Отговори
# 480
  • Още у мъглата ...
Абе я аз пак да кажа добър вечер  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Никво отразяване  Crossing Arms
Аз Нарцис ли съм, ВиАйПи ли съм или лукова глава  Mr. Green

Я аз да си се самопрегърна и самочичечна  newsm51 newsm51, то се е видяло  Whistling Whistling  Joy Joy Joy
мисля че си петружел  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Еййй, Верче  Hug Hug , друго си е да ти обърнат внимание, нищо че не знам кво е петружел, ама много ми хареса  Joy Joy Joy Joy Joy

# 481
Скрит текст:
- Защо сегашните момичета харесват обезкосмени момчета?
- За да имат стабилна конкуренция!
Joy Joy Joy

# 482
Това е то диспансера.....от романтика и вадим пищаците, после пак иди време за лИбоФ и пак сЪ обичаме. Joy
Звездичке,
Скрит текст:
точно за теб е слънчевия сериал. Стига само да ти допаднат, като двойка и си в джаза с двата крака, като мен и не само. В началото ме дразнеха грубите й вежди, но вече не ги забелязвам. Joy
Е, не са ми, като ФЕмир, но определено ми влияят. smile3521

# 483
  • Още у мъглата ...
Гъбо нали сабах беше тук Laughing пак ли да те отразяваме Laughing

Ренка  Hug То си бех от сабах до следобед, ама колко е хубаво на вечерната сесия да те отразят  Mr. Green Joy Joy
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 484
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку,тя Гъбка през 5 мин. е тука и иска цветя да и поднасяме,ама кога не я отразим тя сама си се отразява,аз и за това не я мисля нея  hahaha hahaha hahaha

# 485
Ренку,тя Гъбка през 5 мин. е тука и иска цветя да и поднасяме,ама кога не я отразим тя сама си се отразява,аз и за това не я мисля нея  hahaha hahaha hahaha
newsm47 smile3521

# 486
  • Още у мъглата ...
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай по този случай да раздам чичеци на всички - и на нарциси и на ненарциси  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 487
Чекайти да си опраим малкУ вкуса  Mr. Green дан кажити чи съм скрънза  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 488
  • У дома :)
newsm78 май само аз ощИ не съм слънчасала  Mr. Green ама и немисля засега де  Mr. Green многУ  съм си добре аз у мъглата  Joy Joy Joy Joy

И аз  Embarassed Нямам време все още  Rolling Eyes Ще хвърля едно око после  Rolling Eyes Гледах първите 5 мин от епизод 1  Rolling Eyes
МИси, в този момент, аз бях запленена... newsm47
Честно вече ми се гледа някаква комедия от рода на  Брак с чужденец ,че от толкоз драми взех да се напрягам  :lol
То твойто напрежение от нередовно пиенйе... Joy Joy Joy Joy
Зиз ,много си права затова и сега започвам  за да намалим напрИжениетУ   Mr. Green ,ай да ти дам чичек  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
И от менИ  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

А ся привет сладурски кукундрелки  wavey wavey wavey wavey wavey

Не съм ви чела и не знам какво става, нещо ново да съм изпуснала newsm78

За всички   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Габи  Hug Heart Eyes Hug айде и за сабах да те отразя нищо че ме нямаше  Hug Heart Eyes Hug

# 489
Англия на финалите newsm44

# 490
  • Още у мъглата ...
Хайде поздрав за слънчасалите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

newsm44 newsm44 newsm44

# 491
Чекайти да си опраим малкУ вкуса  Mr. Green дан кажити чи съм скрънза  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Туй за мен Heart Eyes  bouquet

Ели Hug

# 492
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Има два начина България да се класира на световно първенство :
Фантастичен - Ние сами да се класираме...
Реалистичен - Да дойдат извънземни и да ни помогнат...
Joy Joy Joy

# 493
ЕлитУ  Hug Hug Hug айди де одиш откога тЪ чакам  Heart Eyes

# 494
ади и аз да се изходим по въпроса Wink Wink Wink
поизчетох доста от днешната дискусия и:flutter: с едни мнения съм съгласна с други не,ама така е нормално е Wink все пак различни хора,различни гледни точки,различни идеали и виждания.................
що се отнася до Фемир Форевър Heart Eyes аз си държа до дупка на него Blushщото съм си болна диспансеризирана Фемирка и за т'ва Blushто и за т'ва съм тук де Blushмного турски,а и не само турски сериали съм гледала Flutterв много теми на турски сериали съм влизала като гост да чета Blush симпатизирала съм на много екранни двойки,ноооооооооооооо Фемир ме циментираха много кратно Blush Фемир е дълбоко в сърцето ми Heart Eyesтакава бомба като Фемир никога не ме беше гърмяла Heart Eyes огледах се в толкова неща реални от моя живот,все едно някой ми прожектираше  собствената ми кино лента  Blush не изцяло ,но много близка и позната история.................да не навлизам в подробности Winkче ако започна няма да мога да сЪ за'пра Joy Joy Joy
Мариетче Hug Hug Hug събраният ти пост е супер къз  newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт