Отговори
# 390
МарМиши, много откровено и точно казано. Нито си наивна, нито е глупаво тпва, коетп чувстваш. Това си е просто романтика, толкова липсваща в нашето днес. И аз мисля, че гледайки такива филими ( и химии) ставаме по-добри, усмихнати и положителни към реалността (какво като не е достатъчно романтична). Ще се надяваме един ден тя да стане това, което си мечтаем, Дано да е по-скоро!

# 391
  • някъде из Врачанско
Много се радвам, че тук всеки мисли различно и всеки споделя, най-ценното от ФЕМИР са приятелствата, до които води!!!

wavey newsm44 newsm44 newsm44 добра вечер, пак ме разбивате и вълнувате, и аз се присъединявам към мислите на Мармиши, благодаря че ви има, всеки е различен но всеки е ценен и важен именно в това различие, така се обогатявам още повече, ако знаете колко различно изглежда темата като я чете без да влизам и като влезе все едно и аз съм един от героите в този екшън, щото то си е емоция, хубав спор, мнения бол, емоционални нюанси също, много е хубав този дом и този пристан,   bouquet за всички вас, Hug

# 392
 Абдали,добре дошла! Hug

Романтичка,честит нов тоалет! Hug

МарМиши,за 338 пост! Hug

На всички останали Hug Hug Hug

# 393
Абдалито добре дошла Hug

Линко HugДжери Hug
 Дзверче Hug кат ги гледам наще направо за световното са се запътили ooooh! лебеди от класа Mr. Green

# 394
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Много се радвам, че тук всеки мисли различно и всеки споделя, най-ценното от ФЕМИР са приятелствата, до които води!!!

За поста ти, за роматичната ти душа, за това, че те има!  Hug Hug Hug Благодаря!  newsm51

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 395
  • в подножието на планината

МарМиши, Hug  Heart Eyes поздравления за поста ти... smile3501

Клодиии, Hug Heart Eyes

Вани, Hug честити дрешки! Heart Eyes

# 396

МарМиши, Hug  Heart Eyes поздравления за поста ти... smile3501

Клодиии, Hug Heart Eyes

Вани, Hug честити дрешки! Heart Eyes
Hug Hug Hug

Коментатора как занижи гласа Mr. Green и без това много викаше ooooh!

# 397
# 398
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не бе става въпрос,че и двамата са писали последно на една дата,и от тогава нищо,това сега свързват  Peace

# 399
Хаха тия футболисти са мани мани ooooh!

# 400
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
newsm53 newsm53 newsm08 newsm08

Тоя пуши...мой си пафкаме заЙдно... smile3506

# 401

newsm47

# 402
Не бе става въпрос,че и двамата са писали последно на една дата,и от тогава нищо,това сега свързват  Peace
ГолемО важно кат последно са писали заедно в един и същ ден...коренно различни неща, и са били на коренно различни места...предполагам Хазал в Италия...(да не кажете, че не чета новините дет поствате за нея)

Та голем праз!!!! Laughing Laughing Laughing

# 403
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ееее играят бе ,не са толкова зле  Mr. Green

# 404

Ееее играят бе ,не са толкова зле  Mr. Green
Разкарват се по терена се едно водят със 6 в резултата. Mr. Green
Опсссс...пак изгониха играч...горкия Занев...адашчето ми... Heart Eyes

Общи условия