Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 829
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и от мен!
В това мързеливо време и на мен не ми идва нищо друг наум, освен, цял ден сън, които може, естествено. Мен ме грабна вече яко ПМС /главоболие, гърди, които ще се пръснат/, сега остава да дойде и лелката до 2-3дни и да започваме наново. Simple Smile В това мрачно време ме е налеглнала носталгията по Коледните и Новогодишни празници, които са след 2месеца. Simple Smile
Хайде, до тогава всяка една от нас си поднесе КОЛЕДНОТО ЧУДО, КОЕТО ЗАСЛУЖАВА!  Praynig Praynig

# 406
Яна, да, поне аз. Само дето не се записва час за инвитро  Laughing цялото нещо трае поне два месеца - един месец следене, изследвания и подготовка и след това 2-4 седмици за самата процедура от началото на стимулацията до трансфера, а от там се броят още две седмици до резултат. Абе дъъъълга и широка и това ако няма нещо друго за оправяне преди инвитрото като при мен. Аз бях потресена тази сутрин като разбрах, че за всяка процедура се кандидатства отделно по фонда за финансиране. Абе ще видим. Търпение у е цаката. Но в интерес на истината колкото по-дълго трябва да се чака, толкова по-лесно е. Най-тежко е предполагам дните преди началото, аз тогава ще спра работа, че ще съм като луда калинка. Сега като знам, че има минимум месец-два до самофинансираният ни опит ми е ок.
мама санчо, не бързай с тестовете. Ако до 24 часа не ти дойде, тествай тогава. Все пак е прецапало достатъчно да приемеш, че ти идва, а не просто капка две. На мен предния месец така прецапа, побърка ме 24 часа, ходих тестове да правя, чак кръвен, на следващия ден по обяд си ми дойде. Не ме рабирай погрешно, вероятност има, но не влагай прекалени надежди, за да не паднеш от високо, ок?

# 407
  • София
Привет момичета Simple Smile
Ние снощи след работа дойдохме към Карлово и сега използваме хубавото време да се шматкаме.
Много ми е странно, още в четвъртък се видя, че фоликула се е пукнал и е имало О, а БТ не се е вдигнала оттогава. Започвам да се притеснявам.

Хубав ден!

# 408
Здравейте момичета цикъла тръгна с пълна сила така че сега почваме да събираме сили за следващият месец на бебеправене Wink

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 19:35 от mama_sancho

# 409
Здравейте , момичета,приемате ли нови-стари-позабравили темата,покрай проблеми ?  Hug

# 410
Ели, БТ може да се вдигне до 5 дни след О, но не спирайте да действате, защото... ами защото на УЗ е много трудно да се види нещо, стават грешки, лекарите сами си го казват. В началото като тръгнах трябваше да посетя трима гинеколози в рамките на седмица. Първият видя, че съм в овулация, вторият, че имам поликистозни яйчници (много малки кисти подредени в кръг и уголемен яйчник), а третият 20+мм  доминантен фоликул. В крайна сметка, овулация имах две седмици по-късно, а още две след това ми дойде. Иди че разбери. Така че спокойно.

# 411
  • София
Estlar, благодаря!

Ние днес си взехме видеото от сватбата и сега го гледаме. Обаче втория диск накрая насича Sad в понеделник ще има рекламация...

# 412
привет!
афродита, пожелах ти да е О скоро а то много скоро-дано сте хванали Ицето! стискам палчета!
сънчо, съжалявам, др месец пак ще опитате!
ели, дано се вдигне тази темпер.
лисичка, добре дошла, разкажи нещо за теб
естлар, приятна почивка, аз също имам нужда, но не знам кога ще е... заради почивката в балкана си затрупах графика преди това и нямам сили вече;
Този месец с мъжът ми го започнахме с положителни мисли и много желание за бебчето, аз лично пък си мисля че малко по-сложно ще ни бъде, защото може би някои дни покрай О няма да е в града, но уж ще гледаме след и преди това поне да пробваме; много ще се радвам на коледна малка точица  smile3541 Но от друга страна се радвам на желанието на мъжа ми и когато не се пренавивам да стане на всяка цена се чуствам много спокойна и доволна, но това сигурно ще трае кратко време   Laughing

# 413
Малко е трудно човек да разказва сам за себе си,но накратко:
на 24 години , с една дъщеря на 4г. и 7 месеца,наскоро ме "освободиха" от работа,понеже си потърсих правата сега ще водя дела.
Мисля и ние скоро да започваме с бебеправенето  Hug

Това в общи линии Simple Smile

# 414
Малката лесичка - аз се сещам за теб! Simple Smile Защо се загуби? Беше спряла с опитите или .. просто беше оставила да си починеш от форума? Simple Smile
Много кофти с работата, но това е БЪЛГАРИЯ за съжаление - успех с делата!

# 415
Малката лесичка - аз се сещам за теб! Simple Smile Защо се загуби? Беше спряла с опитите или .. просто беше оставила да си починеш от форума? Simple Smile
Много кофти с работата, но това е БЪЛГАРИЯ за съжаление - успех с делата!
Да,писах тук  Hug
благодаря ти много.
Ами много ми се натрупа наведнъж и... гледах да "избягам"

# 416
Добро утро Laughing

Хайде едно любовно неделно кафенце от мен за вас

Малката лисичка welcome

# 417
Добро утро и от мен  днес много ранобудни зареди смяната на времето хи-хи

Благодаря ти кафенцето belora Simple Smile

Добре дошла малка лисичке Simple Smile

На мен ми помина от това че ми дойде цикъла и вече почнах да смятам кога ще ми  е О.
Най-близката ми приятелка ме спука от смях - ми казва по-добре то ако родиш юли няма как да идеш до морето,а ти без него не можеш да живееш,а сега като съм забременеела поне ще мога да се разходя до там макар и без кои знае колко плаж поне ще го видя Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички

# 418
Добро утро момичета!  bouquet
Мама Сънчо, дано следващия месец е ваш! Peace
Малка лисичка, и аз си спомням че си писала отдавна, пожелавам ти успех!  bouquet
Тоито как си?
Лек ден на всички момичета! Hug

# 419
Добро утро и от мен!
Мислих, че само аз съм като луда, рано сутринта. Изкокорила съм се още в 07:00 по старо време и се натисках в леглото, но станах.  То в този студ ...
Даниелка - благодаря, че попита - добре съм! Чакам мъжо да стане, че да започваме неделното чистене, сама няма да успея да се справя, заради кръста и той обеща да помогне. Иначе, яко ме тресе ПМС /главоболие и болки в гърдите/, но за това не се оплаквам, чакам си го с търпимост и без нерви. Wink
А ти, Дидка, как си?
Белора - благодаря за кафето! Как си ти?
Естлар, лисичка,Яна,Маги .. всички останали как сте?!
Ерине, къде се губи? Губят ми се и други момичета, да не са ни зарязали и да са се преместили в друга темичка? Sad
Азира - това е хубавото, положителното мислене, няма значение нищо друго в това отношение с бебеправенето.

Желая ви хубава неделна сутрин !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт