Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 770
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро ,момичета  и благодаря за пожеланията!  Hug

Весел и усмихнат ден на Вас,аз трябва да се заема да спра цигарите

# 421
Добро утро и от мен ранобудни кокони Wink
Чак да не повярва човек че в неделя рано рано толкоз народ ще се е изръсил тук Wink
И ние хем снощи бяхме на имен ден хем тази сутрин се излюпихме рано-рано, ма спретнах едни мекички и сега мисля да се залавям с неделното почистване Wink
Добре дошла на малката лисичка Wink  Hug
Тоито не помина ли малко тоя кръст бре жена? Измъчи се значи... Confused
Мама Санчо  Hug
Естлар, какво по-точно имаше предвид че за всяка процедура се чака по отделно от фонда?!? Може и на лични да не разводним темичката...
Белора мерси за кафенцето....и без това ММ тази сутрин не ми го направи мойто много читаво... Cry
Даниела при теб как вървят нещата?!?
Азира, желая успех с позитивните мисли Wink добра партия са по пътя за мечтаното бебче, ама понякога /поне при мен/ ми писва да съм все позитивна и имам нужда някой да ме замести в позитивното мислене, ама никой не се наема от обкръжаващите ме...

Желая ви прекрасен неделен ден...при нас времето е прекрасно слънчево и приветливо...по обяд ще метнем една приятна разходчица, няма начин!!!

# 422
Фолиева киселина мога ли да започна да пия предварително ?

# 423
добро утро!
вие ще чистите неделно, а пък аз уча неделно  ooooh!
лисичка, да -можеш  Hug

# 424
Azira_smile ,коя марка да си взема ?

# 425
Azira_smile ,коя марка да си взема ?
Neofolik meta Wink

# 426
Да.аз пия от нея.понякога пия и от вит Е

# 427
Tioto добре съм, благодаря че попита Hug

Чакам си овулацията след три - четири дни и от утре започваме по сериозни занимания с ММ Heart Eyes Ще пробваме още два месеца (дано да стане още този Mr. Green), че после ще си попътуваме по други географски ширини  и там по малко вероятно да успеем, въпреки че не не знае, знае ли се  Laughing

Поне температури няма да меря, защото знам че като има голяма часова разлика организма се обърква и първия един месец няма смисъл да се мери. Ех, какъв подробен отчет дадох Whistling

Отивам да работя, че и този уикенд няма да ми се размине. За който може мнооого хубава неделя с разходка по възможност, че временцето е   Hands Clap

# 428
Здравеите Simple Smile Пиша ви от телефона и ми е голяма мъка - и с нета и с бг клавиатурата.
Тоито добре съм мерси. На мъжа ми му изникна работа, та се развозвам с него като човалче Grinning Иначе ме поканиха на второ интервю и този месец не гонихме ице и съм доста тъжна от тоя факт... нооо скоро пак се надявам да го гоним.. и хванем проклетника.
Естлар много се надявам всички изследвания да са ок, защото знам освен колко стресиращо, и колко много парички отиват. Стиснала съм ти палци и на краката Simple Smile
Няма да ви споменавам по иминно, че с тази клавиатура пиша като баба ми, но ви пращам на всички Hug и ви пожелавам прекрасен ден

# 429
Благодаря ,toito , оф от одеве съм в МЦ ,та бебеправенето остава за след това.

# 430
Здравейте момичета, как сте?Починахте ли си през уикенда! Аз - не, за съжаление на работа ми е много напрегнато и имам чувството, че няма да си почина скоро. Единственото хубаво в цялата работа, е че не мисля толкова много за проблемите ни в бебеправенето!
Лисичке, добре дошла, отново!
Естлар, тези няколко месеца до опита ще минат много бързо и вярвам, че ще се увенчаят с успех!
Аз от утре започвам с тестовете за о. и се захващаме здраво за работа! Нямам търпение, че нали миналия месец пропуснахме и сега имам голям мерак! Утре ще си правя и контрола на ТСХ, дано да е паднало малко, макар че не влагам особени надежди, тъй като не се чувствам много добре -като парцал съм постоянно! Confused
Успех на всички, които започват да гонят ицето   Joy Joy Joy!

# 431
Здравейте на всички!И аз съм една от вас.Мечтая за бебе от вече две години,но уви не се поучава.Търсехме причината къде ли не и накрая се оказа проблем с хормоните.Както и да е.Редовно ви чета и се информирам за неща ,които ме интересуват,понякога съм прекарвала по 3-4 часа само в четене тук.Но така и не се осмелих да пиша.Малко съм изморена от очакването всеки месец,но не се предавам лесно.Знам че ще стане Simple Smile
Имам един въпрос обаче,по скоро искам съвет.Ако забременея и отида на лекар след 10-тия ден,те ще могат ли да ми издадат такъв документ за бременност,и ако е не,кога най-рано може да се сметне една бременност за такава и да се издаде документ.Питам защото смятам след като разбера,че съм бременна да изпратя уведомление към работодателя,че съм бременна и най-вероятно ще се моля на лекарка-да ми дава болнични още преди да изтекат първите три месеца,защото работата ми е тежко физическа и няма вариант от фирмата да ме преместят на по-лека такава.Най-много да поискат нещо да ме изиграят/и аз не знам вече/.Въпросът ми е -колко рано се издава такъв документ от лекаря и колко рано мога да си взема болничен и ако може ,могат ли д ми дават болнични  до третия месец?Благодаря за отговора предварително и успех на всички бъдещи мами Simple Smile

# 432
Здравей, Таня и добре дошла при нас!
Относно въпроса си. Първото е - закъснението! Прегледа и определянето на бременност от лекаря, доколкото съм запозната става към 10ти ден след закъснението, а понякога това става и по-късно, индивидуално е. Simple Smile
успех и скорошно забременяване! Пази се!

# 433
Здравей Таня, добре дошла! Пожелавам ти съвсем скоро да видиш положителен тест!
Колкото до зададения от теб въпрос и на мен ми стана интересно и поразсъждавах малко и стигнах до следните изводи. Още първия месец, ти първо не знаеш дали си бременна със сигурност, едва в началото на втория може да се потвърди бременността. За това според мен няма кой да ти даде болничен веднага след като видиш двете чертички, тъй като рискуваш и е много вероятно болничният да бъде обжалван от НОИ, не че е кой знае какво, но все пак ще са неприятности.Едва след като се потвърди бременност мисля, че могат да ти издадат болничен от лекарска комисия за 1 месец и така да си го удължаваш до 45 ден преди раждането. Преди малко прочетох едно указание кога бременността се води рискова и един от случаите е, когато в анамнезата на пациентката е записано, че е със стерилитет, а вие щом пробвате от 2 години, значи е така! Така, че ще имаш основателна причина за това, още повече, че и работата ти е тежка.А може и още по-рано да ти дадат болничен, не знам. Просто поразсъждавах малко и знам как се мисли в държавните институции.

# 434
Благодаря момичета!Просто искам да знам как да постъпя,защото не искам да рискувам здравето на едно дълго чакано бебче.Работата ми освен физическа е и с психическо натоварване/тоест нерви,тормоз и т.н/ Просто явно трябва да си намеря добър лекар/гинеколог/ ,който ще ме посъветва,след като установи бременността ,да ми дава болнични на основание рискова бременност.А за каква е тази комисия rossti08, ?

Общи условия

Активация на акаунт