"Шоколадова" коса - 4

• 155 205
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
: amamamam косата ми не е боядисвана от близо три години

# 526
Аз също не харесвам червеникавите оттенъци и много внимавам каква боя за коса си купувам.Постигам желания резултат със безамонячната на Бюти и последно си купих ето тази-5-10-Ледено кафяво и също съм много доволна от резултата!

# 527
  • на кого му пука
Miss_Bingley ,последната ти снимка не ми се отваря на мен но съм виждала косата ти в другата тема за грижите .Имаш хубав цвят и косата  ти е чудесна в момента.Изборът си е твой ,но те съветвам да не я променяш докато нямаш бели коси.Ще дойде момент ,в който няма да ти се занимава с постоянно мазане и вглеждане в огледалото дали не е избило бялото отдолу ,а ще бъдеш принудена да го правиш.С най-добри чувства го казвам.  bouquet

# 528
Miss_Bingley ,последната ти снимка не ми се отваря на мен но съм виждала косата ти в другата тема за грижите .Имаш хубав цвят и косата  ти е чудесна в момента.Изборът си е твой ,но те съветвам да не я променяш докато нямаш бели коси.Ще дойде момент ,в който няма да ти се занимава с постоянно мазане и вглеждане в огледалото дали не е избило бялото отдолу ,а ще бъдеш принудена да го правиш.С най-добри чувства го казвам.  bouquet

Много ти благодаря за съвета. И аз не мога да се навия още, нещо ме спира-от една страна не виждам смисъл, защото нямам нито един бял косъм все още, полагам много грижи, а едно боядисване ще я увреди малко или много, и всичко, което съм постигнала досега ще отиде на вятъра.
Много мисля по въпроса, и фризьори и всички ми казват да не се боядисвам, именно поради факта, че за в бъдеще ще ми се налага и изтъкват точно твоите доводи  Simple Smile Wink

# 529
Здравейте! Боядисах се с боята на Макадамия  - цвят 4.73
http://www.alexandar-cosmetics.com/en/product/hair-colour-macadamia-100ml-4-73 (не успях да кача снимка, затова публикувам линк), но косата ми стана с лилав оттенък първоначално, а след това при всяко миене пускаше оцветяване... Confused Като добавим и че се оказа не особено трайна, общо взето не съм доволна.
 Можете ли да ми препоръчате боя, която да постига дълбоко кафяв цвят без червени, лилави и т.н отблясъци?

Скрит текст:
Опитах няколко пъти да кача снимка на желания цвят, но не успявам. Някой може ли да ми припомни, как става номера...Явно бъркам нещо... Embarassed

# 530

Много ти благодаря за съвета. И аз не мога да се навия още, нещо ме спира-от една страна не виждам смисъл, защото нямам нито един бял косъм все още, полагам много грижи, а едно боядисване ще я увреди малко или много, и всичко, което съм постигнала досега ще отиде на вятъра.
Много мисля по въпроса, и фризьори и всички ми казват да не се боядисвам, именно поради факта, че за в бъдеще ще ми се налага и изтъкват точно твоите доводи  Simple Smile Wink
От цвета който си избрала косата ти няма да се изтощи, особено ако избереш качествена боя. С останалите неща съм съгласна, ще трябва да я боядисваш и едва ли ще можеш да спреш. Лично мен никой от доводите обаче не ме накара да се откажа от боядисването. В такива моменти всеки си преценява какво иска и как. А защо не пробваш да сложиш шампоан оцветител ако искаш някаква промяна? Няма да стане като на публикуваните снимки, но със сигурност няма да е трайно и няма да увреди нищо.

# 531
  • Пловдив
Ползвали ли сте боята на Фарма вита?

# 532
Цитат
От цвета който си избрала косата ти няма да се изтощи, особено ако избереш качествена боя. С останалите неща съм съгласна, ще трябва да я боядисваш и едва ли ще можеш да спреш. Лично мен никой от доводите обаче не ме накара да се откажа от боядисването. В такива моменти всеки си преценява какво иска и как. А защо не пробваш да сложиш шампоан оцветител ако искаш някаква промяна? Няма да стане като на публикуваните снимки, но със сигурност няма да е трайно и няма да увреди нищо.
Цитирай   • Харесва ми

тъмничък ми е цвета, шампоана оцветител при мен не е опция, защото нищо не хваща, най-много нещо лек отенък на слънце едва-едва да се забележи, порбвала съм няколко пъти
това, че като се боядисма няма да мога да спра не ме притеснява, аз едва ли ще го поддъжам толкома много време  този цвят, ще се боядисвам на 3 месеца не по-често.
Ако не харесавм резултата, просто една тъмно кестенява боя и толкоз  Simple Smile
ще го мисля още, явно не го искам толкова, защото иначе щях досега да съм се втурнала към салона  Laughing

# 533
Да похваля Гарниер Олиа.Боята много ми допадна .Като консистенция и наситеност на цвета .Малко по тъмно ми се получи от колкото очаквах но ще избледнее за следващия път ще заложа пак на гарниер олиа но ще взема или 5.0 или 6.0 .Да видим и колко ще е трайна не се знае кога ще е следващия път в който ще се боядисам Simple Smile

# 534
Днес ходих до салона и си избрах цвят.

това е боята, с която ще ме правят, цвета е 6.35,последния.
Решила съм го и това е.  Simple Smile

# 535
Аз също съм си взела от Олиата номер 5 и тези дни ще се боядисвам. До сега бях с Нектра Колор 468 но ми пареше на скалпа и ми се появи пърхот. Иначе много ми харесваше цвета, но ми омръзна вече. Сега съм в чуденка  newsm78  Понеже корените ми винаги стават по светли от краищата, а аз искам обратния ефект ( изглежда по естествено според мен), дали да не взема и номер 6 от боята?!? Корените с 5-цата а надолу с 6? Дали ще се получи нещо според вас?

# 536
Момичета, Балеа имат шампоан за кафяви коси. Някой има ли отзиви от него?

# 537
Аз съм ползвала шампоан на Лакме за брюнетки- ами нищо особено, не бих казала, че имаше някаква промяна в цвета ми.
Само да поясня, че го ползвах лятото, когато естествената ми коса стана по-светла (подобно на тъмно русо като цвят).

# 538
Ако косата ви е кестенява изсветляване се получава при миене с отвара от лайка.
 Отварата от орехови листа пък дава доста приятен кестеняв цвят . Моята коса е почти черна на цвят и се получаваше приятен кестеняв оттенък.  Тази отвара ми правеше косата лъскава и жива.

# 539
Loriyn, ползвала съм въпросния шампоан и изобщо не бях доволна. Правеше ми косата спластена, суха, безжизнена и не се отразяваше по никакъв начин на цвета.

Общи условия

Активация на акаунт