Късно ли е да родиш на 40?

• 171 960
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 3 810

Абе каква скука на стажа, ай ние не сме били на стаж. Кьори се в компютъра и философства за смях на мамите, а около нея младежите си мятат белтъци и се разбират за довечера.
Хаха Ирис,не знам как е в България.
Аз съм само тук,в офиса.Имам и шеф и неговата секретарка. Приключих със задачите за деня и нямаме клиенти нито със записана среща нито с без.

Моето място в темата е до толкова какви грешки да не правя,за да не съм първескиня 40+. Забавляваме се чудесно,просто моето забавление не е всяка вечер дискотека,напиване до припадък и спане с когото падне.Явно не сте имали сериозна връзка на моята възраст.

Моли се “ грешката “ да не ти е от здравословен фактор ....защото за някои такива “ грешки “ са тяхното благословение....

Нали имаш бебе, как да си на работа? Sunglasses
Голяма еуфория Laughing, това обаче си е за теб, не мисли, че като станеш на 50, с първокласник, ще си пак така надъхана. Mr. Green

На 50 е детегледачката ми и се удивлявам на невероятният подход и търпение към детето ...имам прекрасен  пример когато дойде и нашето време ...точно на 50 ще съм ...

# 3 811
  • София
Нали имаш бебе, как да си на работа? Sunglasses
Голяма еуфория Laughing, това обаче си е за теб, не мисли, че като станеш на 50, с първокласник, ще си пак така надъхана. Mr. Green
Някои прекъсват майчинството и се връщат на работа, това първо. Второ  на 50 няма да имам първокласници, а и да имам като гледам майка ми като беше на 50 ядове не е имала, ( нали знаеш- ако иска един мъж да види жена си след години- нека погледне майка й )отделно много на 20 могат само да ми дишат прахта на визия Simple Smile

# 3 812
Нали планираш трето на 43? Laughing

Визията е субективно нещо. То и аз си мисля, че съм добре, ама не знам дали околните смятат така. Wink

# 3 813
  • София
Нали планираш трето на 43? Laughing

Визията е субективно нещо. То и аз си мисля, че съм добре, ама не знам дали околните смятат така. Wink
Я имам, я  не, Божа работа, аз за нероден Петко не мисля. И много добре се забелязва, когато една жена е красива, не се прави Simple Smile

# 3 814
Какво ли пък толкова друго интересно има в живота.

Що не мога да се върна на 23, та да видим, няма ли друго интересно Joy
Joy Joy Joy

# 3 815
  • най-шареното място
Тя обаче, мисля, пита по принцип. А не на 23.
Та изреждайте, да отмятаме Simple Smile

# 3 816
Че кога, ако не на 23, е редно да почне да мисли жената за деца? Имайки предвид, че масово раждат на 25-27, съвсем нормална възраст. На 23 е баш време да си постелеш с финанси и организация. Тия години бързичко отлитат.

Аплодисменти, Ирис. "Наживяла" си се. Дано си открила смисъла на живота, вселената и всичко останало. Със сигурност не си скучна...

Между другото, това дали един "експириънс" е бил положителен може да се коригира със задна дата. На 23 може да е изглеждало приятно и страхотно, но ако резултатът е да си без дете на 40 и евентуално с проблеми- какво ли не би дала да си "скучна", лелка и да си мислила навреме...

За "утежняващи обстоятелства" приемам война, болест, геноцид и други сериозни неща, а не просто "искам мъж, ама хем да е Дон Жуан, хем добър баща".

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 15:58 от Mamacita Bandida

# 3 817
Явно един от проблемите за да се ражда късно,е точно това което Мамасита посочва: Немисленето за бъдещето до много късна възраст и избягването на сериозни перспективни връзки или (не)съзнателеното впускане в неперспективни такива.

# 3 818
Тарталетке, можеш ли да дадеш бързи отговори, без справка, на въпросите:
 - колко е нормалната продължителност на МЦ;
 - кога нормално ти е овулацията;
 - колко часа живеят сперматозоидите;
 - имена на поне два женски полови хормона.

# 3 819

Не съм се наживяла изобщо все още,  а смисълът на живота е 42.

# 3 820
Тарталетке, можеш ли да дадеш бързи отговори, без справка, на въпросите:
 - колко е нормалната продължителност на МЦ;
 - имена на поне два женски полови хормона.

-28 дни
-между 14 и 16тия ден
-средно до 3 дни
-естроген и окситоцин

# 3 821
Явно един от проблемите за да се ражда късно,е точно това което Мамасита посочва: Немисленето за бъдещето до много късна възраст и избягването на сериозни перспективни връзки или (не)съзнателеното впускане в неперспективни такива.

В любимия ми сай-фай роман има една женска организация, която мисли хем за секундата и живее в настоящето, но и мисли за 5-10 хил. години напред. Нормално е да се опиташ да развиеш дългосрочно мислене, да проследяваш нишките в далечината. Повечето хора го могат, но си затварят очите.

Безперспективните връзки са много отровно нещо.

" - колко е нормалната продължителност на МЦ;
 - имена на поне два женски полови хормона."

Не знам в тая област има ли вече нормално, с толкова изкуствени храни и скапан живот. МЦ при мен е между 21 и 35 дни, според броя на часове на светло. Овулацията ми е когато си поиска. Сперматозоидите живеят доста, може и до 72 часа. Естроген и прогестерон дирижират цялата работа.

# 3 822
-28 дни
-между 14 и 16тия ден
-средно до 3 дни
-естроген и окситоцин
Браво! 15-ти - 16-ти ден е малко късно за овулация при цикъл от 28 дни, но аз питах за твоята, вероятно си си я следила и знаеш. Естроген е общо име за няколко хормона.

Мамаситке, друго те питах назад в темата и очаквах експертния ти отговор. Simple Smile

# 3 823
-28 дни
-между 14 и 16тия ден
-средно до 3 дни
-естроген и окситоцин
Браво! 15-ти - 16-ти ден е малко късно за овулация при цикъл от 28 дни, но аз питах за твоята, вероятно си си я следила и знаеш. Естроген е общо име за няколко хормона.

Мамаситке, друго те питах назад в темата и очаквах експертния ти отговор. Simple Smile
Моята е тогава,така я усещам.И не винаги ми е 28 дни ,понякога и 30 е,защото много пътувам и ми влияе.Но ти си ми в тялото и знаеш.За хормоните - това,което си спомням от часовете по биология.Все пак като решиш да имаш деца,не мислиш за какви хормони има в женското тяло.

# 3 824

Мамасита е точно толкова наясно, колкото и ти.
Глупости на търкалета са това за немислене на бъдещето.

Общи условия

Активация на акаунт