Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 231

• 39 367
  • 725
  •   1
Отговори
# 600

Продължавам с кадри от същата серия.

# 601
  • Пловдив

Бяло поло в АБО.... И в КВФ го обличаха така....

# 602
Аз отново да си сложа моето юначе.     Heart Eyes Hug

# 603
# 604
Момичета,тази снимка незнам дали е пускана       

# 605
Момичета,тази снимка незнам дали е пускана       

Да, Ками.

Заедно с тази. След новината за началото на снимките на игралния филм.

# 606

Скрит текст:

Хайде сега страховит и зловещ?!  #Crazy Joy На какво да се обзаложим, че ако не беше на ангела 33 щеше да има "ах" и "ох" и две три цитирания без спойлер?   Wink tooth

Делянка,  Hug няма нищо общо с автора.  Grinning Когато видях въпросния колаж ми изникна следната картинка: Вървя си из парка и се разхождам. Есен. Цветна. Топла. Обожавам есента. Поглеждам надолу и... о ужас. Между листата - лицето на Керим.  ooooh! И ме гледа на всичкото отгоре. Разплакан.
 Ако това ще е срещата ми с Енгин - не, благодаря.  no no no Предпочитам да не го срещам никога. Нищо лично.

# 607
Маричке,значи е било доста напред в темите и съм забравила.Ето една страхотна усмивка от Кадир.          Heart Eyes Hug  

# 608
Когато видях въпросния колаж ми изникна следната картинка: Вървя си из парка и се разхождам. Есен. Цветна. Топла. Обожавам есента. Поглеждам надолу и... о ужас. Между листата - лицето на Керим.  ooooh! И ме гледа на всичкото отгоре. Ако това ще е срещата ми с Енгин - не, благодаря.  no no no Предпочитам да не го срещам никога. Нищо лично.

Повярвах ти веднага!  Wink hahaha Joy
Вероятността някой от този форум да срещне господин Енгин на живо клони към минус безкрайност. (за негова радост) Peace Затова пък стари фотоси и колажи всякакви бол.  Laughing

# 609

Три в едно... точно както обичам - по много. Simple Smile))

# 610
  • Пловдив

И аз обичам прекрасните гифове създадени от неговите фенове.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 20:50 от mariana51

# 611

Под влияние на днешната серия - лек аванс към утрешната.

Спомените идват винаги неканени.

Вечерта когато го наблюдаваше от другият бряг видя истинското лице на мъжа когото мразеше и презираше. Инстинктивно обаче усещаше една сигурност да е близо до него. Усещаше закрилата и загрижеността му. Дори и крещейки му, че се е върнала единствено заради брат си - самата тя знаеше, че това не е истина. И още нещо . Знаеше, че той също  подозира истината.

Утре ще чуем едно неосъзнато признание, че въпреки всичко те са "двама" - докато при първият скандал Фатмагюл казваше  искам "АЗ" - сега вече при спокойният  разговор когато отново повдигна въпроса за развода - каза да се "разведЕМ" т.е призна присъствието му.

# 612
Поздрав за всички вас.   

# 613
# 614

Прелест...

Общи условия

Активация на акаунт