86th Academy Awards OSCAR'2013 –тема 2– Точно на прага на новия сезон

• 39 077
  • 797
  •   1
Отговори
# 375
Айййй, милата ми Джой, аз сега разбрах цялата фрустрация от къде идва.  Laughing Тотално забравих, че Читуел е в списъка, пък не съм запомнила, че Хоакин го няма. ooooh!
Ще падне пуфтене и тази година, значи. Космос и робство до откат. Ще трябва да я гледам гравитацията, няма начин.

# 376
  • в морето до колене
Гледай я, Тина.
Технически си струва. Първите 17 минути...  Heart Eyes - не знам кой и как е измислил да бъде снимано, но е много впечатляващо!
Макар че не знам доколко ти се впечатляваш от такива неща - май не съм обръщала внимание досега имаш ли интерес към техническата страна на филмите...  Thinking

# 377
Имам, да. Лаишко, разбира се, но забелязвам "хитро" заснети неща. Опасявам се, че ще си остане с това филма, та от там нежеланието. Дано бъркам.

# 378
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, не бъркаш.

# 379
  • срещу двата комина :)))
ся да кажа ли аз, че бъркаш  Joy

# 380
Казвай, до церемонията трябва да сме готови за нова тема Joy

# 381
  • в морето до колене
Не знам дали само със спорове около Гравитация ще изпишем темата, но нищо не пречи да опитаме.  hahaha

Да кажа аз  Peace

Не е като да е съвсем безнадежден филмът откъм замисъл. Но по мое мнение общата рамка/идея - за оцеляването - не е детайлизирана добре. Прекалено клиширано става като се стигне до детайлите. Освен това препратките са тооолкова прозрачни, че чак ти убиват удоволствието да ги откриваш.
Като прословутият Ед Харис - защо трябваше точно той да е гласът от Хюстън? За да ни събуди на всички първосигналната асоциация с Аполо 13? Ми благодаря, нямаше нужда. Не ме накараха да се почувствем по-интелигентна заради това, че се досетих на третата секунда.  Confused

А ако трябва да погледна по-генерално - амбициозните филми винаги са проблемни.
Преди няколко години повечето от вас имаха проблем с прекалено амбициозния филм на Малик. Тази година с прекалено амбициозните филми на Куарон...
След няколко месеца очаквам да ни възникнат проблеми с "Ной" на Аронофски - що си мисля, че и той ще се окаже прекалено амбициозен. И губещ от това...

# 382
Аз съм си интелигентна достатъчно. Проблем ми беше, че очевадно господин режисьорът ме има за толкова тъпа, че намира за нужно да ми смели еволюционната теория така, че да се прокара добре с колата и пуканките.
Ами сори, някои мислим неедноизмерно и нямаме нужда от такива филми. Под "филми" разбирам и споменатото творение на Малик, което все пак направих опит да гледам.

# 383
  • в морето до колене
Тук си права - еволюционната теория на Малик беше по-впечатляваща.  hahaha

# 384
Тцъ, баш същата беше.

# 385
Идвам с доказателство, че тазгодишната е вярно ролята на живота за Лето- ако не за друго, то защото я играе отново и отново, със страст Mr. Green

останалото скрито, но не по-малко талантливо и впечатляващо
Скрит текст:

и с астралната половинка

Много гот снимки прави Терито, много Crazy.

# 386
  • в морето до колене
Мммм, коричната снимка е стра-хот-на.
Мигличките, нослето, езичето... розовата перука.

Чак на третото вглеждане видях, че фон дьо тенът не е покрил изцяло лицевата растителност.  Mr. Green

# 387
... видях, че фон дьо тенът не е покрил изцяло лицевата растителност.
Сигурно нарочно, за да остане нещо от Джарет все пак. Аз вече него като мъж не мога да го видя.  Laughing Laughing

# 388
... видях, че фон дьо тенът не е покрил изцяло лицевата растителност.
Сигурно нарочно, за да остане нещо от Джарет все пак. Аз вече него като мъж не мога да го видя.  Laughing Laughing
Объркаха му номинацията - трябваше да е за най-добра поддържаща женска роля. И там нямаше да има конкуренция.

# 389
  • в морето до колене
 hahaha  hahaha  hahaha

Карате ме да пускам публикации в разрез с правилата на форума!

Общи условия

Активация на акаунт