Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 839
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
минавам на бързо да ви пожелая приятна вечер  Hug Hug На нас може би ще ни предстои една почивка малко сред природата идната седмица, ще гоним Ицето на чист въздух  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но сега съм затрупана с учене, затова нямам време да пиша, но ви чета  Hug
Лека   bouquet

Azira, ти какво учиш? Супер за почивката - обожавам природата. На мен ми предстои уикенд със супер планове и малко работа по една публикация. Но работата е много приятна, пишем статия свързана с позитивната психология в учителската професия и чета много интересна литература. Няма нищо общо с разните популярни глупости за позитивното мислене, молитви и пост, а научно обосновани доказателства какъв ефект върху нас има нагласата, мисленето и психо-социалната ориентация.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:33 от elenna

# 391
Графичен дизайн  Hug но ходя и на уроци по английски и съм затрупана на моменти  Grinning
радвам се че се занимаваш с нещо приятно за теб  Hug
Тая вечер ще правя баница, но бях забравила че нямам сода, та сега търчах за нея  Crazy

# 392
Сега седни да не паднеш, но това с гоненето на Ицето ме хвърли в див размисъл - кой е Ицо, защо ще го гоните и какво ви е направил. Първо си помислих, че имате вече едно дете и се казва Ицо и ще го водите на почивка Simple Smile Явно не съм напълно наясно с форумския жаргон и евфемизми, но ето на - научих се и на това!! Малко ми трябваше жокер от Гугъл докато схвана. Старост-нерадост, изоставам от жаргона!

# 393
не е от форума само, то понякога така си се лигавя - с една моя приятелка имаме израз -че кЪ  Mr. Green селско, но си е наше запазено и понеже много я обичам, обичам и израза... но като го изръся пред друг и става странно... не паднах, но се смях от сърце, благодаря ти  Hug Hug
преди това ви четох със зодиите, сега се сетих, мъжо пък е лъв, ами ако ми се падне още един не знам де ще се дяна  Mr. Green Mr. Green много са ми сложни...
Но само да се появи бебчо-бебка ... пък каквото е няма го връщаме  Grinning

# 394
Аз пък да ти кажа, в зодии не вярвам. Просто си намирам майтапи и нещо по-весело, за което да се хвана. Някои общи характеристики може и да има, но не съм се интересувала надълбоко, за да знам подробности. Само че обичам котките и то много. Имаме си 2. А лъвовете са си котенца Simple Smile

Я да мина малко по темата. Може да е обсъждано преди, но освен фолиева киселина, кой какви добавки пие, ако пие?

# 395
Я да мина малко по темата. Може да е обсъждано преди, но освен фолиева киселина, кой какви добавки пие, ако пие?
Аз пия пренатални мултивитамини (общо взето съставът е като на обикновените, но има и 400мкг фолиева киселина) и Омега-3.

Добре, че сте вие да се похиля и да ми отворите очите с това Ице - аз като не ви познавам и веднага заключих, че е детенце   bouquet

# 396
Хахахахах ше ме скъсате от смях с туй Ице....посмях се и аз на воля Simple Smile  Joy
А на лъвовете какво им е толкова сложното...дават мило и драго да се раздават Wink
А раците и те не са лоши, амаааа имат едни такива моменти дето трудно им се разбира настроението Wink
относно добавките, аз пия само омега 3,6,9 а за фолиевата киселина се замислям дали да не хвана да  си взема и аз чак срам ме хваща че всички я пиете а пък аз не  newsm78

Естлар благодаря ти, мила, за пожеланията, да ти се връщат и дано да е по-скоро  Hug
Еленке интересно нещо работиш ми се струва  Thinking как точно се "вика"  Joy

Желая ви приятна вечер Simple Smile

# 397
Момичета  Hug
Влизам да ви кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ за хубавите пожелания  Hug Hug Hug
След РДто нямах време да седна да ви пиша  Embarassed
Иначе ФМ онзи ден мина добре - в дясно си имам доминантен ф-л 15,6мм  Laughing
Та скоро се надявам на О... по мои сметки може би около 01.11 (жалко.. много късно!  Crazy Дори и да се случат нещата няма да се оттърва от честта да присъствам и на тазгодишната ревизия  #Cussing out)
Утре сутрин пак съм на ФМ.. Пак ме застигна вирус  #2gunfire Грипава съм..  Tired Утре сме на сватба, а не знам дали ще имам сили  ooooh!
П.П. преди месец се теглих - бях 51кг, днес съм 43кг.... как да ме пропусне вирус питам?!  ooooh! Cry

