Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 863
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро и от мен прекрасни усмихнати бъдещи мами  Hug Hug Hug
elistoilova твоя доктор направо ме втрещи, аааа за кой понеделник ти каза да пуснеш бета ЧХГ  newsm78 newsm78 newsm78 - надявам се е нямал предвид идния т.е. след 3 дни, защото това е меко казано безумие. Ако сте хванали яйцето, то това ще стане яйсно най-рано след 10 дни, тогава и ще може да се види с кръвен тест, за пикливите още по-късно, нооо това да те кара буквално на 4-5 дни след О да пускаш бета ЧХГ, за мен граничи меко казано с глупост или просто иска да си даваш парите на вятъра. Ако пък не съм разбрала (надявам се да е така) и е имал предвид не идния, а по-следващия понеделник, то тогава е ОК. Не прави по-рано от 10-12 дни след доказана О, каквито и да било тестове, та било то и кръвни, просто защото те няма да покажат абсолютно нищооо.

Пожелавам на всички ви прекрасно и усмихнато настроение, все пак е петък  Hug Hug Hug

# 376
  • София
Естлар, Маги за сегашния понеделник иде реч... Аз също ѝ казах, че е прекалено рано, освен аз да не съм разбрала за кой понеделник става дума  ooooh!
Peptostreptococcus и Bacteroides това са бактериите, които се изолират. Споменах, че ММ се опитва да се разболява и вчера минахме през ДжиПиТо, тя му изписа антибиотик Клацид 500, тъй като има ангина. По-късно като отидохме при АГ-то тя изписа същия и за мен, тъй като вече бяхме купили неговия и каза, че ще свърши работа. Трябва да го пием 7 дни и 3-4 дни след това пак на микробиология. ММ започва неговия от днес. И сега не знам аз какво да правя  Confused От снощи го мисля и премислям. Според вас проблем ли е, че с ММ ще пием АБ-то по различно време. Той ще си изпие неговия до средата на другата седмица, а пък аз ще започна моя по-следващата седмица (след теста). Дотогава ще се обичаме с презерватив. Уф, много ми е объркано. Настроила съм се, че и този месец не се е получило, но не ми се ще да рискувам с този АБ.  Cry

# 377
Estlar,стискам палци всичко да мине бързичко и безболезнено. Мерси, че споделяш с нас! Hug

eli,дано да сте го хванали яйцето и да не се притеснявате повече  Peace. Наистина може да изчакаш малко по-дълго преди да направиш изследване.

Много хубави почивни дни желая на всички.   Party Time

От година и половина с ММ почти сме нямали почивни дни и отпуски; решихме малко по-спокойно да я караме. Малко в повече ми дойде стресът и напрежението.  Затова решихме да тръгнем още днес  за дълъг уикенд, на спокойствие и тишина, само двамата  luvbed Wink

# 378
elistoilova за пиенето на АБ по различно време не е проблем щом ще се пазите, но не знам защо ще чакаш. Ако настъпи оплождане и имплантация то това ще е около 7-10 дни след О, до тогава тялото ти няма да има връзка с един евентуален ембрион. Така, че по-добре е да пиеш АБ веднага, защото после вече няма да можеш да го пиеш поне 3 месеца, а една инфекция до тогава би се развила доста. От опит ти казвам, защото аз получих ужасно възпаление-цистит, който премина във възпаление на бъбреците, точно по време, когато имах съмнения за евентуална бременност, за това споделих с докторката и тя ми обясни тези детайли, но бях вече няколко дни преди МЦ и не можеше да се чака и тя ми назначи АБ, който бил съвместим с евентуална беременност. Така, че най-добре говори с лекарката и обясни и започни веднага лечение, за да може при евентуална беременност да си чиста, че после става много по-сложно  Hug Hug Hug особено първите 3 месеца.

# 379
  • София
Маги,  и тя като теб ми обясни, че е по-хубаво да излекуваме инфекцията преди евентуална бременност, но не се знае каква сме я свършили. Но пък не иска да започвам да пия нещо преди да се знае със сигурност какво е положението.

# 380
elistoilova ако е открила наличие на бактерии, би трябвало да е пуснала и антибиограма. Тоест би трябвало да има вариант за прилагане на съвместим с евентуална бременност АБ - такъв е например Панцеф, обаче тя е човека, който може да знае дали той би бил ефикасен при вашите бактерии. Смятам, че нелекувана бактериална инфекция би била по-страшна за една евентуална начална бременност, отколкото пиене на съвместим АБ преди още да е настъпила такава. При мен нещата се влошиха буквално за 3-4 дни иначе и ние така изчаквахме, изчаквахме да видим дали сме успели или не сме, че тогава да лекуваме и за 3-4 дни бях с непоносима бъбречна криза, прикована за легло и пак на АБ.

