Отговори
# 480
  • У дома :)
Утре плакат транспарант пред онуй дето не го знаете НДК Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
КО??? Къде да носим тоя трансперант, кат не знайм ко е тва? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А ко е тва транспарант  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 481
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Викам да не е ашкъма с оная песен под прозореца дет я пя на мени... Joy Joy Joy

# 482
  • София
Аз кат не живея у Софията,хептен не хванах  Mr. Green
Пъ аз кат живея, да не би да фанах...пъ нема и да питам, че пак съм криворазбраната цивилизация.  ooooh!

Що не знема си го преместя у другия крачол... Whistling

Чакайте ся, Меметя обикаля около НДК и аз това викам добре, че не работя и живея там някъде, че ако ме фане некде на тясно голям бой ша изяде  Joy Joy Joy Joy
А ето отговора Зиз Hug а аз съм ви дала грешен отговор щот помислих друго Peace та за туй ще си мълча и ще се смея за това което си разбирам Peace

Джейн newsm51

Ама Ренку аз казвам ко аз съм разбрала  Joy Joy Joy  Peace Hug Hug

# 483
Утре плакат транспарант пред онуй дето не го знаете НДК Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
КО??? Къде да носим тоя трансперант, кат не знайм ко е тва? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аааа, тва го знам... Party Тва е едно нещо дет ще пишеме на него и послИ ше го развеваме кат комсомолско поръчение. Joy

# 484
Ти пЪк се оплакваш, имаш модерна връзка до там, айде ша те чакам утре в 6  Joy Joy Joy Joy Joy Елиту, и теб те чакам да напраим фотосесията с чупките  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Там съм  Peace Joy Joy Joy Чупки мупки ко кайш ши прайм,само ми донеси малко иликсир,че без него ни мой са извийм  Joy Joy Joy Joy

# 485
Ко ши пише на транспИрант плакатя ма Джено...? Да видим дъм нема ме е срам да го развевам... Joy Joy Joy Joy

# 486
Аааа, тва го знам... Party Тва е едно нещо дет ще пишеме на него и послИ ше го развеваме кат комсомолско поръчение. Joy
Еееее супер само остава да разберем аджеба ко е туй нящУ НДК  Joy Joy Joy Joy и ко ши пишеме  newsm78 newsm78 newsm78

# 487
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Сладурки, чета ли чета и не мога да хвана за какво иде реч  Joy Joy Joy

затова ви оставям и отивам да гледам поредните епизоди на "Revenge", "Bones" и "Greys Anatomy",
  :

# 488

затова ви оставям и отивам да гледам поредните епизоди на "Revenge", "Bones" и "Greys Anatomy",
  :

То брат и ние не знайме за кво си говориме...ма тва е част от диагнозата... Joy

# 489

:

Мариетче   Hug то и ний ни знайм  Joy Joy Joy Joy

Приятно гледане  Peace

# 490
Мариекте, те си лафат кодово, Laughing че да не може да ги разбираме, ама, ще е добре, ако те самите се разбират.  Joy

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 22:14 от Neidjal

# 491
ЕлитУ ей тва ше го разметаме до зори...и накрая ше ни намерят на пейчицата в твойта поза... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 492
Мариекте, те си лафат кодове, Laughing че да не може да ги разбираме.

Наде, ти не разбра ли, че и ние не знаем за кво си говорим и секи си разкодирва системата как си иска и се хили на кво си разбира... Joy Joy Joy Joy Joy

# 493
ЕлитУ ей тва ше го разметаме до зори...и накрая ше ни намерят на пейчицата в твойта поза... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 494
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ама супер яко, тука всички сме от луди, по-луди, до най-луди  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
незнам дали знаете за какво иде реч, ама умело се прикривате, браво, ей това е то диспансера - красота  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт