Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 870
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте. Днес не се сдържах и си направих тест - отрицателен е - пак си поплаках и чакам закъсняващата лелка.

Хубава вечер от мен

# 361
mama_sancho, Много съжалявам ... опитай се да потъжиш малко и после - горе главата. Какво да се прави.

# 362
Мерси Elenna - Яд ме е на мен си че не изчаках ама какво да се прави пусто желание за добри
новини. Нищо не било писано - продължаваме нататък - място за отчаяние няма - хубавите неща стават трудно Simple Smile

# 363
Мама Санчо не се отчайвай! Ще стане, ще видиш Hug Hug Може пък бебешока да не ще да е раче, а лъвче  например или девичка Wink

Докато не ти е дошло има надежда, но и да беше изчакала, ако не е станало пак щеше да е същото, просто нямаше да видиш днес едната чертичка, а утре. Не се натъжавай  Hug

# 364
мама санчо, не се ядосвай на себе си. самата ситуация си е за ядосване, но ти не си с нищо виновна. Не искам да ти давам празни надежди, но все пак - не се знае, знае ли се. Тук американците казват, it's not over till the fat lady sings. Може пък да изникне някое чудо - а ако не, самият факт, че сме живи, здрави и на тази зема си е едно голямо чудо нали. Идва нов цикъл и нов месец. Ама и аз как само уверено и спокойно говоря - надявам се като си бременна след месец-два да ми върнеш услугата и да ме свалиш от клона на отчаянието - ОБЕЩАЙ!!

# 365
Освен това, белора правилно отбеляза - не ти трабвя бебе зодия рак. За какво да ти разваля хубавия живот, моля те. Отделно, няма да може лесно да се отървеш. Аз макар и от края на света, всеки ден занимавам майка си с поредната емоционална криза. Аз ако можех да си сменя зодията бих била лъв. Макар че моя си е вината донякъде, понеже съм преносена точно толкова, колкото да се настаня в зодия рак вместо близнаци и то солидно ...!!

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 23:17 от elenna

# 366
Освен това, белора правилно отбеляза - не ти трабва бебе зодия рак. За какво да ти развалия хубавия живот, моля те. Отделно, няма да може лесно да се отървеш. Аз макар и от края на света, всеки ден занимавам майка си с поредната емоционална криза. Аз ако можех да си сменя зодията бих била лъв. Макар че моя си е вината донякъде, понеже съм преносена точно толкова, колкото да се настаня в зодия рак вместо близнаци и то солидно ...!!
хаххах, това за рака ми хареса, моя мъж е тази зодия и понякога много ме ядосва, както и в момента! #2gunfire Следващата зодия е лъв - моята , надявам се да се класираме за там! newsm57

# 367
Рости, ще се стремим към лъвовете и според мен за по-добро! Ще имаме едни борбени бебенца с лидерски способности, а не някакви ревливи романтици Simple Smile. Не познавам мъжът ти, сигурно е много свестен (то и аз съм), но на теб ти се възхищавам за страхотното търпение. Да не се обиди някой рак или с такова бебе - всичко е малко на майтап. Нали трябва да намираме и поне нещо хубаво в цялата мизерия.

# 368
Абе и лъвовете не сме цвете за мирисане, ама все пак в кръвта ни е да се стремим към най-доброто!Понякога, когато ми е много трудно си спомням песничката от предаването "като лъвовете", там се пее " Повярвай в мечтата, повярвай всеки лъв, започвал е последен с мисълта винаги за пръв!"http://www.youtube.com/watch?v=af0LYixIgE0

# 369
Ей момичета оправихте ми вечерта -добре се посмях.

Elenna аз пък казвам не да те вадя от отчаянието а другият месец след като и на двете ни дойде цикъла заедно да заформим кореми Simple Smile А иначе Обещавам

Много ви благодаря - страхотни сте- а по темата каквато и зодия да е взимам го - хи-хи - аз съм телец рогат добитък и с мен трудно ще пребори хи-хи и малкият ми козирог се пробва ама досега не става Grinning

# 370
  • София
Момичета сега ще се върна да прочета какво сте писали днес, но първо искам да ви попитам нещо.

Както вече казах, сутринта в 11 имах отново + тест за О. В 17:30 имах час при АГ-то. На ехографа се видя, че фоликлула се е спукал. Дотук добре, обаче в микробиологията са се появили бактерии, които ще трепем с антибиотик. С ММ сме правили сърчица снощи и предишната вечер затова има някакъв шанс да сме хванали яйцето. АГ-то иска да си пусна бета ЧХГ в понеделник. Според мен е рано и ще изчакам поне до вторник. Въпросът ми е в коя лаборатория да отида?

# 371
Абе и лъвовете не сме цвете за мирисане, ама все пак в кръвта ни е да се стремим към най-доброто!Понякога, когато ми е много трудно си спомням песничката от предаването "като лъвовете", там се пее " Повярвай в мечтата, повярвай всеки лъв, започвал е последен с мисълта винаги за пръв!"http://www.youtube.com/watch?v=af0LYixIgE0

Лелееее, Рости, къде ме върна бе!! Аз бях на 12 през 1992-ра. Сега като се замисля, точно 5 дена след дванадесетия ми рожден ден ми дойде за първи път. Ха-ха. Абе ясно, че в момента каквото и да ми дадеш, все ще ти извъртя темата да ти приказвам за МЦ - върти, сучи, като развален грамофон съм, бе! А този Деян го раздава много Майкъл Джексън просто. Хубави времена бяха!!!

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 23:18 от elenna

# 372
Здравейте, взимам си от прашеца на Luba-ani и ви пожелавам лека нощ! Здравата ме разсмяхте с тия раци, лъвове и другите му там добичета Grinning Grinning скоро всички ще сме с коремчета и ще сме сигурни че нашето дете е случило на идеалната зодия Heart Eyes
Азира, като случите на добър филм, похвали го и тук!
Мама-санчо Hug

# 373
Ели, на мен ми се вижда раничко и за кръвен. Какви са бактериите, които ще трепете и какъв е антибиотикът?

Добро утро от мен. Днес е малко по-слънчево

Температурата ми започна да се покачва. Стискайте палци да се задържи. Ако е имало овулация, няма да правя лапаро. Колкото по-малко пипаме нещо, което работи, толкова по-добре. Само ще махна кистата и сме готови за бебче в епруветка. Не ми се смята каква зодия ще е

# 374
Estlar, хайде дано да минете без тази процедура! Стискам палци!
Ама как хубавко си ни нагласила трапезката! Simple Smile Мерсиии!

Аз тъкмо влиза след ултразвука. Бях обезумяла от глад и си взех един огромен сандвич пътьом, та сега страдам от преяждането! Simple Smile
Та-дааааа! Всичко е наред! Матката е екстра, точно като за пред цикъл, яйчниците идеални с по  7-8 фоликула вътре, левият е бил доминантния този месец. Всичко изглежда напълно нормално!
И така! Надявам се, когато дойде ред и за цветната снимка, пак всичко да е наред!
До тук изглежда, че само Тироксина ще трябва да нагласяме! В понеделник съм на кръвен тест да видим и там как вървят нещата!

Благодаря на всички ви за стиснатите палци и подкрепата, явно свършиха работа! Simple Smile Юхууууу!

Сега отивам да чистя, че инспекция ще имаме след няколко дни...

Общи условия

Активация на акаунт