Отговори
# 120
  • Варненска клюкарка

Ето го споменатия клип, но с по-добро качество. Освен, че на Ча му изтичат очите, забрави, че са му дали и да рисува, по едно време чак се сепна, когато водещата се размърда... И как реагира на гласа на Хазал....ноооо.... в 10:52 погледа на Юсуф е за отбелязване -направо му каза  на Ча "брато разкриха тА" Joy

А, и погледът на Чаги към Юсуф  Mr. Green Как се подхилква  Laughing

Кога е правено това предаване т.е. в какъв етап от снимките на сериала е правено предаването?

Същата седмица е снимана серията с РД-то на Емир в Хилс-а,(26 или 27-ма серия newsm78) а ако си спомням добре това предаване беше излъчено точно в деня на рд-то на Чаатай, не помня дали беше директно или на запис...значи около 23.09.2011г. е снимано

т.е. след Анталия   Wink

Защо Хазал я няма в студиото?

Мише, тогава Ча щяха на носилка да го изнасят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo   smile3525

Joy Joy Joy Joy Joy hahaha  за носилката...
Аз съм сигурна, че на този етап нищо няма- тя даже на рд-то не му позволи да я целуне,(нали я снимаха в гръб и скълъпиха там нещо  да ни замажат очите Crazy) а както се вижда,  по начина по който я гледа, на него желание не му е липсвало Heart Eyes А и погледите, които си размениха Юсуф и Чачи...бая бъзици е отнасял Ча струва ми се по този повод Mr. Green
Аз и друго си мисля- не ви ли се е случвало да усетите, че някой има интерес към вас и по този повод да стоите по-надалеч ото него, за да не го провокирате допълнително...мисля, че на това се дължеше и отказа на Хазал, снимките в гръб във въпросната сценка от рд-то в клуба и т.н.
 След време обаче я видяхме как се отпусна с Ча, и нещата, които каза в онова интервю за чувствата си към колега дето и зрителите стоплили...та много е вероятно, да не е останало само с погледите....Ох пак ми стана смешно за носилката, чак ми изхвърча колата през носа tooth ама я се сетете как се изпоти Ча, чак кърпичка си потърси, като го въртяха на шиш за Хазал в онзи ресторант където беше седнал с аверчетата Mr. Green И тука стана вир-вода- накрая като стана да си ходи се вижда Wink Laughing

# 121
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе вие си мислете кот си искате....ама ХазаТай нема... Mr. Green

Та в тоя ред на мисли..... tooth tooth tooth tooth

Сао СерТай, ХазаБоно... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 122
Зизун, не съм Габи, но да ти отговоря, от 23 серия е целувката им, следва от 62 и накрая от 52.
Като каза, че си ходила при доктор Цицов, на другия доктор как му казваш!? Thinking Joy
Да дава Господ здраве на всички ни и да ни пази Praynig от лоши болести, нас и семействата ни.
Ще може ли да преведеш втория фрагман на ПО, че още не е излезнал на английски, иначе щях да го публикувам?!

# 123
Само СерТай,ХаканЗал  bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 124
Зизун, не съм Габи, но да ти отговоря, от 23 серия е целувката им, следва от 62 и накрая от 52.
Като каза, че си ходила при доктор Цицов, на другия доктор как му казваш!? Thinking Joy
Да дава Господ здраве на всички ни и ни пази Praynig лоши болести, нас и семействата ни.

Наде, мерси...така и си помислих за 52 ама викам да питам. Hug

Ако ме беше чела кога писах за другия доктор щешИ да знаЙш....(аз нали се се фалим Wink) Laughing
Ама да ти кажа... д-р БъркоФ  Whistling Whistling Whistling

# 125
Зизу, сори, но не ми е възможно да изчитам всичко и винаги. Rolling Eyes
С тази тема съм така, другите, които посещавам и, в които пиша ги изчитам спокойно, но то и темпото им е нормално.
На мен отдавна спря да ми е актуална темата Хазал-Чаатай, Rolling Eyes даже и за секунда не се замислям имало ли е нещо помежду им или не, защото всичко остана там, в миналото и няма пряка връзка с настоящето, а бъдещето само, ще си покаже кой, кого, какво, как, защо и къде......  Rolling Eyes

# 126
Бъркоф  Peace ми напомня на Никита сериала  Mr. Green

# 127
Зизу, сори, но не ми е възможно да изчитам всичко и винаги. Rolling Eyes
С тази тема съм така, другите, които посещавам и, в които пиша ги изчитам спокойно, но то и темпото им е нормално.
На мен отдавна спря да ми е актуална темата Хазал-Чаатай, Rolling Eyes даже и за секунда не се замислям имало ли е нещо помежду им или не, защото всичко остана там, в миналото и няма пряка връзка с настоящето, а бъдещето само, ще си покаже кой, кого, какво, как, защо и къде......  Rolling Eyes
Ан тъй... newsm20 newsm74 newsm10 smile3501 newsm51

# 128
Белора съгласна съм с теб че Чаги на интервютата се потеше и като го питаха за Хазал и така нататък.
На мен ми е интересно едно нещо защо не правеха фотосесии с тях двамата не говоря за тези снимки от 1 сезон в смисъл от началото на серияла дето си бяха дефакто за реклама. Като цяло можеха да засилят интереса към тях не само чрез серияла но и снимки зад камера и тем подобни.
Съжалявам че ще го кажа и дано не ме  линчувате но ще го кажа че между Хазал и Чаги е нямало нищо да имаше на екрана химия но явно че зад кадър май е нямало.Знам че може би някой ще каже че е имало и така нататък но всеки вижда с различни очи да но не може да участваш с някого и да не се снимаш с него зад камерата или пък да имаш снимки колкото пръстите ти на ръцете някак си нещо им липсва.Другото което е защо в американските серияли спукват се да се снимат зад кадъри да ги пускат я в Туйтър я в Фейса или Инстиграм и най важното е че и там има химия но да речем че единия е женен или пък си има приятелка някак си като гледам американските серияли и АФК все едно ги ограничават с снимки и някакви такива.Съседитени правят хубави серияли но едно им липсва свободата да предат всичко така както в Приливи и Отливи в оригинала има кекс и наркотици и изобщо не че беще добра идея да правят римейк но по добре да бяха взели някой друг сериял или не знам хората ще го гледат заради Чаги и Серка това е личното ми мнение.И тъй като са 4 сезона 1 ще е най много 15 епизода тъй като не могат да започват 2 сезон защото за има няма 2 години и ще заснемат всичко.Лично мое мнение не ме критикувайте.

# 129
Бъркоф  Peace ми напомня на Никита сериала  Mr. Green
Доору! smile3521 smile3521 smile3521

# 130
  • Варненска клюкарка

Мечтай си Mr. Green  Аз от как видях Чаатай с Толгахан на една маса кълка до кълка, обща компания, че май и прегърнати ми се струва че бяха, едва ли ще се сродят по серенайска линия...публично да си хапва от огризките на аверче е абсусд Peace  по начина по който се изказва за тези неща...мдам абсурд Peace
А Хазалчето е видна истанбулска бръмчалка и трудно се запира на едно място, та не се знае Crazy

пп Защо не ми се получава да слагам големите цитати в скрит текст newsm78 маркирам иконата и слагам между скобите, но като натисна публикувай и текста отива извън скобите... същата работа и с клиповете... Някакъв друг чалъм ли има newsm78

# 131
  • Още у мъглата ...
Офффф, яяяяяяяя...писна ми да чистим  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дома сички пълнолетни търтеозаври и на мен чакат... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Габоооо, тая целувка на колажа дет я е фанал за гушата(лицето)най-отпреде...от 52 ли е? newsm78

Та като казах 52... Mr. Green

50  newsm18 newsm18 newsm18 54  newsm18 newsm18 newsm18  55  newsm18 newsm18 newsm18

Зизун  Grinning, Надето вече ти е отговорила  Hug Joy

# 132
  • Още у мъглата ...
Абе вие си мислете кот си искате....ама ХазаТай нема... Mr. Green

Та в тоя ред на мисли..... tooth tooth tooth tooth

Сао СерТай, ХазаБоно... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

То щот тея отдолу па ги има  Mr. Green  smile3533 smile3533 smile3533

# 133
  • Още у мъглата ...
Белора съгласна съм с теб че Чаги на интервютата се потеше и като го питаха за Хазал и така нататък.
На мен ми е интересно едно нещо защо не правеха фотосесии с тях двамата не говоря за тези снимки от 1 сезон в смисъл от началото на серияла дето си бяха дефакто за реклама. Като цяло можеха да засилят интереса към тях не само чрез серияла но и снимки зад камера и тем подобни.
Съжалявам че ще го кажа и дано не ме  линчувате но ще го кажа че между Хазал и Чаги е нямало нищо да имаше на екрана химия но явно че зад кадър май е нямало.Знам че може би някой ще каже че е имало и така нататък но всеки вижда с различни очи да но не може да участваш с някого и да не се снимаш с него зад камерата или пък да имаш снимки колкото пръстите ти на ръцете някак си нещо им липсва.Другото което е защо в американските серияли спукват се да се снимат зад кадъри да ги пускат я в Туйтър я в Фейса или Инстиграм и най важното е че и там има химия но да речем че единия е женен или пък си има приятелка някак си като гледам американските серияли и АФК все едно ги ограничават с снимки и някакви такива.Съседитени правят хубави серияли но едно им липсва свободата да предат всичко така както в Приливи и Отливи в оригинала има кекс и наркотици и изобщо не че беще добра идея да правят римейк но по добре да бяха взели някой друг сериял или не знам хората ще го гледат заради Чаги и Серка това е личното ми мнение.И тъй като са 4 сезона 1 ще е най много 15 епизода тъй като не могат да започват 2 сезон защото за има няма 2 години и ще заснемат всичко.Лично мое мнение не ме критикувайте.

Галче  Hug Според мен Приливи и отливи се гледа основно заради Чаги в компания с Бариш и Мерт (брех, как му беше името newsm78)  Grinning Peace

# 134
Хазал,мн я харесвах преди  Peace ама сега ми направи лошо впечатление и за РД можеше поне да напише благодаря ви фенове,че винаги ми пишете и ме обичате  Peace Она никва реакция не напрай на мн важна ли се прави на мноу известна ли на ква  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт