Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 231

• 39 365
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте! wavey

Марта, Милка, Марианка, момичета! Благодаря за снимките и гифчетата от 17 и 18 серия! Любими, любими сцени от филма!

Фантазия, поздравления за колажите! Много харесвам и съдържанието на спойлерите!

Ангела, Ели, Милка, Маришке, Мариана! Много харесвам и вашите колажи. Благодаря ви, момичета!  

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 22:01 от Dilemi

# 616
Многото лица на Енгин Акюрек         

# 617
  • София

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 22:29 от Dilemi

# 618

Нещо в аванс

# 619
Момичета гонят ме затова ви пожелавам приятна вечер и лека нощ.Сънувайте розови сънища.        Heart Eyes Hug 

# 620
  • София
Нова стара снимка от времето на КВФ newsm78

# 621

Енгин - номер едно в нашите сърца!

Скрит текст:
Представяте ли си и аз взех, че направих колаж, понеже се оплакаха, че поставаме стари колажи, ето нещо съвсем пресно - обещавам да не Ви досаждам с опитите си.

Ето една фотография, която много ми харесва, за да оправя сладникавия вкус от предходния колаж!

Скрит текст:

# 622

Лека нощ и приятни сънища !

Сънувайте нещо красиво или ... някой.

До утре.

# 623
  • Пловдив

Едно сравнение от феновете. И те като нас, търсят....

# 624

Лека нощ,момичета.Приятна и спокойна нощ.

# 625

........ Много харесвам и съдържанието на спойлерите! ....

Дилеми,   newsm51 радвам се, че и ти харесваш нещата, които харесвам. Наслаждавам се на есента.   love001  love001  love001

# 626

Я! Дошло време за постилане...  smile3531 smile3531 smile3531 Спокойни сънища. От мен и Булут. Wink

# 627
  • Пловдив

"Не вярвам в късмета, нито в случайността. Важното е да имаш талант и мъжество. Всъщност, късметът, талантът и да постъпваш правилно в точния момент е това, което ни прави такива, каквито сме. Но най-важният, най-същественият фактор е талантът." - Енгин Акюрек
Скрит текст:
"I don't believe in luck, or chance. It is important to have talent and substance. Actually, luck, talent, and doing the right thing at the right time is what makes us. But, the most important, distinguishing factor is talent." - Engin Akyurek
anairamanairam, приветствам те...продължавай.

# 628
Добър вечер , момичета

Я, светлината ... Може да не е съвсем истинска, ама свети ...

Късничко е вече . Затова ей сега ще угася всичките 19 свещички в стаята ми , които едва мъждукат - с натежали за сън главици . Ще оставя една единствена светлина - истинската- да ми свети .

ЛЕКА НОЩ и КРАСИВИ СЪНИЩА , момичета

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 00:28 от velichka060

# 629
Спокойна нощ и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт