Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 231

• 39 383
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Как какво е? Детска градина и Текин учи децата да рисуват...

# 526
  • Пловдив

Енгин, нова снимка... ама да я разгадаем....Дали е Текин? В прическата прилича на Керим.... Офффф, яяяяя.

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 14:50 от mariana51

# 527

Може да не е изобщо ни Текин, ни Енгин...  newsm78 Цъфна на страницата ми с опция за споделяне... споделих. Същата история като с онези нощни снимки от Каш...  newsm78 Въпросната Шери Адел (стр. от ФБ) според мен е актриса... https://www.facebook.com/Shery.Lovers  от там нататък нищо не е ясно.

В дневника на тази Шери (официална стр.) снимката е с дата 03-09-2011 г.

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 14:54 от marytza

# 528

Със сигурност не е Текин - щом Мариянка казва, че е с  визията на Керим.

Ама и Енгин не е - той нали уж не ходел по мероприятия

Подозирам аз самата Марица, че го е фотнала в нейната ДГ и сега ... нова /стара снимка.

# 529
Скрит текст:

Какво е това?

Със сигурност не е Текин - щом Мариянка казва, че е с  визията на Керим.

Ама и Енгин не е - той нали уж не ходел по мероприятия

Подозирам аз самата Марица, че го е фотнала в нейната ДГ и сега ... нова /стара снимка.

smile3534 Точно това направих, Мартичка. Simple Smile)))

# 530

....Подозирам аз самата Марица, че го е фотнала в нейната ДГ и сега ... нова /стара снимка.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Марта,  newsm51 спипахме я Маричка.   smile3532 Да не отрича, а да сподели. Mr. Green

# 531
Мисля ,че това не е Текин.
Визията му е на Керим
Доколкото знам ,Енгин рисува декори ,така че ,той  таланта на художник го има.
Мисля ,че не случайно му е поверена ролята на Текин.

# 532
# 533
Обсъждаме снимката с момичета във ФБ. Една дама казва следното:

Скрит текст:
аз : I'm just suspicious. Photo is dated 03-09-2011... The man looks like a Е/ Kerim, but ...

---- i think he is an egyptian actor this pic is taking from a tv serie engin hair cut became famous many actors imediate him

--- may be true,: This actor has a view of the same Engine ?

# 534
Маричка,аз пък си мисля,че все пак това е Енгин с любимата си карирана риза.Мисля си,че не е египетска снимка,защото момичето ми прилича на актрисата Аху Тюркпенкче(леле дано съм написала верно името)-тя е турска актриса.Може би са участвали заедно в някоя благотворителна акция. newsm78

# 535
Маричка,аз пък си мисля,че все пак това е Енгин с любимата си карирана риза.Мисля си,че не е египетска снимка,защото момичето ми прилича на актрисата Аху Тюркпенкче(леле дано съм написала верно името)-тя е турска актриса.Може би са участвали заедно в някоя благотворителна акция. newsm78

Точно за да помислят повече глави дадох линка към официалната фенска страница, на която е публикувана въпросната снимка... Аз не съм сигурна, че е Eнгин... но пък също като теб отбелязвам карираната риза, дънките, телосложението, косата и малкото, което се вижда от лицето... присъстват и официални фотографи, според мен (точно зад силуета на Е (?)) се вижда един такъв...  newsm78

Но това си е той... като Керим... и изглежда прекрасно! Тези негови погледи, пълни с толкова много значения, ще ме довършат! Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 15:53 от marytza

# 536
Дейзи ,благодаря за статията !
Настръхвам ,като си помисля върху какво богатство стоим ,какъв интелект имаме  а живеем като  скотове.Всеки дърпа чергата към себе си ,никой не приема чуждо мнение и идеи,всички искаме да сме първооткриватели.Не се ли научим да уважаваме таланта ,да спрем  да мразим по-умните и кадърни от нас  и Ной да открием  и той ще стой заключен в някой сейф.

# 537
Като ви гледам как гадаете по снимката и как нищо не се знае нито за току-що приключилите снимки, нито за предстоящите такива, ми идва наум че най-подходящо име за пиар агенцията на Енгин е:
МИСТЕРИЯ ООД.

Имаме нужда от светлина в мрака

# 538

#Crazy Не мога да разбера как може да ме държи в плен толкова дълго време, но... май ме пипва стокхолмския синдром - не искам да се освобождавам. Simple Smile))

Също като него...

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 16:19 от marytza

# 539

Я, светлината ... Може да не е съвсем истинска, ама свети ...

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 17:09 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт