледах я в Интернет върви около 9-10 паунда.Сега нещо загубих сайта в който я гледах.Има и един страхотен кестеняв цвят .

Mo0onllight Цвета ти е много приятен.Аз като цяло харесвам пепелно кестенявото но напоследък въздишам точно по такива цветове като твоя.Дори по кестеняво с червен отенък.Стои много хубаво а преди не ми харесваше защо съм бягала от този отенък незнам.Другите цветове които ми харесват са много тъмните кестеняви при тях понеже са доста тъмни не се забелязва този червен отенък и стоят много естествено.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 08:46 от Анонимен

# 392
ровейки се в интернет какво намерих Simple Smile
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/igora-expert-mousse- … assh-mus-za-kosa/ Случайно някой използвал ли е този мус ? Лични впечатления да изкаже ? Заинтригувана останах определено Simple Smile

# 393
Привет шоколадки  bouquet
От доста време не съм се боядисвала-около 3 години вече.
Сега предколедно и празнично искам малка промяна, за разнообразие.
Искам подобен цвят на този:

Това е auburn цвят, много модерен през последните години. Нещо средно между кафяво и махагонено червено.
Но подчертавам, че не искам твърде червени тонове, а повече към кафяво. Тъй като и кодсата ми е тъмна няма как да стане светло.
Препоръчайте ми хубава щадяща боя без амоняк, с която да постигнатози цвят за да се оринетирам цветово.Ще се боядисвам при фризьор най-вероятно.
По принцип ползвам Кастин на Лореал и си мисля дали да взема Махагона.

# 394
Нектра колор 468 е точно такъв цвят .
 http://kariniki-produkttests.blog.de/2014/05/08/schwarzkopf-nect … mmoniak-18411429/ 
  Зависи какъв е твоят цвят коса . Само да не е черен ,като моята дето при боядисване досега няма никакъв видим признак на промяна.

# 395
  • Бургас
Някой с впечатления от Гарниер Калър Сенсейшън 5.35- води се канелено кафяво. Много му се чудя  Rolling Eyes
http://www.darmarsklep.pl/zdjecia_allegro/index.php?twg_album=GA … ensation-5.35.jpg

# 396
# 397
Привет шоколадки  bouquet
От доста време не съм се боядисвала-около 3 години вече.
Сега предколедно и празнично искам малка промяна, за разнообразие.
Искам подобен цвят на този:

Това е auburn цвят, много модерен през последните години. Нещо средно между кафяво и махагонено червено.
Но подчертавам, че не искам твърде червени тонове, а повече към кафяво. Тъй като и кодсата ми е тъмна няма как да стане светло.
Препоръчайте ми хубава щадяща боя без амоняк, с която да постигнатози цвят за да се оринетирам цветово.Ще се боядисвам при фризьор най-вероятно.
По принцип ползвам Кастин на Лореал и си мисля дали да взема Махагона.
И аз напоследък се заглеждам по това червеникаво кафяво хем искам да избягам от това червенеене и затова не съм ходила на фризиор още защото не съм ориентирана какъв цвят точно искам.Затова се мажа из нас Simple Smile
Ето на макадемия едно 7,55 но се води средно русо махагон а хич не ми изглежда средно русо Grinning
Скрит текст:
аз какво съм се заплеснала по тази макадемия .А ето и няколко кафяво червени коси.Изглеждат невероятно Simple Smile
еххх...
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
това е и с кичури моя фаворит за всички червеникави нюанси.Ако добавя червеното то ще е в тази комбинация с русите кичури Simple Smile.Ще стои невероятно според мен Stuck Out Tongue.До тогава ще се оклепам с едно светло пепелно кестеняво на макадемията  Joy

Нектра колор 468 е точно такъв цвят .
 http://kariniki-produkttests.blog.de/2014/05/08/schwarzkopf-nect … mmoniak-18411429/ 
  Зависи какъв е твоят цвят коса . Само да не е черен ,като моята дето при боядисване досега няма никакъв видим признак на промяна.

Изглежда страхоно на тази мацка този цвят.Зависи наистина обаче какъв е цвета на косата.Има ревю на тази боя направо на едно момиче на косата стои рижаво червено .
Скрит текст:
ето тук лично на мен изобщо не ми харесва резултата.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 08:02 от Анонимен

# 398
  • ВАРНА
Най-вероятно момичето от последната снимка е било русо и нормално да не стане толкова тъмен цвета,няма как на руса и н атъмна основа да се получи еднакъв цвят  Peace

