БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 545
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, здравейте,
много ми трябват схемите на ето тези гъбки (втори и трети пост на Jana_jj). Писах й, но не отговаря.  Praynig Hug

# 571
  • До сърцето...
Едно етапче от новия ми Дименшън.
Тази 18-та аида направо ми взе ... очите, а и конец в четири ката  Mr. Green, но мерака е голям.

Трябва да стане това:
Скрит текст:

Ама се чудя дали не е по-добре да е без мотор лодката. Ето така изглежда:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 17:23 от Radika

# 572
Момичета, сега се замислих, че остават последни часове за записване за играта за рожден ден за 2014г. Ако има други желаещи, моля да заповядат http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741630.0
Ще изчакам до утре до 18.00 часа ако има още желаещи и ще изтегля другарчетата за първото полугодие.

# 573
  • Балчик
Най-после е готов гобленът ми, чаках 2 седмици за него,стори мис е цяла вечност.

# 574
Джемма, чуден е  Simple Smile И аз си го уших още преди 3г и така си чака за рамка  Whistling

# 575
  • Троян
celuFka благодаря за предложението,утре ще разуча  Hug

# 576
  • София
Момичета, здравейте,
много ми трябват схемите на ето тези гъбки (втори и трети пост на Jana_jj). Писах й, но не отговаря.  Praynig Hug

Блонди заповядай, тук е целият календар

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Четвъртък 14.11.13.
Файл : Permin_kalendar_gubi.rar
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=b79df0c59f
Джемма прекрасен е, допи ми се кафе в Париж    bouquet

Radika и на мен всеки Дим ми взима здравето  Mr. Green, но пък после резултата е невероятен и започвам следващия  Peace Hug

albenapd честита придобивка. Не съм виждала "на живо" такава рамка, дали не се огъва така при голям гоблен, в смисъл като я хванеш в единия край и другия да провисва  newsm78 Извинявам се за глупавия въпрос  Blush

# 577
  • Троян
teddybearm   рамката е доста стабилна и много добре захваща плата,незнам след време като се използва ,дали тези "щипки" няма да се отпуснат и да не държат толкова силно Thinking,само дето съм се изсилила с размера  Laughing Снощи разглеждах разни станоци,дали няма да може на такова чудо да се захвене  ,дали ще ми е удобно ,много чуденки имам  Thinking

# 578
Албенка, според мен с тази идея на целуФка ще е много удобно - с шнур или платнен колан някакъв. Ще си подпираш долния край на корема, ще можеш да си я връткаш по хоризонтална ос лесно и ръцете ти ще са свободни Peace. Пробвай.
Джемма, много е хубав Hug

Ще изчакам до утре до 18.00 часа ако има още желаещи и ще изтегля другарчетата за първото полугодие.

А аз за второто Peace

# 579
Каквато съм си шматка, си помислих, че само за първото ще се теглят днес  Mr. Green

# 580
Каквато съм си шматка, си помислих, че само за първото ще се теглят днес  Mr. Green
То първото засега е по-важно, защото наближава...

# 581
Значи довечера освен за таласъми и вещици през прозореца, ще се оглеждаме и за другарчета в компютъра....     afwitch    atwork

# 582
  • София
Джемма, супер е станало кафенето. Чакането си е заслужавало Simple Smile
Тази Q рамка ми допадна, дали има някъде в БГ?
Аз реших, че ще чакам по-добри времена да завърша вълшебницата и преминах на другия Дим, който бях почнала. Ето етапче, като съм решила да снимам всеки ден, в който шия. Та, това е за 1 ден ушито, ще пусна снимка и от предния път, струва ми се малък напредъка newsm78
Сега
Преди

# 583
  • Троян
 Малко Сладко Коте преди време бях виждала в 8888bg ,но сега ненамирам тези рамки,може би ако отидеш в магазина Simple Smile

# 584
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Такава Q- рамка съм виждала при Оля/Вишенка/ , но не знам сега дали има.

А спорде мен за нея най-добре ще бъде една стойка като на Пепен. Сега не ми се търси, но тя беше показвала наскоро, че се е сдобила с нещо такова.
Според мен най-удачният вариант е нещо  ooooh! с чупещо се рамо, за да не пречи на околните. http://zlataya.info/publ/n_uch/stanki/stanki2/14-1-0-145 Тук има доста примери, но не мога да намеря това, което ми е в главата.  Нещо от рода на лампите, които са върху стойките, а не самите стойки. Но трябва и да е гъвкаво, защото определено дървеното изпълнение е по-трудно за обръщане.  Имам "станок" и рамка, но покрай мъничките неща не ги ползвам. А са много удобни. 

Общи условия

Активация на акаунт