ДУБАЙ 3

• 88 199
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
проследи последните няколко странички има сайт за сафаритата Wink
мисля че около 50лв. на човек се връзва

# 691
  • София
Аз не мога да разбера защо тези хотели не се споменават във форума, а го правите на лични?
Марипоса,  Hugисках първо Богиня да може да резервира, защото все и се изплъзват резервациите. И не исках някой друг да хареса хотела и да резервира вместо нея апартамент. И без това са останали малко. Тя като свърши с резервацията си ще го съобщя и на другите ако някой пожелае Simple Smile

# 692
  • София
Резервирах го.... Обаче все си мисля, че няма да стане с тези 2 деца. Написах децата в допълнителните изисквания. Да се надяваме, че като видят ще пишат или ще откажат резервацията ако не мога да настаня децата там. Ще пиша после, че детето реве от ухо... Благодаря на всички..... Обичам вииииииииииииииии.
Богиня, не се притеснявай, всичко ще е ОК Peace
Разиграй им утре театър, кажи, че имате голям семеен празник и сте избрали от 400 хотела в дубай точно техния. И най учтиво настояваш в цената от 500 дирхама да влезете 2 родители с две малки сладки хлапета. Ако не можеш да се оправиш съм на линия за помощ.
Аз за 5 дни сега като ходихме освен че ги накарах вместо студио да ни дадат апартамент, на втория ден ги накарах и да ни го сменят, с още по хубав, защото първия ми беше леко шумен и без слънце Grinning Смениха ни го!!!

# 693
Малко инфо за Миръкъл Гардън? Изисква ли се резервация преди посещение и как е най удобно да се стигне до там Simple Smile

# 694
здравейте,искам да ви попитам как варират цените на сафари в пустинята.Моля някой ,който е доволен да препоръча агенция ,от която да закупя ваучери.

http://www.arabiansafaridubai.com/
Закупихме 3 дни преди желаната дата, 125 дирхама на човек (повече от наполовина от цената на агенциите). Първо резервирате, след това се свързват с вас за подробности. Изключително доволни сме!

# 695
Малко инфо за Миръкъл Гардън? Изисква ли се резервация преди посещение и как е най удобно да се стигне до там Simple Smile

С метрото стигнахме до метростанцията на Mall of the Emirates и от там хванахме такси за Miracle Garden Dubai (22 дирхама мисля че беше). Градината тъкмо беше отворила и нямаше много посетители. Страшно много ни хареса как са аранжирали цветята, станаха страхотни снимки. Само за сравнение ще напиша, че с билетите по 20 дирхама и таксито посещението ни излезе повече от наполовина по-евтино, отколкото агенцията предлагаше (20 евро на човек). Не ви трябват билети предварително.

# 696
здравейте,искам да ви попитам как варират цените на сафари в пустинята.Моля някой ,който е доволен да препоръча агенция ,от която да закупя ваучери.

Закупихме 3 дни преди желаната дата, 125 дирхама на човек (повече от наполовина от цената на агенциите). Първо резервирате, след това се свързват с вас за подробности. Изключително доволни сме!
Благодаря ви ivelina__.Да попитам и още нещо  Simple SmileСлед като букна сафарито ,он лайн ли се плаща и предполагам ,че се разпечатват някакви ваучери или схемата е друга.От хотела ли ви вземат или си има сборен пункт?

# 697
Здравейте и от мен! Simple Smile
  bouquet
Изчетох цялата тема. Отне ми доста време, но определено си струваше. Ние също ще ходим до Дубай, сега на 27.12, но организирано с агенция. Хотелът ни е в Дейра и е само със закуска. Имаме огранизиран транспорт от и до летището. Също така си платихме полудневна екскурзия до Абу Даби, вечеря на арабска галера по канала на Дубай, посещение на Burj Khalifa и Дубай Мол.
Сега виждам, че най-добре е да си организираме всичко сами, но .... да съм чела по-рано Wink

Може ли да ви попитам обаче колко е мимимума пари, които трябва да вземем. Също така ние се отказахме от Новогодишната вечеря. Може ли да ни дадете идея къде ще е най-добре да прекараме новогодишната нощ?
Благодаря!  bouquet

# 698
Мое лично мнение след като съм прочел всички теми и продължавам да четя и проверявам всичко  е че за двама без кой знае колко да се отпускате 100 евро на ден биха стигнали за харчене (или поне се надявам)

# 699
  • Бургас
мисля, че за двама човека около200 $  на ден ще стигнат, толкова аз съм предвидила, плюс 1000 $ за шопинг, ако надвишим - ще влезе в употреба кредитната карта

# 700
Влизам да се похваля/изфукам.
И така... моето отчаяние от вчера завърши с потвърдена резервация за 5* хотел, с рейтинг 8.7 на Джумейра бийч в хотел със частен плаж , с детски клуб и всякакви екстри, дето човек може да иска от един хотел! Това в делукс стая за 2+2 (потвърдено!) на цената на 3 звездния апарт хотел, който букнах вчера! Сдобих се и с потвърждение от апарт хотела за отказавана резервация с 0 лева неустойка!
Явно не съм чак такъв карък, какъвто се мислех вчера...
Благодаря на всички, които ми писаха на лични!
Днес цял ден съм в добро настроение... Половин час след моята резервация цената беше 420 е нагоре, а 2 часа по-късно с над 700Е. 3 часа по-късно нямаше свободни делукс стаи изобщо.
Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina - това е хотела. За момента се ориентирах, че имаме автобусна спирка зад хотела (автобус 9), която може да ни отведе до метрото ( на първо четене видях, че ходи до Ибн Батута), ако ни мързи да вървим около 600м до него.

# 701

Благодаря ви ivelina__.Да попитам и още нещо  Simple SmileСлед като букна сафарито ,он лайн ли се плаща и предполагам ,че се разпечатват някакви ваучери или схемата е друга.От хотела ли ви вземат или си има сборен пункт?

След като резервирате се свързват с вас по е-mail-a, който оставяте. Там уточнявате хотела, от който ще ви вземат. Питат ви и за номера на стаята, за да може ако не ви намерят пред хотела или в лобито да ви потърсят по телефона в стаята (ако нямате валиден мобилен номер). Плаща се на място  Simple Smile

# 702
Богиня, честито  Hug Хотелът е страхотен!

За всички, които ще ходят втората половина на февруари в Дубай и които са почитатели на тениса  Peace:
http://www.dubaicalendar.ae/en/event/events/dubai-duty-free-tenn … hampionships.html

# 703
  • Варна

Срещу  Мола на Емирствата пред Ситимакс хотел има спирка на автобус F30 - с него се стига до градините Работят от 9 до 9 Входа е 20 дирхама -предиобед е по-спокойно
Ако продължите със същия автобус и слезете на спирката на голф клуба в Arabian Ranches сте близо и до Глобъл вилидж 10-12 дирхама с такси

# 704
  • София - Бургас
ivelina__   Благодаря ти сафари контакта Heart Eyes Аз също днес пуснах заявка през сайта им, чакам да ми пишат мейл, като ги помолих да ми кажат дали е възможна опция да ни вземат от хотела Nobotel Al Barsha, казах им че сме 4- ма възрастни и едно дете и че искаме дата 3/01/2014, единственото което ме притеснява е, че 3/01 е петък - почивният им ден! Thinking  Дано да работят и да ни върнат положителен отговор! При такъв - ще споделя с вас Peace

Общи условия

Активация на акаунт