86th Academy Awards OSCAR'2013 –тема 2– Точно на прага на новия сезон

• 39 077
  • 797
  •   1
Отговори
# 30
  • срещу двата комина :)))
Ехх, много непукистки взеха да го раздават младите звезди Grinning
http://www.thewrap.com/michael-fassbender-will-campaign-oscar-nomination/

е, той това отдавна го обяснява, ама ще видим  Laughing

# 31
А няма ли някоя "прелитаща" столичанка, която да репортерства от тук - http://soindependentfilmfest.com/2013/bg/?  Flutter  Flutter  Flutter

Забравих да докладвам,
в петък изгледах Биг Сур http://soindependentfilmfest.com/2013/bg/movies/view/big-sur

Мноооого приятно депресарски филм, препоръчвам, ако някой има възможност, да отиде на последната прожекция утре вечер  Peace

# 32
Напоследък откривам доста интересни неща във Vulture. Simple Smile

Статия за "закъснелите" Оскари покрай вероятността за номинация за такъв на Робърт Редфорд за All is Lost.

Robert Redford, Awards Buzz, and How Hollywood Takes Movie Stardom for Granted

Първият, за който се сещам - Леонардо ДиКаприо - ще трябва още да се сбръчка, за да вземе някакъв Оскар... Mr. Green

# 33
  • в морето до колене
The Hollywood Reporter започна годишните си интервюта с вероятни Оскар-номинанти.

Ето я първата "кръгла маса" - на актьорите.

Forest Whitaker (Lee Daniels' The Butler), Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club), Jared Leto (Dallas Buyers Club),
Josh Brolin (Labor Day), Michael B. Jordan (Fruitvale Station), Jake Gyllenhaal (Prisoners)

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 15:37 от мячик

# 34
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахх, Матю и Джейк Heart Eyes. Странно защо Хю Джакман липсва newsm78.

# 35
  • в морето до колене
Джой, обикновено на тези "кръгли маси" събират приблизително 50/50 кандидати - част с много висока степен на вероятност да са номинанти + няколко, за които се говори, принципно са в първата десетка, но е по-вероятно да останат зад борда.
До известна степен и програмата на актьорите е от значение, вероятно...
А също така разпространителите и продуцентите сигурно също имат думата - всеки си строи Оскар-кампанията по свой си начин.

Иначе от прочетеното до момента уж доста хвалят и Хю и Джейк, но и двамата едва-едва пристъпят над ръба на челните десетки...
Докато с Матю и Джаред случаят е съвсем друг - още веднага след показването на филма в Торонто и двамата здраво стъпиха в челната петица на почти всички прогностици. И все още си стоят там...

И ако говорим за знаково отсъствие - бих отбелязала липсата на някой от "робския" филм.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 17:11 от мячик

# 36
Мяч, благодаря за интервюто!  Hug Много ми беше интересно.
Fruitvale Station ме спечели още преди време, когато пак ти беше пускала списъци и там му видях трейлъра. Много ми се гледа.

# 37
Мяч, за срам освен Майкъл идея нямам кой още участва в робския Blush
А той май няма шансове за номинация с "Адвокатът", нали? Нещо не видях да го хвалят, освен че осмиват филма...

# 38
Мяч, за срам освен Майкъл идея нямам кой още участва в робския Blush

Поне от трейлъра не запомни ли Брад Пит и Бенедикт Къмбърбач? Laughing

# 39
Ич не- защото не съм го гледала Mr. Green. Искам максимално да се изненадам- ако не се говореше постоянно за участието на Майкъл оттатък, можеше и за него да не знам Whistling.

... май четох ревюта- ама защо и от тях нищо не помня Rolling Eyes.

# 40
  • срещу двата комина :)))
И ако говорим за знаково отсъствие - бих отбелязала липсата на някой от "робския" филм.  Mr. Green

и аз това щях да питам  Mr. Green

# 41
  • в морето до колене
Аз сложих "зелено човече" специално заради споменатия по-горе отказ на Майкъл да участва в Оскар-кампанията.

Иначе Фасбендер и Джаред Лето към днешна дата са топ-фаворитите за "поддържаща мъжка роля".
Както Матю и Чуетел Еджиофор (доста време ми отне да намеря как се изписва името му на български  Rolling Eyes) са топ-фаворитите за "главна мъжка роля.
Плюс Том Ханкс - и за двете категории за двата си филма.

Не мога да се въздържа да направя и една такава вметка.
Ако се сбъднат прогнозите да бъдат номинирани Чуетел, Лупита Нионг'о (и двамата за "робския"), Форест Уитъкър и Опра Уинфри (за "Икономът") + Стив МакКуин за режисьор... - има вероятност това да са най-негърските номинации от 2002 година насам.
Остава да бият онези и по броя награди все пак.  Wink

# 42
Добре де, днес все нови неща научавам- кажи сега, че и този е от робския филм Laughing

# 43
  • в морето до колене
Точно де - казала съм го.
Той играе главната роля, Джой.  Grinning

# 44
Казах ви аз- от този филм само Майкъл, Стийв и отзивите за протяжни кадри и насилие помня Joy.

Общи условия

Активация на акаунт