Отговори
# 495
  • У Диспансера ...♥♥♥
ЕлитУ ей тва ше го разметаме до зори...и накрая ше ни намерят на пейчицата в твойта поза... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha
Анатомията Марче ,къде я гледаш  newsm78

# 496
МарМиши, приятно гледане, то и ние не разбираме, ама лаф да става  Joy Joy Joy

Елиту, страхотен лозУнг  smile3501, само треа и президентшата да включим, там Зиз ше развява по комсомолска линия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Слагаш JPS и му викаш НДК, той си знае, ако не звънкаш, аз ще съм навигатора hahaha hahaha hahaha

# 497
Мариекте, те си лафат кодове, Laughing че да не може да ги разбираме.

Наде, ти не разбра ли, че и ние не знаем за кво си говорим и секи си разкодирва системата как си иска и се хили на кво си разбира... Joy Joy Joy Joy Joy
Мани, мани, разбрах,  hahahaче никой никого не разбира. Joy

# 498
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариекте, те си лафат кодово, Laughing че да не може да ги разбираме, ама, ще е добре, ако те самите се разбират. Joy

ах, колко хубавооооооо!!!!!!

# 499
  • У дома :)
Мариекте, те си лафат кодове, Laughing че да не може да ги разбираме.

Наде, ти не разбра ли, че и ние не знаем за кво си говорим и секи си разкодирва системата как си иска и се хили на кво си разбира... Joy Joy Joy Joy Joy
Мани, мани, разбрах,  hahahaче никой никого не разбира. Joy

То тва пак бива, ма ако земеш и сам да не се разбираш тогава  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 500
# 501
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ЕлитУ ей тва ше го разметаме до зори...и накрая ше ни намерят на пейчицата в твойта поза... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha
Анатомията Марче ,къде я гледаш  newsm78

Анатомията на Грей я свалям от замунда 10 сезон, вече има 4 епизода  Hug

# 502
Мариекте, те си лафат кодово, Laughing че да не може да ги разбираме, ама, ще е добре, ако те самите се разбират. Joy

ах, колко хубавооооооо!!!!!!

Стархотно е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 503

Елиту, страхотен лозУнг  smile3501, само треа и президентшата да включим, там Зиз ше развява по комсомолска линия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Слагаш JPS и му викаш НДК, той си знае, ако не звънкаш, аз ще съм навигатора hahaha hahaha hahaha
Джейни  Hug душе ся трябва да питам и ко е тва JPS Joy Joy Joy Joy Joy

Ай спирам вече  Peace

# 504
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЕлитУ не вервай на навигацията. Аз един път исках да излеза от Младост през Цариградско и оная мойта Росалинда кат ме обърка и кат вика завийте в лево, а там пропаст и мост...и така само дет не стигнах у Пловдив в желанието си да се прибера в Надежда Joy Joy Joy Joy Joy

# 505
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 506

Джейни  Hug душе ся трябва да питам и ко е тва JPS Joy Joy Joy Joy Joy
Е, много питаш, има едно такова GOOGLE (ся и за него ли ше питаш Joy Joy Joy Joy Joy), абе земи слезни у мазата и всичко Ша ти се изясни  Joy Joy Joy Joy, ако Фараона Ръза е остаил нещо у бъчвите  Joy Joy Joy Joy Joy

# 507
ЕлитУ не вервай на навигацията. Аз един път исках да излеза от Младост през Цариградско и оная мойта Росалинда кат ме обърка и кат вика завийте в лево, а там пропаст и мост...и така само дет не стигнах у Пловдив в желанието си да се прибера в Надежда Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 508
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Джейни  Hug душе ся трябва да питам и ко е тва JPS Joy Joy Joy Joy Joy
Е, много питаш, има едно такова GOOGLE (ся и за него ли ше питаш Joy Joy Joy Joy Joy), абе земи слезни у мазата и всичко Ша ти се изясни  Joy Joy Joy Joy, ако Фараона Ръза е остаил нещо у бъчвите  Joy Joy Joy Joy Joy
Ох мааааааааааааа.......... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 509

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не  вярвам  PeaceТо и ний имахме изпълнения в Гърция , не мой се качим на магистралата 1 час, минаваме й ту отгоре ту отдолу ту отгоре ту отдолу по едни черни пътища Joy Joy Joy Joy що п...ки м...ни имаше тогава кат се сетяяяяя ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт