Отговори
# 465
Абе много се напрегате казвам пак,аз удрям на майтап в повечето случаи,че ако взема и аз да се наемам,то тогава не знам ,ще има да съскаме тука ,айде и вие на майтап ,без излишно и ненужно напрежение Peace Кой каквото иска да си гледа,слънца,луни и тем подобни,няма да тръгна да хапя никой за това,ся ако печелех от това щях да си помисля  Mr. Green Гледах нещо хубаво и го споделям с вас,винаги сме си били така ,и винаги ще си бъдем,точно и за това си стоя в тази тема ,и който го загледа също го хареса,не му правя рекламна кампания  Peace

Ирка,съгласна съм...ама сега. Аз ви попитах нещо,вие ми отговорихте,че не сте съгласни и аз се съгласих с вас и казах,че ще си намирам решение на четенето. Ама на всеки втори пост да съм включена в сарказми...еми няма нужда,както казвате. Не съм тръгнала да недоволствам що не ми приемате казаното! Не е необходимо да се задълбава и да се дразни отсрещната страна!

# 466
Драмите са хубави но понякога ти идва в повече от всичко в сериялите и понякогаи прекаляват с драмата за това съм решила да си почина с драмите ще гледам американските серияли който излизат е и там има драма но все пак не е както в турските серияли.

# 467
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе много се напрегате казвам пак,аз удрям на майтап в повечето случаи,че ако взема и аз да се наемам,то тогава не знам ,ще има да съскаме тука ,айде и вие на майтап ,без излишно и ненужно напрежение Peace Кой каквото иска да си гледа,слънца,луни и тем подобни,няма да тръгна да хапя никой за това,ся ако печелех от това щях да си помисля  Mr. Green Гледах нещо хубаво и го споделям с вас,винаги сме си били така ,и винаги ще си бъдем,точно и за това си стоя в тази тема ,и който го загледа също го хареса,не му правя рекламна кампания  Peace
Ай  не се прай на Екстра Върджин ся...кой знае кво сте се разбрали с баклавата да делите кинтитйе от рейтинга дет ви прайме... Whistling Laughing
То туй се подразбира,за мениджър щял да ме взима,такава ни е договорката  hahaha hahaha

# 468
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Такааааааааааа....

Понеже сте ми много на сърце всички, дайте да Ви прегърна  Hug Hug Hug и да Ви поздравя с нещо, което слушам цял ден!!!

Скрит текст:

Peace Peace Peace

лайк, много лайк, тенкююююююю ДиБи, мила моя  Hug Hug Hug Hug

Мариетка  Hug
Страхотен дълъг пост, много искренно и нежно  Heart Eyes Heart Eyes
И най-вече, разкошно завършващо изречение  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
 newsm51 newsm51

Момичета, днес така ме разчуствахте, благодаря много много много  Hug Hug Hug Hug Hug

# 469
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирка,съгласна съм...ама сега. Аз ви попитах нещо,вие ми отговорихте,че не сте съгласни и аз се съгласих с вас и казах,че ще си намирам решение на четенето. Ама на всеки втори пост да съм включена в сарказми...еми няма нужда,както казвате. Не съм тръгнала да недоволствам що не ми приемате казаното! Не е необходимо да се задълбава и да се дразни отсрещната страна!
Темата капат,край разбрахме се  Hug Hug Мир все  Hug Hug

# 470
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Драмите са хубави но понякога ти идва в повече от всичко в сериялите и понякогаи прекаляват с драмата за това съм решила да си почина с драмите ще гледам американските серияли който излизат е и там има драма но все пак не е както в турските серияли.
Гале, почвай да вампирясваш...нема да сбъркаш...и ела си обсъждаме в спойлер. Whistling

# 471
Аз ги гледам и други серияли гледам започнала съм да въмпирясвам още от както са започнали 1 сезон сега и Древните гледам и други серияли следя.

# 472
Такааааааааааа....

Понеже сте ми много на сърце всички, дайте да Ви прегърна  Hug Hug Hug и да Ви поздравя с нещо, което слушам цял ден!!!

Скрит текст:

Peace Peace Peace
newsm19 newsm19 newsm19

Чек и аз да се изкажем по въпроса с писаниците Laughing

Тук всеки може да си пише за всичко Peace а кой каквото иска да чете Peace а за Слънцето след като участва Крокозъбела си е по заглавието на темата  Peace

Анито Hug пропускаш скъпа което не искаш да четеш Laughing друг начин няма Peace винаги е било така тук Peace

# 473
newsm78 май само аз ощИ не съм слънчасала  Mr. Green ама и немисля засега де  Mr. Green многУ  съм си добре аз у мъглата  Joy Joy Joy Joy

И аз  Embarassed Нямам време все още  Rolling Eyes Ще хвърля едно око после  Rolling Eyes Гледах първите 5 мин от епизод 1  Rolling Eyes
МИси, в този момент, аз бях запленена... newsm47
Честно вече ми се гледа някаква комедия от рода на  Брак с чужденец ,че от толкоз драми взех да се напрягам  :lol
То твойто напрежение от нередовно пиенйе... Joy Joy Joy Joy
Зиз ,много си права затова и сега започвам  за да намалим напрИжениетУ   Mr. Green ,ай да ти дам чичек  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 474
  • Още у мъглата ...
Абе я аз пак да кажа добър вечер  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Никво отразяване  Crossing Arms
Аз Нарцис ли съм, ВиАйПи ли съм или лукова глава  Mr. Green

Я аз да си се самопрегърна и самочичечна  newsm51 newsm51, то се е видяло  Whistling Whistling  Joy Joy Joy

# 475
Зизунко аз по това време на денонощието немоА се стегна Ич  Joy Joy
значии са иде ред на твоя мъж  smile3508 от 1 седмица му се точа на сериала и мисля да хибридствам леко ама и ще пускам тука по едно оЧо че скоро не сум участвала в партитата  Joy Joy Joy

# 476
Абе я аз пак да кажа добър вечер  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Никво отразяване  Crossing Arms
Аз Нарцис ли съм, ВиАйПи ли съм или лукова глава  Mr. Green

Я аз да си се самопрегърна и самочичечна  newsm51 newsm51, то се е видяло  Whistling Whistling  Joy Joy Joy
мисля че си петружел  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 477
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
spam2
Скрит текст:
Момичета да ми препоръчате някой хубав филм  Thinking

Скрит текст:
http://trailerx.com/film/stajanti-bgsubs.html#.Ul2gLFM-3IU

newsm53 май тоя ще го гледам хареса ми трейлъра  Joy Joy Joy Мерси Мариетка  smile3525 Hug Hug Hug

Айде аз изчезвам, че нещо нямам настроение  Wink По-късно ще намина  Hug Hug Hug Hug

Много е хубав, много забавен и свеж, гледах го миналата седмица,  Hug Hug Hug, гледах и един друг, но утре ще ти го кажа него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 478
Скрит текст:
- Защо сегашните момичета харесват обезкосмени момчета?
- За да имат стабилна конкуренция!

# 479
Гъбо нали сабах беше тук Laughing пак ли да те отразяваме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт