ДУБАЙ 3

• 88 403
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, искам да попитам как се казва мола в Абу Даби и заслужава ли да се ходи до него?

# 541
Здравейте, искам да попитам как се казва мола в Абу Даби и заслужава ли да се ходи до него?
Моловете в Дубай са предостатъчни . Имам компетентно мнение от две    "моладжийки -специалистки " - не са харесали WAFI  и Festival city , препоръчват стария Deira City Centre / много близко от хотелите в Дейра  и по-евтин , защото в него няма излишни атракции / и 3 нови мола  - Dubai Mall ,Mall of the Emirates ,  IBN BATTUTA MALL   .

# 542
А формула роса е просто возене с висока скорост или е роувъркостер, дето да се въртиш, накланяш, преобръщаш и т.н.
Ако погледнеш на джамията не като на мюсюлмански храм , а като на произведение на изкуството /или  на архитектурата / - не е за пропускане - нещо величествено. Няма нищо общо с Джамиите в Турция .

Това за джаията так точно отговаря на въпроса ми за формула роса?

Роже, а колко излиза такси от летището до Мола на емирствата. Ние ще сме с 2 големи куфара, 4 броя ръчен, 2 малки деца и просто си пак се помъкваме по едни автобуси и ми призлява... Ще трябва да уредя или трансфер или да взема такси. Зависи разбира се от цената

# 543
Имаме повече от десет мола, но едва ли ще те задоволят Simple Smile

# 544
Здравейте,искам да попитам някой използвал ли е тези ваучери за отстъпка  http://www.theentertainerme.com/fileadmin/user_upload/Books/UAE/ … erchant_Index.pdf

# 545
Здравейте,искам да попитам някой използвал ли е тези ваучери за отстъпка  http://www.theentertainerme.com/fileadmin/user_upload/Books/UAE/ … erchant_Index.pdf

тук са много популярни - взимаш едно и получаваш още едно от същия вид безплатно. Ти имаш ли от кого да се снабдиш с ваучъри? В момента по форумите се разпродават, защото са валидни до края на годината и много хора имат останали свободни.

# 546
още нямам , но гледах в ебай

# 547
  • София
Богиня Hug, с такси при всички случаи ще Ви излезе по-евтино отколкото трансфер от хотела.
От летището до Мола на Емирствата е 40 километра. Имате първоначална такса от 20 дирхама + 40х1,71= 68,40. Общо 90дирхама трябва да Ви вземат Peace. Повече от 100 ако Ви поискат са Ви излъгали Mr. Green.

# 548
Здравейте,
Аз току се регистрирах в сайта въпреки, че досега честичко съм чела вашите съвети Simple Smile,но в момента по темата за Дубай ми е наложително да питам Sad. Букнах си билети през сайта, който бяхте дали за он-лайн http://www.burjkhalifa.ae/en/ObservationDeck/ticketinformation.aspx но не можах да ги разпечатам. Получих си потвърждение на пощата си, но не мога да се върна и да опитам повторно разпечатване. Може ли да ме посъветвате какво да правя?

# 549
Богиня Hug, с такси при всички случаи ще Ви излезе по-евтино отколкото трансфер от хотела.
От летището до Мола на Емирствата е 40 километра. Имате първоначална такса от 20 дирхама + 40х1,71= 68,40. Общо 90дирхама трябва да Ви вземат Peace. Повече от 100 ако Ви поискат са Ви излъгали Mr. Green.

Надявам се, че пишеш залетището, на което каца уиз, че аз забравих да уточня. 100 дирхама ги смятам, че са към 40 лева. Цената звучи добре.

# 550
  • София
Да, от Ал Мактум го смятам таксито.  PeaceОт старото им летище е по-близо до Мола на Емирствата. От хотела ще ти дадат оферта за трансфер поне на двойна цена. Затова си хващайте спокойно таксито Simple Smile

# 551
Здравейте,
Аз току се регистрирах в сайта въпреки, че досега честичко съм чела вашите съвети Simple Smile,но в момента по темата за Дубай ми е наложително да питам Sad. Букнах си билети през сайта, който бяхте дали за он-лайн http://www.burjkhalifa.ae/en/ObservationDeck/ticketinformation.aspx но не можах да ги разпечатам. Получих си потвърждение на пощата си, но не мога да се върна и да опитам повторно разпечатване. Може ли да ме посъветвате какво да правя?
Разпечатай си файла от пощата . Там има едни номера , които са важни за получаване на билетите .
Name    :    STOxxxxxxxxxx
Email    :    xxxxxxxs@mail.bg
Mobile No.    :    +35988867xxxxx
Receipt Date    :    Saturday, 30 November 2013
Receipt Time    :    11:42 PM
Amount    :    AED 260.00
Receipt No    :    333506402xxx
PO Number    :    ATT000000458xxx
Confirmation Code   :   227100048xxx

Your Ticket Booking Details:
GENERAL ADMISSION -    DATE - Tuesday, 03 December 2013
    TIME - 10:00 AM
Adult (12 years+)   2 ticket(s)   AED 260.00
Grand Total   AED 260.00

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 23:36 от radovt65

# 552
  • София
roje22 Както винаги изчерпателна информация, скоро ще се чуем от Дубай.
Ето и обещаният кораб,  но за съжаление не плава до Дубай.....
ALLURE OF THE SEAS

Снимката направих в Хаити.......
Изкарахме невероятно отново на него, при възможност информация в темата КРУИЗИ.
Поздрави от далеч........

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 04:49 от Bled

# 553
 Pride Hotel Apartments

Sheikh Zayed Road, Opposite Sharaf DG Metro Station, Ал Барша, Дубай

За този хотел някой има ли отзиви? Излиза ми доста евтино за 2+2 и не съм сигурна, че ако много се услушвам ще изпадне нещо по-добро...

# 554
  • София
roje22 Както винаги изчерпателна информация, скоро ще се чуем от Дубай.
Ето и обещаният кораб,  но за съжаление не плава до Дубай.....
ALLURE OF THE SEAS

Снимката направих в Хаити.......
Изкарахме невероятно отново на него, при възможност информация в темата КРУИЗИ.
Поздрави от далеч........

Bled  Hug благодаря, страхотен е кораба, ще се опитаме да попътешестваме с него през новата година Simple Smile Колкото до изчерпателността едва ли някой може дори и да се доближи до твоята, която в повечето случаи е придружена и със снимки, лично направени от тебе PeaceБраво!!!
Богиня, ако Ви устройва цената резервирай! Като гледам хотела е нов, на много добро място е. точно срещу метростанцията, което означава експресно предвижване из града. само за 15 минути сте до Бурж Халифа!!! За 5 минути сте на Дубай Марина!!!
За 10-15  дирхама с такси сте до Бурж Ал Араб или Мадинат Джумейра. Peace

Общи условия

Активация на акаунт