Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 162
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • София
предполагам не е и особено трайно newsm78ще го потърся щом го има-  bouquet  bouquet  bouquet

babuza - Iceberg - The Iceberg Fragrance EDP има добра трайност и сравнително ненатрапчиво присъствие, без това да означава, че е слаб. Бих го определил като интересен и елегантен парфюм. Вчера го тествах специално за да споделя тук моето мнение и в началото бях шокиран - започна като страхотен мъжки парфюм -  с усещане за велур в комбинация с подправки! Постепенно женското започна да взима превес - наистина пирамидата е вярна във фрагрантика - с времето, набират скорост горски плодчета, виолетки и други цветя. Ванилията я има също, но поне върху мен не е натрапчива и сладка, а по-скоро само допълва развитието в кремава насока.
Определно интересен и нескъп парфюм, който заслужава внимание Simple Smile Дори си мисля, че би му подхождало определението унисекс... На моменти излъчва чиста женственост с флораните нотки и кремаво усещане, в друг миг пък аромата е по-мускусен и някак мъжки. За късна есен и зима би бил добър избор  Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 22:01 от Deetron

# 196
много благодаря за хубавото и изчерпателно описание-остава да го търсим за тест Joy

# 197
  • The Evergreen State
Бях забравила за Айсберг-а, Deetron, поредното ти страхотно описание. Точно така усещам и аз парфюма но никога не бих могла да го опиша толкова добре!

По темата да споделя, отново се върнах към малката черна рокля, много много мой го чувствам този парфюм.

Бижу, напълно те разбирам в тази ситуация с уоманити. Аз бих носила известно време уоманити-то съвсееем пестеливо за радост на човека които ми го е подарил и после пак бих се върнала към истинските си любови  Hug.

Скрит текст:
Лагерфелд с неговите изказвания за теглото на жените успя да ме подразни до степен да не ми се пръска с парфюми на Шанел

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 18:50 от Athena

# 198
Скрит текст:
Ти ако им видиш по бельо маникенкити, ако им стиснеш студените ръчички, ще им боцнеш глюкоза и ще подпалиш после централата Laughing

# 199
  • The Evergreen State
ха ха ха флип флоп разсмя ме  Laughing

Днес си припомних Манифесто, стори ми се като недодялано копие на Ейлиън, не ми хареса, остана ми на ръкава на якето обаче през целия ден.

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 02:40 от Athena

# 200
Включвам се от дъжд на вятър, но реших да споделя как парфюмната мания се  предава по наследство Simple Smile
Дъщеря ми е на близо 9 години и наскоро я разкрих, че ми застава пред парфюмното шкафче и се заседява трайно. Установих, че познава всички парфюми по аромата  и казва - този е от онова шишенце, от другото...Вчера бях с Ботега Венета, който наистина ми се оказа най-любим, питам я - на какво ти мирише, а тя - това мирише на лукс...Вероятно от мен е чувала нещо подобно, иначе как ще го измисли. Обикновено  за другите все казва - пот, боровинки, рози, локум, такива неща. Всъщност за нея потта явно е свързана с парфюми, защото я слага като съставка на всички. Горката аз, когато дойде ред и за нея да купувам...

# 201
 Значи не сме единствените newsm78мойто малко-5,5г.-иска да се фъцка с парфюмите за големите-ам само "Tom Ford-оня черния" Joy Joy Joyтова си е наша вината Joy
иначе вчера минах за тест и открих онова, което много да искам и да ме кара до припадък да го вдишвам от китката си newsm78:
http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Pure-eVe-12344.html-това ще да е;
иначе  ми допадна и това, ам ще го сложа да видим как ще се развие:
http://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/In-the-City-of-Sin-15926.html-струва ми се, че  е по за топло време newsm78
днес съм с : http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Un-Bois-Vanille-478.html
принципно ванилия не харесвам, но тази тук ми е интерестна-има нещо, което ме кара да преосмисля поне в този аромат ванилията-горчивка ми е някаква newsm78

# 202
  • София
предполагам не е и особено трайно newsm78ще го потърся щом го има-  bouquet  bouquet  bouquet

babuza - Iceberg - The Iceberg Fragrance EDP има добра трайност и сравнително ненатрапчиво присъствие, без това да означава, че е слаб. Бих го определил като интересен и елегантен парфюм. Вчера го тествах специално за да споделя тук моето мнение и в началото бях шокиран - започна като страхотен мъжки парфюм -  с усещане за велур в комбинация с подправки! Постепенно женското започна да взима превес - наистина пирамидата е вярна във фрагрантика - с времето, набират скорост горски плодчета, виолетки и други цветя. Ванилията я има също, но поне върху мен не е натрапчива и сладка, а по-скоро само допълва развитието в кремава насока.
Определно интересен и нескъп парфюм, който заслужава внимание Simple Smile Дори си мисля, че би му подхождало определението унисекс... На моменти излъчва чиста женственост с флораните нотки и кремаво усещане, в друг миг пък аромата е по-мускусен и някак мъжки. За късна есен и зима би бил добър избор  Simple Smile

Много любим ми е и на мен. Но при мен почти не избиват женски нотки. Малко бергамот и ванилия в началото и после - много кожа.

# 203
  • Бургас
..... реших да споделя как парфюмната мания се  предава по наследство Simple Smile
Дъщеря ми е на близо 9 години и ..........
Моята отдавна проявява интерес, но струва ми се че повече към флаконите отколкото към ароматите. Не зная дали е наследство, но мисля, че по-скоро копират мама  Wink Иначе от около две години /скоро ще стане на 9/ ползва разни плодови виалчета, поделихме си един-два парфюма /Lovely prism Givenchy, Incanto Charms Salvatore Ferragamo/ има разни Малиции, Хана Монтана ... подаръци за РД. Сега ще получи първият собствен аромат за РД - Circus Fantasy Britney Spears 30 мл., а за Нова година М на Марая Кери или някой от Близалките /Лолипоп обаче са гурмета и не зная колко ще са подходящи за нея  Thinking/

Не искам и няма да я направя парфюмно зависима, а по-скоро съм на мнение, че вкуса се възпитава  Peace

# 204
Страшно се радвам, че дъщеря ми няма абсолютно никакъв интерес към парфюми и въобще към козметика. Баща и се опитва да я пръска и категорично забранявам. Peace

# 205
  • София
Моята дъщеря с козметиката и парфюмите е като с всичко останало - Купи ми, купи ми, купи ми и после го забравя след 1 седмица!

# 206
  • Чукарландия
Моите мъжове обичат да ухаят на хубаво, но нямат претенции, пък са и вече големи. Харесват акватици. По-скоро аз им купувам, а те се пръскотят от време, на време. Hug

# 207
  • София
Моята дъщеря с козметиката и парфюмите е като с всичко останало - Купи ми, купи ми, купи ми и после го забравя след 1 седмица!

Peace 

Обаче когато тръгнем да излизаме и ние с баща й отворим шкафа с ароматите, тя също се подрежда и слага нещо на себе си  Laughing

# 208
  • Бургас
Не ми е хрумвало досега да взема на моя син парфюм за подарък.Яна, мерси за идеята  Wink/и без това се чудя -наближават празници, РД/.Той се фъска обилно с бащините, така че май е време да получи собствен.

Приемам идеи -на 9г.ще става.Нещо на прилична цена Simple Smile

# 209
Мацки, препоръчайте ми дълготраен секси аромат

Общи условия

Активация на акаунт