Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 20 398
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Моника, честито, мила. Ей така обичам да не се задържа никой тук. Не, че не искаме да се връщаш за прашец и подкрепа  Hug
Мен ме боли корема, затова ме извинете, но няма да пиша повече.

# 211
естлар, бързо да ти мине, стискам палци  Hug
елена, нещата малко по малко ще се наредят, прегръдки  Hug
добре дошли на новите момичета!
рости, дано не те хване грипа и бързо да оздравяваш   bouquet

Мен нещо днес ме хвана някаква апатия и отново мрънках и циврих на милото ... сега съм се затрупала с работа и по-късно ще лягам ... утре отново на работа ...
Не ми се вярва да съм следващата с положителен тест, но като че ли малко от малко го приех и вече мисля за другия месец -тогава имам РД и искам подарък за празника си  Crossing Arms

Хубава вечер   bouquet Heart Eyes

# 212
  • гр.Варна
Моника,Честито;)Каква хубава новина!!!!Лека и безпроблемна бременност  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Мама_Санчо,ние не бяхме ли в предната отчетна(очакващи бебе през Януари 2014),заедно?Simple SmileДано продължим да сме в една тема,но този път за по-дълго:)
Инатач,Вярвам,че при вас е страхотно.Мечта ми е да посетя Австралия,но едва ли скоро ще ме огрее Rolling EyesСподели някой път снимки:)Поне виртуално да се разходим до там!
Еслтлар,дан бързо отмине корема Hug Praynig

# 213
  • планетата Земя
Добро утро.Открих сезона на тиквата вчера аз

# 214
Мерси за закуската...
Вярно, че е Хелоуин следващата седмица. Ще видим дали ще имам време да направя нещо специално, защото много обичам този празник.
При мен абсолютно нищо ново. Освен че май ще има овулация този месец. Стискайте палци, иска ми се всичко да се окаже наред с яйчниците, че да пристъпваме към инвитро. Още чакам резултатите от изследванията, АМХ не е излязъл, но ми казаха, че можело да стане бавно.

# 215
Добро утро мацки Wink
Милена благодаря за закуската...сега като почне и мойто свеки да тегли баници с тиква, така ще ми втръснат, че още от сега се подготвям психически Wink
Елена 6-тото ми чувство говори добри неща за теб Wink стискам палци да идва по-бързо лелята и после да подгоните яйцето Wink

Аз бая се чудех тая сутрин дали да не си прежаля около 200 лева за едни изследвания на 3-ти ден, ама се отказах, реших да се видя първо с Персенска и каквото тя каже това да направя...да не давам два пъти по 200...

Желая ви слънчев ден!

# 216
  • София
Добро утро  Hug

Да ви пожелая успешна седмица на всички   bouquet

Аз от два дни си мисля, че май не ми се занимава с бебеправене този месец  Confused

Моника, честито! Лека и безпроблемна бременност  Hug

# 217
Добро утро   Heart Eyes

Миленче, мерси за закуската  bouquet

Мама Санчо добре дошла, и аз съм в почти същата ситуация като тебе, само без спонтанния. Виждам по подписа ти, че първите ни дечица са само с един месец разлика. Стискам палци да стане бързо сега и вторите пак да са връстници Peace

Естларче как е коремчето днес? Дано да е по добре вече и на овулация да се зарадваш тази седмица и изследванията да са добри  Hug

Елена дано, дано. Аз още миналата година бях сънувала че забременявам през ноември да видим.......

Буци, как успяваш да се запишеш при Персенска? На мен ми отказаха миналата седмица.

Успешна седмица на всички!

# 218
Белора миналия месец след преглед на ММ и открита доста лоша СГ ни записаха час за 15.11.2013....и евентуално да подадем документи за фонда, а на теб под какъв претекст ти отказаха  newsm78

# 219
Здравейте!

Моника честито! Лека и безпроблемна бременност и след 9 месеца най-хубавото бебе Simple Smile

Буцигном,  Estlar дано всичко е ок с изследванията и да се махате вече от тая тема Grinning Heart Eyes

Аз сега съм се съсредоточила върху намирането на работа, че обезщетението след като ме съкратиха е направо смешно. Така че стискайте палци Simple Smile
Успешен ден!

# 220
  • Монтана
Добър ден от мен и на МОник@....честитооо  Hug Много се радвам Simple Smile

# 221
  • планетата Земя
Все пак аз направих тест по-рано и разбира се нъцкиииииииииииии.Това ми е графиката.

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=milena___

# 222
Добро утро, момичета!

Моника, честито! Лека и безпроблемна бременност, ти желая!
Милена, графиката ти е обещаваща! Стискам ти палци! Hug

# 223
Добро утро и от мен!
Миленкааа - ще те бия! Simple Smile Защо си подранила с теста така!? Графиката ти е много добра. Кога трябва да ти дойде?

# 224
  • планетата Земя
Миленкааа - ще те бия! Simple Smile

Знам,знам,турни ми три тигана по дебелата кратуна  bambam
Плануваме дългичко пътуване в края на тази седмица и ме се искаше да знам какво ми е положението.Иначе чакам роднината вторник/сряда.Теста трябваше да покаже,ако имаше нещо.Никаква не сме я свършили и продължаваме напред

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 11:28 от Milena___

Общи условия

Активация на акаунт