Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 023
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Кюстендил
Здравейте с интерес чета темата и благодарение на вас открих много от парфюмите,които ползвам.Сега ви моля за съвет.Чудя се кой от двата парфюма да избера този- Hypnotic Poison Eau Secrete Dior for women или този http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noire-14681.html.Харесвам сладки,ванилени аромати.

# 271
 определено  Dior-а-мисля, че въплъщава именно това, което харесваш.
и аз му се чудя да не подновя ли ползването му-когато го пуснаха съм го ползвала-много е хубав, но
напоследък доста дами разпознавам с него и това ме спира newsm78

# 272
и ето това мина на тест: http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Datura-Noir-1269.html
много ми хареса-кремест и цветен, може би малко ретро, но дали само при мен-трайността нещо ме притеснява-около 3-4 часа и то съвсем леко доловим newsm78 newsm78 newsm78а в началото-1час все едно е друг парфюм?!!!
Дали само на мен така ми се струва?

Babuza, дай му шанс, пробвай отново! Аз бях влюбена в него от тест, лято, жега, ухаеше дори след басейн! Сега си взех sample - за тест. Същата трайност, но вече не ми харесва толкова. Вероятно защото се поразрових в интернет и установих, че е от семейството на татула.....
Има го в български сайт, ако е твоята любов... Коледа идва   bouquet

# 273
При мен е много нетраен, недоловим и прост. Много кокос, който ми евтинее.  Peace

# 274
  • някъде под слънцето...
Да Датура е род в семейство картофови, които съдържат алкалоиди и могат да бъдат токси4ни.Татулът ,  е халюциногенен и може да доведе до летален край.
При мен СЛ стоят сравнително близко до кожата и не правят добър 6лейф. с изклю4ение мавританската кожа, която  вла4и  токси4на мъгла 4ието прекомерно дозиране  може да остави трупове след себе си  Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 20:40 от sl

# 275
не съм ползвала нищо досега на СЛ и ми се щеше, но трайността определено ме #Crazy #Crazyа може би е така, защото моята Голяма и единствена любов е  Montale Joy Joy Joy Joyи колкото и да е глупаво-гледам, тествам и пак тях взимам newsm78

# 276
  • София
Datura noir е един от любимите ми парфюми. Аз пръскам четири пъти и ухая на облак. Това е парфюмът, за  който сестра ми всеки път пита с какво съм. Много е хубав и за разлика от ванилията, която само аз усещам,  при мен си има шлейф и е дълготраен. Купувала съм го от познатия сайт. Peace Монталите още не съм ги пробвала.

# 277
Прочетох половината тема и искрено ви се възхищавам. Ще ви следя редовно, за да се запозная с магията на парфюмите. Спрях се на два, моля помагайте кой да бъде

http://www.fragrancedirect.co.uk/agent-provocateur/agent-provoca … ,agentprovocateur

или

http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-etern … 30ml/invt/0009255

Предварително благодаря

# 278
Ау първия не със сигурност на сляпо, че и след 5 проби дори. Обичаш ли шипри и то страшни?

# 279
  • София
Еее, защо, Денси, Метресата е това, тя е дружелюбна Simple Smile Не е толкова рисково начинанието. Първият е по-пудрен, вторият е по-цветен и свеж. svetli333, избери си според предпочитанията ти. С оглед предстоящата зима аз лично бих предпочела първия.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 23:05 от Атти

# 280
Еее, защо, Денси, Метресата е това, тя е дружелюбна Simple Smile Не е толкова рисково начинанието. Първият е по-пудрен, вторият е по-цветен и свеж. svetli333, избери си според предпочитанията ти. С оглед предстоящата зима аз лично бих предпочела първия.
А мислех че е Агента, не Метресата, пардон! Тя си е читава мадама! Онзи е лудия!

# 281
  • Там, където ме обичат
За тези, които са пропуснали - в Съркъл вече се предлага Монтал.  newsm44
А консултантките са млади, любезни и много симпатични.
Та именно там се запознах с още едно розово-аудно изкушение, на което обаче не запомних името,
може би е този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Deep-Roses-6648.html
В типичния стил на Монтал да смесва по ориенталски /без да е арабин/ много и интензивно роза, ауд, муск и амбра, и без да се очаква кой знае какво развитие, се е получила една хубава, червена и ярка роза. Не като онази "черна, мъжка, суха роза" от Черния ауд. Почеркът е един, но двете рози са много различни. Може би ароматът ще е интересен на дамите, които не харесват лекарственото начало на Черната роза.
Както и на Денси, разбира се! Hug

# 282
Мдаааа-но доколкото разбрах имат малко аромати на Монтал-така ли е?
  Днес пак съм на тест на пустата му  Datura Noir-ставам досадна, защото искам да го харесам newsm78Ааа защо коментирате сайта за поръчването му--тя цената в Circle е 50мл- 150 лв. или нещо не съм разбрала??? Някой ако знае цените на СЛ да сподели моля?  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 283
  • София
Мисля, че цената в the circle е 160 лв. Аз го взех от сайта с 15 лв. по-малко и за мен си беше голяма драма, защото не очаквах, че е с отвинтваща се капачка. Направо го бях нарочила, но абсолютно неоснователно.

# 284
 Благодаря   bouquetа   bouquet  bouquet  bouquetпо добре от магазина им в крайна сметка-15лв.=успоокоение  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт