Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 029
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • някъде под слънцето...
Да видях и се корегирах Simple Smile
Моите възприятия са
Ал6ими е приятен парфюм.. Не е  лепне6то сладък... За мен е сходен  по дух със старата Венеция, Сото во4е...
Абсолю е  приказка  която ми пренася в студена зимна ве4ер завита в  топъл 6ал с 4а6а ром,  край запалена камина..  
Фам е  носталги4на капризна баби4ка, която може да бъде и   пленява6та(при мен са доста близки с Митсуко)..
Определено е ретро

# 256
# 257
  • някъде под слънцето...
Да само дето не пи6е , 4е е българска компания Crossing Arms

# 258
Да само дето не пи6е , 4е е българска компания Crossing Arms
има отгоре линк който праща на страницата на Рефан и се вижда че е нашо Simple Smile

Бела, Фам Роша си е ретро шипър от плодовите трябва да го тестваш преди да го гръмнеш мисля аз ,имах го но го размених иначе щях да те запозная
Абсолю  и него имах и изпръсках целия тестер а с Фам не можах да се спогодя ако това изобщо може да ти е някакъв ориентир.Задължителен тест Peace

# 259
Момичета, Femme Rochas и Absolu Rochas сходни аромати ли са? Имам втория, а се чудя за първия, но не го познавам. Hug
sl ти е писала, но и аз да кажа. Blush Не са сходни аромати. За мен Absolu Rochas е нищо и никакво парфюмче в сравнение с Femme Rochas. Имах първия цели два пъти в опит да го харесам, но той просто е толкова безличен за мен, че го отказах завинаги. Докато Femme е забележим, хем хард, хем секси и женствен, сух, опушен, топъл и впечатляващ. Никога не е останал незабелязан когато съм била с него, а е траен до безкрай... Обичам го! Heart Eyes

И аз се интересувам от трайността на на Жасмин Ноар на Булгари.. Praynig
 Hug
При мен - над 12 часа.

foxysilver, не знам за къде питаш колко е цената на Ботега Венета, но от летище 75 мл е $121.

# 260
  • Там, където ме обичат
Бижу, мерси за инфото.

Всъщност питах tdaneva за цената в онзи магазин, който тя спомена, срещу Попа, но съм пропуснала да й напиша името. Пуста разсеяност.  Mr. Green
Тъкмо ако tdaneva се включи ще направим сравнение.

# 261
  • София
foxysilver, не помня точна цифра, но беше с около +20 лева от бг. сайтовете.
В понеделник мога да мина от там и да проверя  Peace

# 262
  • София
Здравейте.
В неделя бях в мола на Стамболийски.
Видях едно магазинче, което не бях виждала досега за парфюми.
Не помня името му, защото имахцел на покупка и никакво време.
Та в това магазинче смесват разни съставки и правят парфюми.
Исках да попитам някой ползвал ли е? Интересни ли са?

# 263
  • София
Днес минах от там и ги видях - казват се  Zielinski & Rozen. Пробвах някои от парфюмните води. Роза и Муск е още една вариация на розестото Chloe. На мен ми допадна Лавандула и Ветивер - доста бистра свежа миризма. Амбрата си е амбра, но пак лека, въздушна. Като цяло не са нещо особено различно, познати, изпитани комбинации, които може би ще допаднат на хора, които търсят по-олекотени мириси. Като качество на съставките ми се сториха средно положение - нищо забележително, но май по-добро от това, което се предлага в моловете напоследък. Пробвах 5-6, не всички.

# 264
Здравейте!  Малко съм боса по темата и искам да ви попитам за този парфюм
http://www.fragrancedirect.co.uk/lolita-lempicka/lolita-lempicka … 30ml/invt/0001654
хубав ли е и дали е траен.
Предварително благодаря

# 265
 и ето това мина на тест: http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Datura-Noir-1269.html
много ми хареса-кремест и цветен, може би малко ретро, но дали само при мен-трайността нещо ме притеснява-около 3-4 часа и то съвсем леко доловим newsm78 newsm78 newsm78а в началото-1час все едно е друг парфюм?!!!
Дали само на мен така ми се струва?

# 266
  • София
Здравейте!  Малко съм боса по темата и искам да ви попитам за този парфюм
http://www.fragrancedirect.co.uk/lolita-lempicka/lolita-lempicka … 30ml/invt/0001654
Предварително благодаря

Един от най-сладките и трайни парфюми въобще.
По-добре го пробвай - намира се по магазините.

# 267
  • Там, където ме обичат
Здравейте!  Малко съм боса по темата и искам да ви попитам за този парфюм
Предварително благодаря

Един от най-сладките и трайни парфюми въобще.
По-добре го пробвай - намира се по магазините.

Напълно съм съгласна, че е траен и сладък, като умишлено пропускам сравнителната степен, понеже за мен сироп, ванилия и захар рядко ми идват в повече. Mr. Green
svetli333, Ако го носиш в студено време, канелата ще те радва, а сладостта няма да лепне и натъртва.
Миналата година, около Коледа го гръмнах го насляпо и не съжалявам никак.
Като гледам как го менкат в другата тема, тц-тц, не знаят какво изпускат.  Peace

# 268
........
Селма, от изброените от теб на мен ми харесва най-много Хипнотичната отрова. Ориентал лаундж също ми харесва. Живаншитата - не... Тествай пак!  Wink
   Тествах Ангел и Демон (лимитирания) , много ми напомня Среднонощната отрова в по-сдържан ( и по-ангелски) вариант .  Laughing

# 269
Момичета ,страхотни сте!!!  bouquet Много ви благодаря за бързите отговори, тепърва навлизам в парфюмните страсти, затова разпитвам толкова много. Реших че тук ще намеря най верните отговори. Щом е толкова сладък поне на този етап ще отпадне. Искан нещо свежо и доста трайно.
А мнението ви този

http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-etern … 30ml/invt/0009255

Много ме впечатли цената, но ще изчакам пак и вашето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт