Ето го споменатия клип, но с по-добро качество. Освен, че на Ча му изтичат очите, забрави, че са му дали и да рисува, по едно време чак се сепна, когато водещата се размърда... И как реагира на гласа на Хазал....ноооо.... в 10:52 погледа на Юсуф е за отбелязване -направо му каза на Ча "брато разкриха тА"

А, и погледът на Чаги към Юсуф

Кога е правено това предаване т.е. в какъв етап от снимките на сериала е правено предаването?
Същата седмица е снимана серията с РД-то на Емир в Хилс-а,(26 или 27-ма серия

т.е. след Анталия

Защо Хазал я няма в студиото?
Мише, тогава Ча щяха на носилка да го изнасят

Аз съм сигурна, че на този етап нищо няма- тя даже на рд-то не му позволи да я целуне,(нали я снимаха в гръб и скълъпиха там нещо да ни замажат очите

Аз и друго си мисля- не ви ли се е случвало да усетите, че някой има интерес към вас и по този повод да стоите по-надалеч ото него, за да не го провокирате допълнително...мисля, че на това се дължеше и отказа на Хазал, снимките в гръб във въпросната сценка от рд-то в клуба и т.н.
След време обаче я видяхме как се отпусна с Ча, и нещата, които каза в онова интервю за чувствата си към колега дето и зрителите стоплили...та много е вероятно, да не е останало само с погледите....Ох пак ми стана смешно за носилката, чак ми изхвърча колата през носа