"Шоколадова" коса - 4

• 156 629
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Моята коса е много тъмно кестенява, почти черна. Все пак от години се боядисвам и реално само в корените си е моя цвят.

# 211
Сега поразгледах и други снимки и цвета ми изглежда съвсем различен, като златист лешник, което не се води кафяво до колкото знам. На тази снимка изглежда тъмно русо златисто, което обикновено са 7-те
Скрит текст:
а на тази златисто светло кафяво
Скрит текст:
. Цветът е доста специфичен и на по-тъмна основа ще червенее повече според мен. Може би с 9% окислител и 7-ца или 6% с 8-ца.
 И да допълня, гледах Есил в БГ търси талант и цвета е коренно различен от снимките. В предаването ми изглежда тъмно,че даже и средно русо старо злато както му викаха.

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 22:29 от Анонимен

# 212
  • Русе
Вече съм си купила 7-ца, която се води "русо" с 6% оксидант. Ще видя другата седмица като се боядисам какво ще стане.
Преди 3 месеца пробвах да се боядисам с един цвят, който се водеше шоколад с кафе 6.73, но се оказа, че оксиданта ми е изветрял и боята падна много бързо. Иначе беше станал много хубав цвят.

# 213
  • Бургас

Преди 3 месеца пробвах да се боядисам с един цвят, който се водеше шоколад с кафе 6.73, но се оказа, че оксиданта ми е изветрял и боята падна много бързо. Иначе беше станал много хубав цвят.

А боята каква марка беше?

# 214
# 215
Момичета, може ли някакви предположения ей този цвят как се получава?? Точно такова искам.

Примерно ако смеся Syoss 5-8 и 5-28 си го представям, обаче не знам дали ниво 5ца няма да е тъмно newsm78

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 12:05 от Кукумицина

# 216
  • Бургас
viki_1974   bouquet

Момичета, може ли някакви предположения ей този цвят как се получава?? Точно такова искам.

Примерно ако смеся Syoss 5-8 и 5-28 си го представям, обаче не знам дали ниво 5ца няма да е тъмно newsm78

Аз получих това с Империти 635, за мен е светло и прекалено червеникаво. Peace

# 217
Искам да ви попитам в тази тема някой боядисвал ли се с лореал иноа?Утре ще съм на фризьор и ме интересува хубави и наситени ли са цветовете на тези бои.Хубави кафяви цветове ли стават.За сега не съм решила точно какъв ще е цвета искам да избягам от червеникавия ефект на кафявото това фризьора го знае и ще се постарае да го направи , но се притеснявам за цветовете и дали боята е хубава наистина.

# 218
DqVoLsKi_ChArOvNa ,боята е хубава,с наситен цвят и щади косата.При мен обаче цвета винаги се получаваше по-тъмен от мострата и понеже бързо ми падаше( безамонячна е ),я смених.Иначе косата ми беше много хубава и жива,с много блясък  Peace
Има и друго - аз се боядисвах в домашни условия,а теб ще те прави фризьор,така че няма от какво да се притесняваш според мен  Hug

# 219
  • Пловдив
Искам да ви попитам в тази тема някой боядисвал ли се с лореал иноа?Утре ще съм на фризьор и ме интересува хубави и наситени ли са цветовете на тези бои.Хубави кафяви цветове ли стават.За сега не съм решила точно какъв ще е цвета искам да избягам от червеникавия ефект на кафявото това фризьора го знае и ще се постарае да го направи , но се притеснявам за цветовете и дали боята е хубава наистина.

Аз се боядисвам с Иноа 8,23. Не съм доволна и ще сменям боята. Много е нетрайна, може би защото е безамонячна. Пресно боядисана е много много добре, но още на първото измиване пада нюанса и след това не е толкова ефектно Crossing Arms. Не ми покрива белите коси, и става по-светло отколкото изглежда на каталога.
Иначе, не може да се отрече, че е много щадяща Peace
Фризьор ме боядисва Peace

# 220
Аз също се боядисвам с нея. Имам тук там бели коси и ги покрива. Доволна съм. Мисля, че беше 6,5. Като започнах да се боядисвам с нея ме попитаха с червеникав отенък ли искам или с перлен. Избрах перления и нямам червеникав отенък.

# 221
Вчера се боядисах с Лонда колор.Смесих два цвята тъмно кафяво(12 номер) и пепелно кафяво(25 номер).Много приятен  цвят си докарах,дано само не се натрупа  към черно.

# 222
Благодаря ви много за отговорите.Относно иноата искам да е с нея именно защото е по щадяща косата а и съм кърмачка все още и искам да е по лекичка и не толкова силна.Ще слагаме и руси кичури в края на косата/омбре/ отново русите кичури ще са с лореал иноа Simple Smile).Днес от мен очаквайте снимков материал Simple Smile

# 223
Здравейте Hug
Аз от 2009 съм тъмно шоколадова,но прецених да стана светъл шоколад.Първо пробвах изсветляване с лакме 10.17 и 12.10-микс.Резултата беше светъл оранжевеещ корен и по-тъмни краища,естествено (там бутнахме 2 тона).Очаквах го,но исках да пробвам.После 4 дена по-късно (не издържах) фризьорката ми направи кичури с БлондМи на Шварцкофт.Резултатът е 4тата снимка,която виждате в линка по-долу(на снимката е излезнало може би 2,да не кажа и 3 нюанса по-тъмно ) Като корените са пак по-светли от останалата част Crossing Arms И оранжевият цвят е още повече на лице.Целта ми е 1вата снимка от началото на темата.
С риск да изтоща косата си съвсем,няма и седмица по-късно,смятам да боядисам корените в по-тъмно и на останалата част да направя обливка за около 10 минути..може би ще уеднаквя.Може ли да ме упътите към някой номер и боя,предпочитам професионална.
Фризьорката ми работи с Шварцкофт,какви са ви наблюденията в кафявата гама?Покривна ли е,цветът издържа ли?
На тези светли кичури,дали изобщо има боя,която да държи поне 2 седмици?По принцип си харесвам Лакме-амонячната,но основно съм я използвала за по-тъмен нюанс на кафявото,и сега съм в дилема newsm78  Благодаря предварително
http://ametista.snimka.bg/other/hair-terapy.807252.32729366

# 224
kloie, благодаря ти за отговора Simple Smile Ако може обаче да ми препоръчате нещо комерсиално по магазините, защото да ви кажа съм малко разочарована от професионалните бои.

Общи условия

Активация на акаунт