Отговори
# 450
Значи по тая логика и Керем зъбатия не трябва да се обсъжда защото е от друг сериал нали newsm78

# 451
Скрит текст:
Joy Joy Joy
Много се напрегате,ама съвсем излишно да ви кажем под секрет  Whistling

Ха, ми то и мойто дете е красиво, пък не съм бургазлийка  newsm78
Корена явно ви е или на теб или на мъжо  Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 smile3521
Да бе да сигурно smile3534

# 452
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
newsm78 май само аз ощИ не съм слънчасала  Mr. Green ама и немисля засега де  Mr. Green многУ  съм си добре аз у мъглата  Joy Joy Joy Joy

И аз  Embarassed Нямам време все още  Rolling Eyes Ще хвърля едно око после  Rolling Eyes Гледах първите 5 мин от епизод 1  Rolling Eyes
МИси, в този момент, аз бях запленена... newsm47

# 453

ами аз съм си айдук бе джанъм Blush нали съм си родом от Сливен Hugа нали знаеш че Сливен е градът на 1009айдуци) войводи Hug Hug Hug

# 454
Жани  Hug де си тръгнала така по терлички  Heart Eyes

# 455
# 456
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе много се напрегате казвам пак,аз удрям на майтап в повечето случаи,че ако взема и аз да се наемам,то тогава не знам ,ще има да съскаме тука ,айде и вие на майтап ,без излишно и ненужно напрежение Peace Кой каквото иска да си гледа,слънца,луни и тем подобни,няма да тръгна да хапя никой за това,ся ако печелех от това щях да си помисля  Mr. Green Гледах нещо хубаво и го споделям с вас,винаги сме си били така ,и винаги ще си бъдем,точно и за това си стоя в тази тема ,и който го загледа също го хареса,не му правя рекламна кампания  Peace

# 457
Значи по тая логика и Керем зъбатия не трябва да се обсъжда защото е от друг сериал нали newsm78
ВериЧ,  Hug ай земи се стегни ся...обсъждай си квот си искаш и всеки да си чете квот си иска.  Laughing
Аз кат ви помолих с Нарцисчева да не давате спойлери...чухте ли ме? НЕ!
И аз зех да наваксвам...няма ся си разваляме рахатлъка за таквиз неща.

# 458

по шушонки съм бе  Joy Joy Joy
ида,ама като гледам в к'ви дълбоки размисли и страсти сте навлязли днес newsm78 та сЪ чудя да драсна ли някой ред и аз по този така наречен Фемирски феномен или йок Blush

# 459
  • Още у мъглата ...

И Серка също  newsm44 newsm44 newsm44

# 460
newsm78 май само аз ощИ не съм слънчасала  Mr. Green ама и немисля засега де  Mr. Green многУ  съм си добре аз у мъглата  Joy Joy Joy Joy

И аз  Embarassed Нямам време все още  Rolling Eyes Ще хвърля едно око после  Rolling Eyes Гледах първите 5 мин от епизод 1  Rolling Eyes
Честно вече ми се гледа някаква комедия от рода на  Брак с чужденец ,че от толкоз драми взех да се напрягам  :lol

# 461
Такааааааааааа....

Понеже сте ми много на сърце всички, дайте да Ви прегърна  Hug Hug Hug и да Ви поздравя с нещо, което слушам цял ден!!!

Скрит текст:

Peace Peace Peace

# 462
Абе много се напрегате казвам пак,аз удрям на майтап в повечето случаи,че ако взема и аз да се наемам,то тогава не знам ,ще има да съскаме тука ,айде и вие на майтап ,без излишно и ненужно напрежение Peace Кой каквото иска да си гледа,слънца,луни и тем подобни,няма да тръгна да хапя никой за това,ся ако печелех от това щях да си помисля  Mr. Green Гледах нещо хубаво и го споделям с вас,винаги сме си били така ,и винаги ще си бъдем,точно и за това си стоя в тази тема ,и който го загледа също го хареса,не му правя рекламна кампания  Peace
Ай  не се прай на Екстра Върджин ся...кой знае кво сте се разбрали с баклавата да делите кинтитйе от рейтинга дет ви прайме... Whistling Laughing

# 463
  • Още у мъглата ...
Мариетка  Hug
Страхотен дълъг пост, много искренно и нежно  Heart Eyes Heart Eyes
И най-вече, разкошно завършващо изречение  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
 newsm51 newsm51

# 464

Честно вече ми се гледа някаква комедия от рода на  Брак с чужденец ,че от толкоз драми взех да се напрягам  :lol
То твойто напрежение от нередовно пиенйе... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт