БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 521
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Точно твоя станок ще е подходящ за тази рамка. Тези с чупещото рамо са за гергеф и то с не много голям диаметър. Поне моето виждане е такова.

# 586
  • София
Джемма, прекрасен е!   bouquet

Аз местя гергефа, от мен скромен, но все пак напредък  Simple Smile

# 587
Блонди заповядай, тук е целият календар...

Теди, страшно съм ти благодарна, честно казано не вярвах, че ще ги намеря  Hug  bouquet

# 588
В събота бяхме в Ловеч и разхождайки се в покрития мост, се натъкнахме на магазинче за сувенири, в което се предлагат и комплектовани гоблени и имаше и профили за рамки- предполагам че слагат гоблени в рамки. Разглеждахме, разглеждахме и в един момент пред очите ми попада едно гобленче на черна панама в рамка- ваза с лалета на черна панама. Много ми напомняше на онези макове на черна панама, които ших лятото. Говорим си с Виктория и аз й обяснявам че може и да са серийка тези цветя, че ..., но тихичко, на ушенце. В един момент продавачката се приближи до мен и ми каза  "Това е гоблен."  #Crazy #Crazy #Crazy Онемях. Къде ли да видя пък аз гоблен че да знам какво е гоблен Laughing Laughing

# 589
Охх, хората напредват, а аз пак назадвам  ooooh!  Отново разшивах, по-точно порих. Пак съм объркала цвета и така ме доядя. Толкова се радвах, че взе да се вижда нещо по-смислено и сега пак наново  Tired  И тези конци на Риолис и те ужасно ме дразнят. Как може така да ги навиват не знам. Като реша да ги навия на моите си картончета се заплитат ужасно и ми отива времето в разплитане вместо да шия. От 6-7 цвята досега, само 2-3 да са ми се развили както трябва без ядове. Всичкото друго стана на топка  Close

# 590
  • Brussels
Деси, много красиво се получава, много приятни цветове.
Аз пиша в една Мирабилиа фейсбук група, там почти всички шият с Q- рамки и са много доволни, та вчера и аз си поръчах една. Rolling Eyes
И да ви покажа готовата ми Титаниа

# 591
  • с.Николово, обл. Русе
nadeto_sp сякаш вчера показа предната Мирабилиа, а сега вече и следващата е готова. Прекрасни са, но аз никога няма да се навия на толкова "екстри" в гоблена /разбирайте паети, маниста и т.н./.

# 592
  • София
Наде, мерси  Hug А това великолепие е част от някаква серия ли?

Роси, явно жената има горчив опит с "разбирачки", затова ти го е казала  Wink

Дионче, това, което си намислила, няма да стане. Нарежи ги на еднакви по дължина парчета и ги дръж на снопчета. Аз ги мятам върху облегалката на един стол и размотавам. Вярно, играчка е, но пък после си шиеш спокойно. Конците ще ти стигнат при всички положения, ако нещо не ти стигне - имам останали от всички цветове  Hug

# 593
  • Ловеч
Роси казвах ти аз, че в нашия град няма нищо повече от продавачки /разбирачки/. Има едно магазинче към пазара и там лелята като и поисках бяла Аида14 и ми каза ,, какви са тези капризи, хората шият гоблени само на разграфена панама, ти какво ми искаш' и сега като ме види и побелява. Са мо пита ,,пак ли ще искаш нещо дето още не е произведено" , та и ти де ще знаеш що е това гоблен.
 nadeto_sp пекрасен е ушит. Кафето на Джема приканва да пиине човек кафнеце на сладка приказка, а  и Деси бързо напредва с есента.
Ако съм забравила някой не е умишлено, с толкова красота човек се омайва.
  за всички.

# 594
Деси, прекрасни свежи и ярки цветове Flutter
nadeto_sp, и тази е като всички останали - красавица Heart Eyes

Наде, мерси  Hug А това великолепие е част от някаква серия ли?
Деска, Надето е показвала още  2 или 3 (ако не се лъжа). Незнам дали са серия, но си подхождат една с друга. Всички са много грацилни, нежни и изящни  bouquet

# 595
  • Brussels
Благодаря ви!   bouquet  bouquet  bouquet
Деси, мисля че е от серията на феите, но не съм сигурна, защото има серия кралици, серия феи, а тази е кралицата на феите, малко объркано. #Crazy
Сега почнах принцесата и жабчо, но нямам достатъчен етап да покажа.
Скрит текст:

Хубава вечер на всички и дано не ви тормозят много за бонбони Twisted Evil

# 596
nadeto_sp   bouquetПоздравления!   bouquet
Страхотни са тези феи.
Ето от мен нещо, с което  се мотая цяло лято:

Сега издирвам едно негово другарче с гондоли - помагайте!

# 597
krk_kr, дано да е това, което търсиш http://dox.bg/files/dw?a=5df5df0478
Надето, много е красиво. А имаш ли снимка в близък план?
Деси, хубаво етапче   bouquet
МСК, определено имаш напредък  Peace

# 598
  • Балчик
Ох, Деси, очите ми остават в тая есен, макар, че е едва малка част от нея. Мнооого красива.

# 599
Moмичета, страхотни  неща сте сътворили.Деси  много е красива есента,ще очакваме да я видим завършена.Титанията е прекрасна,много ми се иска да ушия поне една МИРАБИЛИЯ,но с тая ситна панама....Кафето на Джема е чудесно,хайде да пием едно кафенце.
  Да ви покажа  моите черешки ,да видим кога ще ги облека,че още 5 чакат за рамка.

Общи условия

Активация на акаунт