Домакини -епизод 20. Ежедневие и бит...

• 41 862
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Поздрав с една снимка от моите цветя и новия фотоапарат. Laughing

luss браво за разходката!!! Simple Smile Благодаря!
Приятна вечер,аз ще ви наглеждам. Wink Чета по форумите и гледам -"Предай нататък".

# 106
Много са ти хубави цветята, браво! Мечтая си и аз за една градинка (с къщичка де), ама дали ще ме огрее в този живот, не се знае  Crazy

# 107
Лусс, страхотна екскурзия сте си направили, жалко че няма снимков материал, но следващия път да ни зарадваш. Снимай и чантата да ни се похвалиш, няма само в други теми да се хвалят с новите си придобивки  Laughing
Моите планове за чистене се провалиха,
тъкмо почнах и като почна едно главоболие и световъртеж, та цял ден изкарах в хоризонтално положение. Не разбрах от какво е, не е кръвно, не минава от аналгин.
Явно не е трябвало да чистя днес, нищо и утре е ден. Laughing
Сега ще прегледам форума, ще преровя фейса и може и да поработя малко на комп.
pisenxeto много хубави цветя, аз на терасата гледам само петунии, но вече прецъфтяват. Но пък авокадото оцеля след падане от 2-я етаж, малко листата се повредиха, но като цяло е ок.

# 108
  • София
Пуснах няколко снимки в ФБ Peace

# 109
# 110
Здравейте.Гледам си аз филмите,мм се прибира и като ми даде зор да се оправям,че сме щели да ходим на по ракия и салата при едни приятели.Е,да,гримче,поизправих си косата,абе понаконтих се.Добре,че се понагласих,че и по кръчми ходихме,преди малко си дойдохме,мятам се да спя,утре ще се видим.Лека Нощ на всички.

# 111
  • София
Тите, що си се шокирала така?

Как сте в това слънчево временце, дами?
Ние вчера цял ден ангажирани- малката нали ходи на курсове по математика в СМГ всяка събота до обяд, после следобяда за първи път ходи на спортна гимнастика в залата на стадион ЦСКА- въодушевена е много. То всъщност от балета предложи треньорката веднъж седмично да работят с треньор по спортна гимнастика, което щяло да е полезно за децата. Аз обаче втори път няма да гледам какво правят, то са едни премятания във въздуха....бррр, страх ме е .
Днес смятаме да отидем на Витоша малко, следобяда ще идва вкъщи логопедката на Бубето и така. Почивните дни минават като миг.

Люси, браво за хубавата разходка! Откъде минахте, в смисъл през кое КПП? Не знам къде се намират тези манастири. Ние лятото ходихме до Власинското езеро в Сърбия, много приятна разходка си направихме, през Стрезимировци минахме тогава.

# 112
Добро утро! И при нар е пекнало слънчице, толкова ми е ... лятно.
Тите, какво има?
Хубав ден момичета! И да се явите днес на отчет! На някои им загубихме дирите?

# 113
Добро утро и от мен.
Аз и днес ще си стоя в къщи, мъжете отидеха пак на тренировка, аз съм без кола и не мога да мърдам никъде, освен в квартала
Пуснах няколко снимки в ФБ Peace

Не мога да ги видя, ако ми приемеш поканата тогава ще мога да ги видя   bouquet

# 114
  • София
Добро утро и от мен!

Наспах се!
Петьо 4-5 пъти през нощта направи пристъпи на кашлицата... Сега още спи.
Ще чакам да се събуди и ще излезем на разходката на това топло слънчице...

Баба Яка - давай да те приемам

# 115
Дадох се  Grinning Camellia Kirilova съм, много си бърза  Hug

# 116
Добро утро и от мен!И ние след малко мислим да излизаме с бебо,че има слънчице.
Хубав и успешен ден!

# 117
  • София
Дадох се  Grinning Camellia Kirilova съм, много си бърза  Hug
Hug Hug Hug

# 118
Добро утро, момичета   bouquet
Аз преди малко станах... Снощи с ММ излизахме малко да се разсеем. Пихме по няколко и се прибрахме  Crazy Разведрихме се. Детегледачката ни спа в нас. Вчера идва педиатъра да слага поредната ваксина. Стефан вече е 69,5 см висок и тежи 7,500 кг  Heart Eyes Расте ни детенцето. И всеки ден все нови номера прави  Laughing
Мари   bouquet
Коконче  Hug Щастлива си много сега, нали?  Heart Eyes
Луска, снощи сънувах, че ти идвам на гости  Mr. Green Луда работа...
На всички неспоменати хубав ден, бързо оздравяване и стискам палци където и за който трябва! Пак ще пиша. Целувки!

# 119
Добро утро .
Слънцето се опитва да пробие в мъглата, навън е все още е студено, направихме една бърза разходка сега ще си играят след като си напише задачите големия.
Сега ще си приготвя една картофена крем супа за обяд и ще гледам предай нататък, аз така си го гледам на следващия ден че мъжа ми не иска вечер и като го няма гледам .  

Общи условия

Активация на акаунт