# 399
Моята коса е много тъмнокестенява -направо черна , момента съм с такава боя и само в корените / където беше побеляла /е червеникавочерна /не рижа или червено като опаковката / . За дълга до под лопатките коса -една педя от раменете надолу /гъста и с дебел конски косъм Grinning /  използвах 2 опаковки /половината остана ,ама то щото бях на фризьор  -инак аз всичко щях да си наклепя/.
 Самата боя не тече и е удобна . Не щипе и мирише много приятно на цветя / имам алергии и от миризми на химикали се задушавам и кашлям/.
  Беше ми похвалена тук и аз реших да пробвам.
  Пише шоколадово кафяв за мен на снимката си е червен. Ако сте с кестенява коса / не като моята дето досега с каквото и да се боядисам все си е черна и никой не забелязва промяна Grinning /
 От близо месец съм  и не е паднала / не пуска боя и не е избеляла/ . Косата ми си е жива и съм доволна.
  Кастинг крем глос е отвратителна -опада ми косата и с месеци пускаше боя след измиване и ми цапаше -кърпите .  Професионална на Вела пък така ми изсуши косата ,че нямам думи / дадох близо 60лв преди 4г и не бих повторила / . Интересното е ,че пък с Велатон косата ми беше с перфектен цвят ,таен и блясък.
   Ревлон за мен е хубава боя.  BESS  също -това е единствената боя може би при която косопад почти нямах .
 Искам поне веднъж да съм с шоколадово кафява коса ,но при моята май първо е нужно обцветяване. 

# 400
Днес имам час при фризьорката да ми направи бретон и ще поговоря с нея за евентуална промяна.Както се вижда на аватара ми косата ми си е тъмно кестеняво,но много изсветляло на места по дължините.Аз не се решавам само и единствено заради това,че ме е страх как ще ми се отрази боята,а не съм се боядисвала от три години.Притеснявам се от косопад и поради факта,че едва ли ще го поддържам този цвят дълго време. Дяволски чаровна първите две снимки,които си постнала май ще ме накарат да взема радикално решение Twisted Evil просто са страхотни  Heart Eyes
Затова искам щадяща професионална боя.

# 401
Аз и аз се заплеснах по това червено кафяво.Особено на трета снимка се пада едно тъмно кестеняво червено Simple Smile.А това с кичурите си се постига само при фризьор.
За март месец като се връщам на работа да сме живи и здрави ще си подаря такава прическа до тогава ше заложа на едно пепелно кестеняво или това което е на трета снимка.
Eто още един вариант за медно кестеняво .
Скрит текст:
на чифели Simple Smile

# 402
Ами интересното при мен е ,че засега най -щадяща е била BESS и след нея REVLON и  муса на WELLA ,а това  са си амонячни бои .
 С Кастинга на Лореал просто беше плачевен косопад .
  Моята фризьорка сподели ,че това ,че няма амоняк не е гаранция ,че са щадящи -все пак за да е трайна боя си трябва химия /инак къна +индиго /.  Скоро четох ,че за тези био бои пък доста се лъжело в състава колко били 100% растителни.
   Интересното беше при мен ,че Велатон от 5-6лв . не ми изсуши косата ,а в същото време с професионалната на Вела беше станала точно като изкуствена и после суха .
  Доста ми хвалят Макадамия и и Чифели.

# 403
Ами интересното при мен е ,че засега най -щадяща е била BESS и след нея REVLON и  муса на WELLA ,а това  са си амонячни бои .
 С Кастинга на Лореал просто беше плачевен косопад .
  Моята фризьорка сподели ,че това ,че няма амоняк не е гаранция ,че са щадящи -все пак за да е трайна боя си трябва химия /инак къна +индиго /.  Скоро четох ,че за тези био бои пък доста се лъжело в състава колко били 100% растителни.
   Интересното беше при мен ,че Велатон от 5-6лв . не ми изсуши косата ,а в същото време с професионалната на Вела беше станала точно като изкуствена и после суха .
  Доста ми хвалят Макадамия и и Чифели.

И на мен ми хвалят макадемия , чифели съм го пробавала пепелно тъмно русо 6,1 получи ми се страхотен наситен кестеняв цвят какъв желаех Simple Smile.За съжаление ми падна супер бързо и станах ето така след нея .
Скрит текст:
доста оранжавееща ми беше косата.Сега се чудя да заложа на макадемия или да отида да ме направят с бес Simple Smile)

# 404
Аз се чудя с 6 или смеса между две както ме посъветваха ,дали ще се получи нещо и да не стане на петна.
  След колко време падна боята?
 Засега след боядисването с Нектрата всичко е наред -не личи да е паднала -ама то какво да падне -косата си ми е същият цвят /поне в коренитете не е избеляло  / Grinning
  Смешното  е ,че отивам на фризьор ,намацват ме с две опаковки и ефекта е - същият цвят и ама никой не забелява ,че е боядисана  Grinning
 Замислям се вече само корените да си боядисвам с близък цвят и да се откажа ,че някога ще бъда с шоколадова коса.

Общи условия

Активация на акаунт