Отчетох се, оплаках се.. Simple Smile Лека и бебеносна!  Hug Hug Hug

# 398
Буци, названието на длъжността ми е старши научен сътрудник - изследовател (макар да нямам българска титла от БАН, пракически отговарям на тази степен). Занимавам се с проучване на ефективността на различни образователни програми, насочени както към ученици, така и към учители. За целта използваме най-вече подходи и инструменти от образователната и когнитивната психология (най-вече), статистика, социология и педагогика.  Работата ми е свързана с много и разнообразни проекти и много хора. Обичам я, макар да е много напрегната на моменти и да има много натиск за публикации, резултати, доволни клиенти и т.н.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 00:06 от elenna

# 399
Добро утро!
Скрит текст:
афродита, радвам се, дано има скоро О  Hug заедно с доста момичета ще го чакаме
буци, аз пия фолиева к-на от поне 6 месеца; не ми става лошо от нея;
елена, забравих да те похваля за миналия зъболекарски маратон  newsm51 браво на теб, дано дълго време не е нужно нещо да правиш по зъбките!
нианче, защо не пишеш  Hug

Аз отивам на работа, вчера ми се получи баничката и ще хапвам домашна баничка и айран  Heart Eyes

# 400
Добро утро Heart Eyes

Азира мерси за кафенцето Hug Ние с теб май все по едно и също време ни се случват нещата. Другата седмица и аз съм на чист въздух с ММ да дишаме дълбоко  Laughing

Я ми кажете, как ги слагате тия закуски, все се чудя. Аз съм много неграмотна в това отношение Blush Може ли някой да ме светне на лични, моля ви, че и аз да ви почерпя някоя сутрин.

Прекрасна събота ви пожелавам  Hug

# 401
Здравейте и добро утро. Днес е работна събота, но ще приключа по обед и след това - сън. Имам чувството, че не съм спала от седмици.
Елена, това, което учиш е интересно и много полезно. Иска ми се някой да се замисляше за това в БГ. Аз отсега си скубя косите за нероден Петко къде ще  учи, професионално изкрвяване. Нещо не съм доволна дори и от елитните училища тук, чувам от децата и от родителите какво става там, че и сама виждам колко учат. Ако можех, бих си учила детето сама, ама и тази възможност липсва тук.

# 402
Добро утро и от мен. Мерси за кафенето. Тази нощ ми дойде така че опитайте пак и пак и пак нали имаше една такава песен . Иначе снощи на гости ни беше един бенун ох да го изпипаш и моя син заряза игрите и искаше все при него да седи и бебето та бебето.Голям смях.Хубав ден от мен

Влизам за редакция - сега ходих на проверка за цикъла и се притесних от 01:00 до сега има само кафяво зацапване. И то едва едва една черта и то много се притесних.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 09:52 от mama_sancho

# 403
Добро утро!   bouquet
Азира, благодаря за кафето!  Hug  bouquet
mama_sancho , опитай да запазиш спокойствие  Hug Надявам се с теб зацапването да е от онези имплантационните!  Praynig Hug

Маймунки сладки, моите сметки пак са криви  Mr. Green Тази сутрин нали бях при доки... та той каза, че фуки се е спукал.  Rolling Eyes Аз го попитах: "Така ли? Сам?"  Joy - нали ми е за първи път  hahaha
Те така.. снощи си се трудихме, днес и утре ще се потрудим - па дано чудото дойде вече!  Praynig  Crazy
Трябва да се глася за сватбата, а  този вирус така ме е сразил.. само ми се спи! Та още се чудя дали да ходя на църковната церемония, или да изчакам ММ да се върне от работа и да ходим направо в ресторанта  Whistling ooooh! 
П.П. и един малко тъпичък въпрос - след като доки днес установи, че е спукан фуки, кога да отбележа О?  Embarassed (БТ онзи ден беше 36,4; вчера - 36,7; а днес - 36,2)

# 404
Estlar, Буци изпуснала съм ви нещо. Записали сте час за инвитро ли? Ако е така стискам с все сила палци
mama_sancho дано си останеш само със зацапването. Чакаме отчет  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт