Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 201
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
 предполагам не е и особено трайно newsm78ще го потърся щом го има-  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
Цитат
Възлагах големи надежди на http://www.fragrantica.com/perfume/Frapin/1270-5325.html, но ми бледнее и по-скоро ми напомня на едни розови дъвки, които ги продаваха по стрелбищата.

Ха  Hug точно същата асоциация направих и аз ,когато пробвах Frapin 1270. Абсолютно, едновремешните цигарени дъвки от стрелбищата Grinning.

# 182
Смесих 10 мл Elixir de Merveilles с 3 мл Chocolate Greedy и 2 мл Un bois Vanille и не се промени и на йота. Разочарована съм много.  Laughing

# 183
Подариха ми Womanity! ooooh! Какво ще правя сега... Tired Подарък ми е от много, много скъп за мен човек, който ще очаква да ме усети с този парфюм. #Puppy dog

# 184
  • Велико Търново
 Laughing Разсмя ме,Бижу Hug/макар ситуацията да не е за смях/ На мен не ми допада/даже меко казано Blush/ Уоманити,и не знам какво да те посъветвам-оправдание напр.че не е за сезона Rolling Eyes На мен така,за един рожд.ден  скъп приятел ми подари някакъв скоросмъртник Sick -не му помня и името дори/на парфюма Wink/,но приятелят настоя да се пръсна пред него-е,цяла вечер се задушавах и главоболях Confused след заминаването на гостите,оная отрова изпратих в дъното на шкафа,а по-късно.......ясно къде ooooh!

# 185
  • София
Най-накрая е излязъл новият Hermessence Epice Marine  smile3508
Сега въпросът е как ще дочакам понеделник  Laughing

В тази връзка, ако някой нещо иска оттам, да казва овреме, че да съчетаем приятното  Wink с приятното Peace

# 186
Подариха ми Womanity! ooooh! Какво ще правя сега... Tired Подарък ми е от много, много скъп за мен човек, който ще очаква да ме усети с този парфюм. #Puppy dog

Бижу щом ти е скъп човека не го лъжи. Или кажи нещо от сорта, че парфюма е от тези редки миризми, които ти причиняват мигрена.  Mr. Green

# 187
Не мога, Bliss ... Tired Идва от другия край на света, носи го специално за мен, с истинска обич, това е първата ни среща след три години безценно виртуално приятелство в много трудни моменти. Поне докато е тук, ще го нося. Не съм го отворила още.
Никой да не ме закача в събота и неделя, ще съм с Womanity. Rage cry

*Biskvitka*Heart Eyes Hug

# 188
  • София

Дилемата дипломатично замазване срещу нелюбезната истина и на мен ми е много трудна. Също често се чудя когато избирам подарък дали да натрапвам моя вкус или да се опитвам да налучквам чуждия.
Но при скъп човек наистина жестът е по важен от съдържанието.

# 189
  • Чукарландия
Момичета, поръчах си на сляпо La Fille de Berlin Serge Lutens, дали е хубав, дано, дано, дано. Това ще ми е първия Лутен, беше много изгодна оферта и не можах да устоя на изкушението... Crazy

# 190
  • гр.Добрич
Зависи какво очакваш от него. На мен лично цената ми се вижда голяма, за една роза. Wink Напомня ми на Жулиетите - всичко е рози.

# 191
  • Чукарландия
Ааа, значи (ха, дано) ще се харесаме - обожавам рози! Hug

# 192
Момичета, поръчах си на сляпо La Fille de Berlin Serge Lutens, дали е хубав, дано, дано, дано. Това ще ми е първия Лутен, беше много изгодна оферта и не можах да устоя на изкушението... Crazy
Много е хубав. Няма общо с отмъстителната, розата е съвсем друга тук няма пачули. В началото и на мен ми се стори простичка роза , но при разносване много ми хареса мисля че ще ти допадне.Свързвам го обаче с пролет по-скоро. Simple Smile

# 193
  • Чукарландия
Много е хубав. Няма общо с отмъстителната, розата е съвсем друга тук няма пачули. В началото и на мен ми се стори простичка роза , но при разносване много ми хареса мисля че ще ти допадне.Свързвам го обаче с пролет по-скоро. Simple Smile

Е, нищо, важното да е хубав, пък пролетта все ще пукне... Hug

# 194
Не мога, Bliss ... Tired Идва от другия край на света, носи го специално за мен, с истинска обич, това е първата ни среща след три години безценно виртуално приятелство в много трудни моменти. Поне докато е тук, ще го нося. Не съм го отворила още.
Никой да не ме закача в събота и неделя, ще съм с Womanity. Rage cry

*Biskvitka*Heart Eyes Hug

Бижу, с тебе сме!  Hug
Носи Уоманити и не му мисли. Аз бих го носила без да гъкна. Човек който ме е подкрепял и ми е близък заслужава всичката дипломация на света.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт