Късно ли е да родиш на 40?

• 171 716
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 4 095
Магнет, съболезнования! Hug

# 4 096

В чужбина ако нищо не става от теб - отпадаш още на първата година.Не е като в БГ ,където ВСИЧКИ завършват.

Е , глупости пак бръщолевиш  Laughing

Определено не Всички завършват  Wink

Magnet , съболезнования

Преди 25 години не е било така,но сега е така...освен в някакви изключителни случаи...
Не знам колко студенти и кандидат-студенти познаваш...обаче аз познавам много и всички едно и също разказват (мои съученици ,останали в БГ и по-малки от мен,съученици на братовчедите ми,били абитуриенти тази година)
Българското университетско образование в едни 85 процента е една голяма пародия.
Нищо чудно,че хич не е проблем да раждаш студентка.

# 4 097
Преди 25 години не е било така,но сега е така...освен в някакви изключителни случаи...
Не знам колко студенти и кандидат-студенти познаваш...обаче аз познавам много и всички едно и също разказват (мои съученици ,останали в БГ и по-малки от мен,съученици на братовчедите ми,били абитуриенти тази година)
Българското университетско образование в едни 85 процента е една голяма пародия.
Нищо чудно,че хич не е проблем да раждаш студентка.

Е не е точно така, имам приятели, които са завършили специалности с голяма цедка. За правото пък съм чувала, че дали си учил в СУ или Варненския Свободен, то изпитната комисия на държавния е все от вън и доказани професионалисти.

Съболезнования и от мен.

# 4 098
Magnet, съжалявам за майка ти.
Тарталет, айде стига си плюла напосоки, бе, моме! Има хора и в България, дето учат и си налягат парцалите да вземат диплома. Не е вярно, че всички завършват лесно навсякъде.

# 4 099
Ако всичките й познати са набутани по частни университети, колежи, филиали и тем подобни, естествено, че такива ще й са впечатленията.
Затова в днешно време всички се репчат, че са с висше, ама колко от тях са влезли в добър държавен университет, изискващ оценка от изпит 5 и кусур.

# 4 100
  • на 4-ия етаж до асансьора
Magnet съболезнования!Съжалявам за загубата ти!
tartelett -ке от моя поток в ТУ завършиха едва половината...а спри се!Ако не е "чужбински" вуз-а , значи да се считаме с основно образование ли?
Mamacita Bandida и работа имам и частна практика имам ... и ресурс сама да отгледам поне 3 деца имам.Додея на всички ни да се еталонизираш! Не съм се хвърлила на първият склонил да ме оплоди само за да не "ми мине времето". Щастлива съм.Обичана съм. И се чувствам изключително добре в кожата си.Ценена съм и като жена и като професионалист. Какво повече да искам?Нечий друг живот ли?Не.Баста.Не минава!

п.п. и ремонти правя...и то какви само!

# 4 101
Бе, тези дето си налягат парцалите, са били просто съвестни, но си е истина - в бг. да влезеш да учиш някъде е по-трудно от колкото да го завършиш. Всъщност  не знам защо употребавам думата трудност, по - точното е, че като влезеш трябва много, ама много да не искаш да завършиш, за да не се окетапиш. По мое време беше така, а сега е дори по...мммм, зле...Чудих се коя дума да използвам...Братовчедка ми е преподавател в ПУ и тя би употребила съвсем друга дума Confused

# 4 102
Ако всичките й познати са набутани по частни университети, колежи, филиали и тем подобни, естествено, че такива ще й са впечатленията.
Затова в днешно време всички се репчат, че са с висше, ама колко от тях са влезли в добър държавен университет, изискващ оценка от изпит 5 и кусур.
Всички са в СУ,УНСС,ПУ и някой друг в НБУ.
УНСС е направо Содом и Гомор,а ПУ как не са тръгнали с листовки да събират студенти по улицата.
СУ се държат точно 2-3 специалности,а примерно езиците студентите хем не ги учат сносно,че да не вземат страничната работа на преподавателите,хем и специализации няма.
В МУ вече се влиза с 3.

# 4 103

Да уточня, че и от чуждите има доста държавни.

# 4 104

Да уточня, че и от чуждите има доста държавни.
В чужбина почти всичките са държавни (говоря за Европа),а тези в които се плаща са още по-престижни и се влиза с изключително трудни изпити и е много вероятно и да отпаднеш първата година.Това,че си си платил 8000 евро на година,не означава че си си купил дипломата - трябва да се учи много.
Точно обратното на България.

# 4 105
Магнет, съболезнования!

# 4 106
Petrra, нали ти беше, дето ще пробваш до 100 за дете? Явно нещо ти липсва в живота. Пък после нека да е стереотипно...

"Какво повече да искам?"

Ясно е какво. Нали?

# 4 107
Магнет, съболезнования...

# 4 108
  • на 4-ия етаж до асансьора
Mamacita Bandida да аз съм! Слава Богу ми липсва само едно нещо.И въпреки мнението ти и него ще имам, когато и по начин ,по който аз реша!  hahaha От всичко останало съм пре-пре-пре доволна! Пу да му се невидяло ... счупих ти стереотипа!

# 4 109
Това е все едно на кола без двигател да кажеш, че й липсва само една част.

Едно нещо, ама ключово.

Petrra, ти се вписваш ТОЧНО в стереотипа за жената, която е чакала, има всичко и сега се е вторачила в последното. Уж само едно нещо.

Дано да имаш шанс ТИ да решиш, защото е вероятно нещата да се решат и без теб...

А може би е трябвало да разбереш, че детето не е просто поредната отметка/придобивка в прекрасния ти живот...

Общи условия

Активация на акаунт