# 381
Така, МЦ нааай после дойде  Crazy ! И сега първи ден ли да го водя ?!
И ако е първи, за хормоните трети ми се пада в неделя - хубаво да ме кара да се чудя какво да правя. Намери кога да дойде значи  Tired

# 382
grahche1 за хормоните в понеделник рано сутринта - ако броиш, че ти е дошло днес към обяд примерно до утре на обяд са 24 часа, до неделя на обяд стават 48 часа, така че до понеделник на обяд се водиш в 3ти ден от МЦ, така че спокойно в понеделник рано сутринта  Hug

# 383
Оххххх, Магиии, то верно е елементарна математика. Така се радвам, че най - после ми дойде !! Дано сега и всичко е ок с кистата и хормоните и започна отново с трепетите по нечакането  Grinning

Прегръдки момичета  Hug

# 384
Ейййй цяла сутрин не мога да ви изчета!!!
Естлар просто не знам какво мога да те посъветвам, мила! Но съм сигурна, че както винаги ще вземеш правилното решение!
Около всички гледам има доста новини та и аз да си кажа...вчера ми се обадиха от клиниката и освен че ми промениха часа за 21.11 /вместо за 15.11/ ми промениха и докторката...имах аз едни подозрения още като си записах часа, че е станало някакво объркване, дадоха ми картонче, на което пише д-р Персенска, а сега се оказва, че съм при Шефкетова...не съм предявявала претенции, защото няма впечатления нито от едната нито от другата и съм сигурна че всичко е за добро! А така споделих си и аз терзанията и сега се захващам пак за работа Simple Smile желая ви усмихнат ден и прекрасен уикенд Simple Smile

# 385
Буци, ти как успя да си запишеш час толкова бързо? Аз имам записан час в Надежда (преди да открия своя доктор им звъннах) за октомври догодина...

# 386
Буци, ти как успя да си запишеш час толкова бързо? Аз имам записан час в Надежда (преди да открия своя доктор им звъннах) за октомври догодина...

Леле, аз си мислех, че само в САЩ е такова положението с чакането. Естлар: Пожелавам ти, даже съм убедена, че няма да се наложи да го използвате. Дано и сега се разминеш без тежки медицински процедури и скоро да имате зелена светлина и инвитро. Моя добра приятелка и колежка също е подготовка за такова и нейните емоции са буквално час за час.

ИнатаЧ, супер новини. Радвам се за теб! И другото дано да е наред.

Грахве, понеделник едва ли е късно, макар че честно казано не знам. Така или иначе нямаш май голям избор, освен ако няма лаборатории 24/7 отворени.

Буци, много мразя да чакам дори 1 минута повече от това, за което съм се приготвила, камо ли седмица. Зареди се с търпение и дано времето мине МНОГО бързо.

При мен има две супер новини: 1) нямам токсоплазмоза, не съм я и карала никога. второто от тези две неща не е особено добре, защото нямам имунитет, но означава, че мъжът ми ще чисти на котките докато не приключим с бебетата. супер!!, 2) оправих си всички зъбни проблеми. направо дентален маратон - 4 пломби за 3 седмици, 2 от тях с вадене на нерв. Имам още 2 коронки за правене, но лекарката каза, че те може да изчакат дори и след евентуална бременност.
Сега ако вземе и да ми дойде след 3 дни както се очаква Simple Smile

# 387
Естлар ами записването на час в Надежда дори и мен изненада, аз още тогава ви писах за голямото си учудване относно 2-та месеца, които само ще чакам, но тъй като ми предложиха и момичето на рецепция каза: "Ами, да имаме за 15.11" и аз я попитах: "Ама 2014, нали?" и тя ме погледна и каза: "Не, тази година!!!" Е съответно, сещате се, че няма да се дърпам...а иначе знам че там се чака минимум година за час...дано да е за добро Simple Smile

# 388
Дано всичко по процедурата мине също толкова късметлийски, колкото и е започнало.   bouquet

# 389
минавам на бързо да ви пожелая приятна вечер  Hug Hug На нас може би ще ни предстои една почивка малко сред природата идната седмица, ще гоним Ицето на чист въздух  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но сега съм затрупана с учене, затова нямам време да пиша, но ви чета  Hug
Лека   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт