Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 231

• 39 370
  • 725
  •   1
Отговори
# 570

Ангела, обикновено имаш хубави попадения с колажите, но извини ме, че този го слагам в спойлер. Лицето на Керим се показва между нападали листа. Звучи ми страховито. Намирам го не само за безвкусен, но и за зловещ.

# 571
  • Пловдив

Енгин за спокойни сънища...
Скрит текст:

# 572

Добро утро и успешна нова седмица !

Нека да имаме повече усмивки, оставаме с надеждата за новини, снимки и  потвърждаване участието на Енгин в ново дизи !

И да стартираме деня с един нов клип.

Клип за любовта, направен с любов ...

http://www.youtube.com/watch?v=-XaLs-tgrkk

# 573
  • Пловдив

Здравейте и добро утро. Да имаме успешна нова седмица и ще си чакаме новината за новото дизи. Допълнила съм като идея какво още можем да споделяме за героите на Енгин.
......................
Марта, браво и поздравления.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 09:17 от mariana51

# 574

Добро утро и успешна седмица на всички почитателки на Енгин Акюрек!

# 575

Здравейте момичета,затъжих се за вас.Много ми липсвахте.Ето ме,идваме с Керим.

# 576
Лицето на Керим се показва между нападали листа. Звучи ми страховито. Намирам го не само за безвкусен, но и за зловещ.

Хайде сега страховит и зловещ?!  #Crazy Joy На какво да се обзаложим, че ако не беше на ангела 33 щеше да има "ах" и "ох" и две три цитирания без спойлер?   Wink tooth

# 577
  • Пловдив

Един колаж от мен. Керим и още нещо....

# 578

Здравейте, момичета! newsm51
Нов ден, нов късмет!
Марта, поздравления за прекрасния клип! С толкова красиви думи за любовта и чудесно подбрани колажи…
Милка, добре се завърнала! Много ни липсваха твоят ентусиазъм и положителна енергия…
Ками, къде се загуби? Чакаме те...
На всички, които тепърва ще се отбият в темата, желая ден пълен с усмивки, положително настроение  и надежда за новини…
А ето нещо и от Engin Akyürek International Fans, което може да послужи като повод за разсъждения тук, в нашата тема…

Мустафа Булут…Сложната личност, раздирана от противоречия. Той притежава магнетични изразителни очи. Силен характер…И е толкова упорит, толкова яростен…срещу всеки, който се опитва да го отдалечи от момичето, което обича.
Как са изразени тези противоречия в играта на Енгин?

Скрит текст:
Mustafa Bulut .. The complicated Personality which is full contradictions.. He has got magical expressive eyes. Strong personality.. He is so stubborn.. so Violence.. against anyone who is trying to get him far from the girl he fall in love with..
How did you see all this contradictions in Engin performance ?

# 579
Лицето на Керим се показва между нападали листа. Звучи ми страховито. Намирам го не само за безвкусен, но и за зловещ.

Хайде сега страховит и зловещ?!  #Crazy Joy На какво да се обзаложим, че ако не беше на ангела 33 щеше да има "ах" и "ох" и две три цитирания без спойлер?   Wink tooth

Всичко е ясно, Деляна. Печелиш баса!
Ако колажът на Ангела беше безвкусен, щеше да се хареса със сигурност.
Тук "ах" и "ох" се раздават щедро, но само на определен адрес. На същия този адрес има безброй зловещи глави, безвкусица с тонове.
Колажите на Ангела се критикуват, защото "гроздето е кисело".  Simple Smile

# 580
Здравейте прекрасни  Hug
Успешна седмица!

# 581

Булут е много красноречив

# 582
Здравейте и от мен сладуранки.В първия ден на работната седмица ви желая много слънчеви усмивки,добро настроение и положителна енергия.Нямате настигане,момичета,но пък толкова прекрасни неща сте написали,че за мен беше удоволствие да ви чета.За новите снимки,колажи,клипчета и най-вече за вашите размисли-благодаря.Обичам ви и силно ви прегръщам.Благодаря,че ви има момичета.   Heart Eyes  Hug 

# 583
Привет! Simple Smile

Днес в универсала пак са подготвили програма за подобряване уменията на силната половина... Simple Smile) Най-хубавото е, че в тези програмни колажи Енгин е по много... Wink))

Аурелия, благодаря за новата стара снимка. Тази не бях я виждала.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 13:27 от marytza

# 584

Хубаво е.
Маришка,
Скрит текст:
Това снимка ли е или колаж???

Общи условия

Активация на акаунт