Късно ли е да родиш на 40?

• 172 223
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 3 420
По темата Simple Smile
Късно е ! И още как  Peace

Щом казваш,че е късно може и така да е. Но твърдо смятам да го направя!!!
Ти сега пък да не вземеш да се терзаеш какво ще ти каже някой във форума Peace

# 3 421
След има няма 10 години и на 50 ще е ОК да се ражда, действайте! Wink

# 3 422
По темата Simple Smile

А, не, ще слушаш някаква, че според нея  било късно Grinning

# 3 423
  • София
Сега ще има да я тресат още известно време хормоните Мамасита, бъдете снизходителни. Sunglasses

# 3 424
  • София
Сега ще има да я тресат още известно време хормоните Мамасита, бъдете снизходителни. Sunglasses
Съмнявам се, че е от хормоните, при нея е патология. Grinning

# 3 425
  • най-шареното място
Хормоните ѝ са виновни, че е описала историческа ситуация?
Тя да си ражда до 35 или трето, да мисили, че е рано/късно.
Но описаното е вярно.

Имам приятелка родила на близо 40 първо. В супер форма е. Имам и такава, която е по-млада, но още се бори за бременност. И не е толкова добре ни психически, ни физически. Ами не са еднакви. Но те си решават. Аз подкрепям. Тази тема е ориентир, ама никой няма да я остваи да му реши живота. Simple Smile Та Мамасита не е била груба, ще ме прощавате.

# 3 426
  • на 4-ия етаж до асансьора
По темата Simple Smile

Ти сега пък да не вземеш да се терзаеш какво ще ти каже някой във форума Peace

По темата Simple Smile

А, не, ще слушаш някаква, че според нея  било късно Grinning

Благодаря момичета!!!   bouquet Хич и даже не ми пука кой какво мисли!Толкова го чакам и толкова се боря за дете,че и на 100 да съм не ме интересува!!!

# 3 427
Хормоните ѝ са виновни, че е описала историческа ситуация?

Именно в исторически план имах предвид. Животът е бил труден, интеграцията е била нещо простичко- имало си е позиции за нея. Дори може да е по-хуманно, отколкото да се опитваш да накараш човек с малко възможности да се "нормализира" и да се опитва да прави нещата като другите. Иначе дайте да цензурираме "Под Игото", защото се подиграва с децата с увреждания.

Моля, никакви хормони не ме "тресат", имам опит с близо 2 години кърмене, така че съм свикнала на ефекта от пролактина, не може толкова лесно да ме катурне. А естрогенът, оня дето "тресе", в момента е на минимум, разбира се.

# 3 428
Тъй като въпроса е"...късно ли е..."си позволявам да отговоря,че според мен е късно.Но разбира се има всякакви примери,зависи от здравословното и психическото състояние и всеки решава за себе си.Само моля не давайте за пример Юлияна Дончева,която явно ражда заради много по-младия си съпруг,няма проблем с финансите и сигурно има поне две домашни помощници.

# 3 429
  Значи на нея не и е късно Laughing

# 3 430
смейте се вие, ама ще видите кака ви като заформи корема  Laughing  Laughing
при мен така се стекоха нещата, че родих детето си късно (след две починали деца, едното преди, а другото малко след раждането). та хич не ми е късно да раждам след 40, искам още едно дете, имам сили и желание, що да не го направя?!

# 3 431
Иначе дайте да цензурираме "Под Игото", защото се подиграва с децата с увреждания.

Нищо чудно да се стигне и до тази идея, "Том Сойер" е цензуриран. И накрая ще четем само истории за безполови костенурки, на които нищо вълнуващо не им се случва.

# 3 432
  • София - Рим и обратно
И накрая ще четем само истории за безполови костенурки, на които нищо вълнуващо не им се случва.
Joy
Но пък едни позитивни, толерантни безполови костенурки Joy.

# 3 433
И накрая ще четем само истории за безполови костенурки, на които нищо вълнуващо не им се случва.
Joy
Но пък едни позитивни, толерантни безполови костенурки Joy.
По добре толерантни безполови костенурки отколкото словоблудството на някой хора. Даже не разбрали как се отнасят предците им към хората с увреждания.

# 3 434
  • Бургас
Защо да е късно на 40? Не е. На 40 има амортизиран народ с убита психика и визия. Приличат и живеят като 60 годишни. Има хора, които са млади и здрави на тази възраст.
В крайна сметка на детето му трябва обич и грижа. Не му пука особено дали майка му е на 20-30-40.

Родих Ванката на 22. Бях прекалено млада, но дойде и нямах намерение да го връщам  Laughing Учихме заедно, започвахме да градим кариера заедно. С ръка на сърцето мога да кажа, че в началото се разчеквах. Нямах времето и спокойствието да си го гледам както исках.
Да ама по някакъв начин успявах да съм мама за детето си, студентка и работеща.

В крайна сметка на кой му дреме дали Пена, Гина, Мария и Ваня смятат, че е късно. Ако имаш възможност и желание, другото са глупости.  Важи и за обратния въпрос за твърде рано.

Общи условия

Активация на акаунт