Късно ли е да родиш на 40?

• 172 124
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 3 750
Ами така не е никакъв отговор.
Камо ли пък на 40 год. мъж.

# 3 751
Аз пък го разбирам човека.

# 3 752
И аз го разбирам - все пак в бебеправенето са двама,а не само единият да иска.

# 3 753
Нали и двамата са искали.

# 3 754
Аз имах предвид, че го разбирам това:

След 20+ години заедно, мисля си, че просто го мързи  Simple Smile -  не му се иска да почва всичко от начало, не му се сменят стереотипите.

# 3 755

biborana , много си сладка в изказа си, особено в това - "избрахме се...взехме се...родихме си..." Обаче някак противоречиво  пишеш в скрития текст -  "Ако зависеше само от него сигурно и досега щяхме да сме само двамата. И за първото дете искаше да го отлага. Но бях луда глава - заявих, че първото ми бебеправене ще е преди да навърша 30. Разбра, че съм сериозна и каза - добре" Значи, просто си е казал добре човека, в смисъл съгласил се е - не че е негово желание -решение, за това и е странно писането на - "Разбрахме се второто бебеправене да е към 40-те." Вие си се разбирате, ама той  не е разбрал май, че  решенията, които ти взимаш са и негови...но пък наистина  звучиш много сладко, та може и  да приеме решенията ти и този път като общо взети и пак да каже - добре Laughing.  Успех Hug

# 3 756
Абе то сигурно му е добре на детето при баба му, ама нали трябваше да сме загрижени как се възпитават и какви ще станат децата на хората, от които реално хал хабер си нямаме, защото... забравих защо.

Да ти кажа, Мамаситка, най-добре за едно дете е баща му да не се сменя. Както и едно дете да има вечномлада, красива, умна, загрижена и незапращаща го при баба му майка. Обаче в живота рядко става идеалното. И тогава човек гледа да направи най-доброто възможно  от наличното и дрънка колкото е възможно по-малко, че става смешен.
Тук съм съгласна на 101 % .
Значи колкото повече чета темата ,толкова повече ми се приисква да угодя на мъжа си за второ дете.   Flutter

# 3 757
Тарталетченце, че си дете, дете си. Ама си и доста невъзпитано дете, че да се чекнеш коя кога я било напънало да ражда. Вярно, в детския акъл няма мисъл нито за възможни репродуктивни проблеми на жената, нито за добро възпитание, което не позволява определени въпроси или тон, ама все пак...Но едно се чудя. Ако си на 23, значи си само с една година по-голяма от сина ми, а той посмъртно няма да припари във форум, камо ли да виси в такава тема. По простата причина, че няма време- или е в университета, или е на работа, или е с приятели, или оправя някое гадже. Ти явно не се занимаваш с нито една от тези дейности. Иначе не мога да си обясня редовното ти присъствие тук.

# 3 758
Тарталетченце, че си дете, дете си. Ама си и доста невъзпитано дете, че да се чекнеш коя кога я било напънало да ражда. Вярно, в детския акъл няма мисъл нито за възможни репродуктивни проблеми на жената, нито за добро възпитание, което не позволява определени въпроси или тон, ама все пак...Но едно се чудя. Ако си на 23, значи си само с една година по-голяма от сина ми, а той посмъртно няма да припари във форум, камо ли да виси в такава тема. По простата причина, че няма време- или е в университета, или е на работа, или е с приятели, или оправя някое гадже. Ти явно не се занимаваш с нито една от тези дейности. Иначе не мога да си обясня редовното ти присъствие тук.

Joy

# 3 759
  • София
Ейййй как разбра 40 годишен мъж, а 40 г жена не можеш!!!' Ти за да се сложиш някъде ....разбираш ти, колкото чумата ще върне децата!

# 3 760
Ейййй как разбра 40 годишен мъж, а 40 г жена не можеш!!!' Ти за да се сложиш някъде ....разбираш ти, колкото чумата ще върне децата!
Ти как би се чувствала,ако харесваш животът си както е в момента и не искаш да го променяш.А децата са много голяма промяна.Между другото да забременееш без желанието на мъжа си е насилие.

# 3 761
  • София
Когато родиш ела да говориш какво са децата.
Ако твоя мъж никога не поиска деца какво ще направиш? ( а ти искаш)

# 3 762
Когато родиш ела да говориш какво са децата.
Ако твоя мъж никога не поиска деца какво ще направиш? ( а ти искаш)
Ами още като се събираш с някого преценяш дали иска или не иска.Начинът са разговори.Излизала съм с човек,който си му личи че не иска да има семейство с деца и при разговор го потвърди.
Разбира се,това още е в бъдеще време,но се вижда от малките неща дали мъжът иска или не иска като например ''Като имаме дъщеря един ден,ще я пазя с пушка от момчетата'' или ''Искам децата ни да имат твоите очи''.Няма да го каже и повтаря непрекъснато,ако не е вярно.Тези ,които не искат,избягват темата и дори при директно зададен такъв неудобен въпрос,шикалкавят.
Това за мен са много важни неща и когато се събирам с някого с цел връзка,внимавам много .
Ако не иска същите неща като мен,пътищата се разделят.Много е просто.

# 3 763
И вие говорите кое било грозно и обидно ooooh! Какво каза  tartelette , че толкова  ви насочи агресията към нея, освен, че за едно решение, за което са нужни двама...са нужни двама все пак - не на единия да му се ще, пък другия  да се примирява и мир да има само( то не че и с това може да се издържи дълго) Какво ви става ,бе Жени - искащи, имащи, нямащи, отглеждащи деца, от къде толкова лошотия ? Ми искайте, имайте, отглеждайте и ако имате проблем с това, е - посъберете  се малко - никой не ви е виновен, нито длъжен да ви търпи истериите. Сигурно има теми за  това, но не е тази!

# 3 764
  • София
Кви истерии, какви вини, какви пет лева?! А тази тема отдавна не е онова, което беше, така че може да се пишат всякакви неща ЯВНО.
А ако някой се дразни, не е длъжен да чете. По- спокойно. И аз се дивях дивях на писанията, но вече свикнах и даже се забавлявам като имам време и нищо не би ме изненадало, то какви изречения се изписаха от жени- без и с деца за бъдещи такива, уникум...

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 23:45 от magnet_for_happiness

Общи условия

Активация на акаунт