Отговори
# 105
Верче  Hug ,Габи  Hug ,Ренка  Hug

Дани  Hug Габче  Hug Рени  Hug

хах тука да не я подръпва Чачко и да вика айде стига си се снинамала дееееее Joy Joy
Скрит текст:

Да бе, онзи ден, Жани я пусна снимката, като гръцките фенки са на мнение, че това вероятно била ръката на Чачи  Grinning
Ми така де,тя се снима сега повече с фенове от него,той милия е взел и да завижда и да ревнува едновременно  Mr. Green

Едно сладурче да споделя с вас  Heart Eyes
Скрит текст:

хах той прическата го спира за многото снимки  Joy
виж как се е скрил само ръката му останала  Joy все пак да го има  hahaha hahaha hahaha

# 106
Мишенце, според мен заради Байрама няма да излъчват голяма част от сериалите им през седмицата, но понеже ПО е в края, т.е., в Петък и затова, ще има епизод.
Ренка, аз искам трети фрагман.
Привет и на появилите се след мен, и на тези, които, ще се появят по-късно.

# 107
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нарцисчева не мина ли с фрагмана саба, саба....? newsm78

# 108
  • Варненска клюкарка

Мерси за инфото   bouquet Защо така, не се знае  newsm78

wavey wavey wavey
Мише АШК,както и някои други сериали няма да се излъчват тази седмица заради Байрама Peace Приливите, нали ги нямаше миналата седмица и сигурно няма как и тази да липсват, та ще се излъчва както винаги в петък Wink

пп Вчера ти отговорих на въпроса, кога е снимано предаването- не знам дали го видя, че темата снощи беше танци и песни на народите Crazy...ако не си,  виж в профила ми Hug

пп2 И Надето е отговорила

# 109
  • София
Благодаря за разясненията, момичета  Peace

Бел, тъкмо търсех отговора ти из старата тема  Laughing (не се сетих за профила  Embarassed ). Отивам да чета и ще пиша  Peace

# 110
  • Още у мъглата ...

Зизун  Hug
Мина, ама само с втори, той вече с изтекла годност  Mr. Green Joy Joy
Сега искаме 3-тия фрагман  newsm18 newsm18 newsm18

# 111
  • София

Ето го споменатия клип, но с по-добро качество. Освен, че на Ча му изтичат очите, забрави, че са му дали и да рисува, по едно време чак се сепна, когато водещата се размърда... И как реагира на гласа на Хазал....ноооо.... в 10:52 погледа на Юсуф е за отбелязване -направо му каза  на Ча "брато разкриха тА" Joy

А, и погледът на Чаги към Юсуф  Mr. Green Как се подхилква  Laughing

Кога е правено това предаване т.е. в какъв етап от снимките на сериала е правено предаването?

Същата седмица е снимана серията с РД-то на Емир в Хилс-а,(26 или 27-ма серия newsm78) а ако си спомням добре това предаване беше излъчено точно в деня на рд-то на Чаатай, не помня дали беше директно или на запис...значи около 23.09.2011г. е снимано

т.е. след Анталия   Wink

Защо Хазал я няма в студиото?

# 112

Зизун  Hug
Мина, ама само с втори, той вече с изтекла годност  Mr. Green Joy Joy
Сега искаме 3-тия фрагман  newsm18 newsm18 newsm18
Тя, Нарцисчева и тя остаря, ама не се предава  Joy Joy Joy Joy Joy, само нас Обижда на бабенца, а срокът на годност изтича бържи и за Ча и за фрагманите smile3533

Зиз, много се радвам за теб  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Габи, мерси за поздрава и чичеците  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 113

Ето го споменатия клип, но с по-добро качество. Освен, че на Ча му изтичат очите, забрави, че са му дали и да рисува, по едно време чак се сепна, когато водещата се размърда... И как реагира на гласа на Хазал....ноооо.... в 10:52 погледа на Юсуф е за отбелязване -направо му каза  на Ча "брато разкриха тА" Joy

Кога е правено това предаване т.е. в какъв етап от снимките на сериала е правено предаването?

Същата седмица е снимана серията с РД-то на Емир в Хилс-а,(26 или 27-ма серия newsm78) а ако си спомням добре това предаване беше излъчено точно в деня на рд-то на Чаатай, не помня дали беше директно или на запис...значи около 23.09.2011г. е снимано

т.е. след Анталия   Wink

Мише, тогава Ча щяха на носилка да го изнасят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 114
  • Още у мъглата ...
Хайде ся и да се самоцелунем гадните Нарциси  Party Party

И много целувки за всички НеНарциси  Heart Eyes
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Айде и ФЕмирчовците да се поцелукват  Heart Eyes Heart Eyes

# 115
Наде много искаш пък smile3534 Гъбуна и тя Laughing

Зизу HugБел Hug

Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 116
  • Още у мъглата ...
Наде много искаш пък smile3534 Гъбуна и тя Laughing

Зизу HugБел Hug

Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сладурчето е много ... сладурче  Heart Eyes Heart Eyes

Иначе третия фрагман ша е у петък с дължина около 2 часа  Mr. Green Joy Joy

# 117
  • София

т.е. след Анталия   Wink

Мише, тогава Ча щяха на носилка да го изнасят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo   smile3525

# 118
Здравейте момичета и от мен. Hug

# 119
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Офффф, яяяяяяяя...писна ми да чистим  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дома сички пълнолетни търтеозаври и на мен чакат... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Габоооо, тая целувка на колажа дет я е фанал за гушата(лицето)най-отпреде...от 52 ли е? newsm78

Та като казах 52... Mr. Green

50  newsm18 newsm18 newsm18 54  newsm18 newsm18 newsm18  55  newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 13:17 от НАРЦИС

Общи условия

Активация на акаунт