Късно ли е да родиш на 40?

• 171 764
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 4 050
Вече университетите ли си мерите? Laughing

# 4 051
Вече университетите ли си мерите? Laughing
Смее ли някой да се мери с АУ?!

# 4 052
Говоря за магистърска степен, задочно обучение.
В АУБ няма задочно.
И по българските университети сме учили редовно обучение, и поименно са ни проверявали, и заверки не са ни давали заради отсъствия.

Аз само отбелязвам. Нямам никакъв поглед върху българските университети. В тези, в които аз съм учила, не можеш да гледаш дете, докато учиш и работиш. Ако някой е успял и с трите в американски ВУЗ, машала.

# 4 053
  • София
Мамасита, изобщо не ме "биеш", щото не сме на състезание.
И не те нападам, а използвам информация, която сама си дала.  Кърмене, ремонти, две деца не са върховни постижения. Съвсем обикновено ССФ си си, колкото и да се напъваш.

А, и естествено няма как да те бия, защото не съм разведена. Sunglasses
За мен този е най-важният показател.

Аз от тоя университет само дебили познавам.

# 4 054
Мамасита не е по темата, ама все се каня да те питам,кой е този урунгел,който си си сложила за аватар-чисто любопитство.

Това вече е грозно. Хайде, без удари под кръста, моля!

# 4 055
Ми явно привличаш дебилите. Има ги. Аз пък познавам доста интересни хора оттам. В последствие като записах маг. степен в СУ и си проличаха разликите. Завършилите български ВУЗ просто не можеха да пишат.

Да бе, ССФ наистина жонглира всичко наведнъж. Както казах- на токчета, с прическа и грим.

ССФ е по-скоро необикновен приказен герой, ако не си разбрала. Както казах, способна е едновременно да забавлява голямото дете, да върти стриптийз на Миуото, да сготви пет манджи, да прилага психологически теории за детската ревност, като координира бабите в перфектен график за извеждания. Забравих ли пренаталното възпитание?

# 4 056
Мамасита не е по темата, ама все се каня да те питам,кой е този урунгел,който си си сложила за аватар-чисто любопитство.

Не бе, това си е сестрата на Лудвиг Витгенщайн, фламандска живопис от 16-ти век. Основателка на гилдията на производителите на домашни пантофи в Антверпен, меценат на изкуствата. Три пъти сменя религията си от протестант на католичка и обратно. Надживява четирима съпрузи, има пет деца, от които три момичета и две момчета, поне за тези се знае. Забележителна личност, често подминавана от историята. Завършва земния си път в манастир...в мъжки манастир.

# 4 057

+1 Peace

# 4 058
  • София

Какво????? Какви удари под кръста???? Защо да не попитам кой е аватара?! И нима е красива?! О, извинете, че ви засегнах! Айде наскачайте всички сега, голяма работа! Ако вие сте със задно подсъзнание, аз не съм и ако търсите интрига- аз не търся! Интересно как ви жъгна мой супер прост въпрос без причина при това, а търпите откровените и неприкритите...
Мамасита, мерси за отговора.

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 15:01 от magnet_for_happiness

# 4 059
Магнет, да те попитам, щеше ли да има разлика, ако бях красива (или поне си бях сложила красива снимка)?

Има ли някакво отношение външния вид върху това, което казвам?

Мда, много пъти съм споменавала, че не съм първа красавица. Но все пак има достатъчно, та да не стоя сама. На по-красиви от мен са ме карали да им търся мъже, че превтасват...

# 4 060
  • София
Сигурно пак щях да те питам за аватара ако красавицата не е известна или просто аз не съм я виждала.
Не съм те чела когато си се описвала, сефте ми е!
Външния вид е много относително нещо.
И не, няма значение. Аз не те питах ти как изглеждаш, а кой е аватара.

# 4 061
Включвам се, въпреки че си обещах да не вземам отношение по темата, но айде сега по друга тема. АУБ не е селски университет, нещо сте се объркали. Там не се влиза току-така, не се и завършва просто така. Това, че е платен и е ситуиран в Благоевград, автоматично селски ли го прави? Laughing

# 4 062
За да родиш дете, необходимо ли е да завършиш ВУЗ? Имам познати, завършили медицина и прекъсвали, заради бременност. Не ме убеждавайте, че преди 25 години нивото на образование по медицина у нас е било смехотворно.

Друго не спира да ме учудва в тази тема - опитът да се наложи стереотип, който все повече и повече се стеснява.

# 4 063

Какво????? Какви удари под кръста???? Защо да не попитам кой е аватара?! И нима е красива?! О, извинете, че ви засегнах!

Защото не питаш кой е на аватара. А питаш - "кой е този урунгел". Изключително грозно и просташко. Бях останала с впечатление, че си интелигентна жена, но изявите ти в тази тема показват точно обратното.

# 4 064
  • София
Защото така съм решила, така съм попитала! И става дума за АВАТАР за Бога!
 Гледайте да не пропуснете другите Ентелигентни просташки изказвания, ще следя.
Слабо ме касае мнението ти за мен, даже хич Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт