БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 607
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
ИнаТ как да не напредваш я виж 1/4 си направила  Simple Smile .

celuFka дамата ти е страхотна, много го харесвам този гоблен  Heart Eyes

# 556
  • Троян
На книгоразделителите висулките се слагат отгоре,според мен,аз правя пискюлче ,а може и някаква от тези метални висулки

# 557
  • София
Къде се продават конци Росаче в София, освен в Шехерезада? Не онлайн магазин, а реален такъв, ако някой знае де Simple Smile

# 558
  • Пловдив
Къде се продават конци Росаче в София, освен в Шехерезада? Не онлайн магазин, а реален такъв, ако някой знае де Simple Smile

Ирена има и реален магазин. Намерих адреса, където и да е това:

гр. София, ул."Княз Борис I", N 104.
ВАЖНО! ЧАСТ ОТ ПРЕДЛАГАНИТЕ АРТИКУЛИ СЕ ПРЕДЛАГАТ САМО ЗА ОН-ЛАЙН ПОРЪЧКА! Не всички стоки са налични в магазина.

Работно време:
понеделник-петък 10 - 19 часа
събота 10 - 17 часа
неделя - почивен ден

Тел. в магазина - 02/4704592
Тел. 02/ 470-14-72
GSM:  GLOBUL 0896 723171 ; 0894 503401
E-mail: info@8888bg.com

ИнаТ, ако това не е напредък, че ти вчера го започна. Аз за седмица не мога да направя толкова........

# 559
На книгоразделителите и аз все отгоре слагам - тънка лента и някакви топченца за тежест. Но съм виждала и отдолу - с пискюл. Хареса ми, но веднъж се пробвах да направя пискюл..... ooooh! много "постен" стана и един такъв разчорлен hahaha.
ЦелуФка, много ти е готина дамата Heart Eyes
ИнаТ, напредваш добре според мен Grinning

# 560
И аз гледах в нета, че все отгоре са им висулките. Направих го сега с пискюлче, но нещо не ми харесва така сякаш. Ще потърся някакви ленти или нещо подобно като изляза. Иначе ето какво се получи:

Скрит текст:

Някак дебел ми седи така книгоразделителя. Взех от новите форми на Джули арт. Че ми се прецака при ламинирането. Ама сякаш ако е само с кафеникавия гръб ще е по-добре  Thinking Така или иначе самата бродерия отгоре е с найлончето, което залепна при ламинирането. Ще го умувам още  ooooh!

# 561
На мен пък по-логично ми стои пискюлчето да е от долната страна.

# 562
  • Добрич
Здравейте! Искрено ви се възхищавам за красотите,които създавате.
 Следя темата от пролетта, но не се престрашавала да пиша, защото все още съм доста начинаеща. Но от тази тема много се зарибих по кръстатия бод и вече направих няколко дребни неща. За съжаление фотоапарата ми е развален и не знам скоро дали ще мога да ви ги покажа. Шила съм и два гоблена- Кармен и Дорита като втория предстои да го рамкирам.
Представям ви се защото бих искала да участвам в Играта за рожден ден - 2014. Със сигурност ще направя щателно проучване за предпочитанията на приятелчетата ми , а аз нямам никакви изисквания. Щом е от сърце всеки подарък е чудесен. Участва ми се заради тръпката да зарадваш непознат човек и да бъдеш изненадван.
Ако сметнете, че не ви се рискува с мен, няма проблем. С удоволствие ще продължавам да следя темата и със сигурност ще се опитам да бъда по-активна, за да съм сигурна следващата година Simple Smile.   Благодаря за вниманието  Simple Smile   bouquet

# 563
  • sf
А на мен отгоре, защото си представям като си подпреш книгата на рафта и отгоре да стърчи . Инак без финтифлюшки ми харесва повече.

# 564
Е, по-вероятно е да виси... Laughing  Като гледам, повечето книгоразделители са горе-долу колкото среден формат книга, та няма как да го защипеш между страниците, освен ако не е някое ню-ню, разбира се.
Иначе, и на мен ми харесва повече без висулки.

# 565
Dion, аз слагам на разделителите едни велурени връвчици, които се продават на метър в кинкалериите. Ето така изглеждат:

# 566
# 567
  • Rotterdam
ИнаТ,вдъхнови ме с твоя готвач да бръкна в шкафа и да си довърша започнатото преди месеци,малко обърках и го оставих,но сега се захващам да го довърша.

# 568
  • Троян
Аз да кажа каква я свърших.От доста време исках да си купя от онези Q-рамки,и накрая се реших и си поръчах от 123,нооооо  там пишеше че е 17/17 см,а сега като пристигна се оказа доста по-големичка.Да покажа   хваща много добре плата и се изпъва добре,но не е удобно за шиене ,ако няма някаква стойка  Thinking Приемам идеи  Blush

# 569
Аз да кажа каква я свърших.От доста време исках да си купя от онези Q-рамки,и накрая се реших и си поръчах от 123,нооооо  там пишеше че е 17/17 см,а сега като пристигна се оказа доста по-големичка.Да покажа  хваща много добре плата и се изпъва добре,но не е удобно за шиене ,ако няма някаква стойка  Thinking Приемам идеи  Blush

Веднага ще ти споделя една рускиня как направи - слагаш отстрани от щипките за коса, прекарваш през тях връвка, и си го слагаш на врата (на принципа на връзките за очила за четене). Ще се опитам и снимка да намеря, ама не обещавам.

ПП. Албенче, намерих, дано помогна
http://zlataya.info/publ/n_uch/rama/snap/21-1-0-135

Общи условия

Активация на акаунт