Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 903
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Ох, ще ми се да ви спомена всичките наред, ама сте захванали едни теми дето хич ме няма по тях, а и вече ми се затварят очите пред компютъра!

Само исках да споделя, че утре ми е част за ехограф и така лекичко да ви помоля за едни стиснати палци всичко да е наред, че и от там ако изкочи някой проблем и вече ще се гръмна!
Е, аз вече съм се самодиагностицирала вече с киста и какво ли още не, ама да видим и докторът какво ще каже!

Хубава вечер на всички!

# 346
  • Монтана
Здравейте момичета. Аз см малко притеснена. Жеднага след цикъла започна една болка ниско доло и в ляво и ми зацапва едно ......тъмно такова странно.От какво може да е?
Другото което е, мн см сдухала напоследък....затъжила съм се.

# 347
Фло - не се тревожи, на мен също ми се е случвало! Simple Smile По принцип съм чувала, че понякога тази болка идва от пукането на фоликул или ако си имала някаква кистичка. Но това дали е така, не се плаши сега Simple Smile

# 348
Здравейте момичета  Hug

Чета ви редовно но нямам много време да пиша...

ianayana, Маги и Мама Санчо са ти дали добри съвети. Започни работа, ако ти я предложат и не се притеснявай, а продължавай смело с опитите за бебе. Не знаеш как ще реагира работодателят, а винаги има варианти за действие. Само да допълня, че в България също е забранено да се задават такива въпроси на интервю за работа, но друг е въпросът дали работодателят спазва тази забрана. Най малкото има варианти за защита, ако забременееш и се опитат да те бият по главата че "си им обещала да не забременяваш." Все пак е добре да го докараш до постоянен договор. И прав е мъжът ти - на работодателите не им пука за теб, пука им за работата. Стига си го мислила, ако ти предложат договор почвай и си действай за бебе. 

Естлар  Hug стискам ти палци който и вариант да избереш да стигнеш много много бързо до така желаното инвитро. Все пак днешните новини са по скоро добри, а дано се спука сама тая гадна киста, това ти пожелавам!

Zoline, не се шашкай, съвсем нормални са тия неща.  bouquet

Азира хайде да минава лелята и да почват новите опити. Аз в началото на другата седмица очаквам следващата овулация Praynig

Елена преживявала съм го това и цикълът ми дойде на 55тия ден от аборта. Бях се побъркала направо. Ходих на лекар, оказа се че имам неспукан фоликул. В крайна сметка тръгнах на рейки и ми дойде след 10 дена. Не знам дали от това, но нещата се оправиха и забременях след няколко месеца Peace Дано ти дойде до една седмица както очакваш Praynig

Фло аз имам един такъв случай и се оказа ранна овулация с другия яйчник, но ходих на доки Rolling Eyes

# 349
Момичета безкрайно съм ви благодарна за помощта и подкрепата. Много ми се работи, защото съм доста деен човек и седенето в къщи ме убива. Така че ще започна ако ме извикат. Бебо ще почине за месец-2, само колкото да не е буквално веднага (ако дай боже вземе да стане). Май няма да ме убият 2 месеца повече чакане  newsm78 Laughing
По тая тема ще дам отчет другата седмица, като знам какво става.

Много държа да отбележа, това не значи, че няма да минавам да виждам как вървите тея 2 месеца. Давам ви ултиматом до Януари всяка да е постнала по едно положително тестче  Laughing Hug

InataCh имаш едни стиснати палци от мене Simple Smile

# 350
  • Монтана
Нещо ми е натежало жестоко.....
Ако се окаже ранна овулациа, значи и тоя месец сме изпуснали момента...не че имам някакви надежди за напред да стане нещо.Пффф не ми се мисли вече....

# 351
Inatach,стискам палци Praynig Praynig Praynig

Естлар,според мен не бързай с инвазивните изследвания-аз също преди 7 години имах киста 4/5 см,искаха да ме оперират,аз твърдо отказвах и тя накрая се спука...Всичко е индивидуално разбира се, но според мен е по-добре да я наблюдавате известно време Peace

Фло,посъветвай се с гинеколога си-в кой ден от МЦ си?

ianayana,и аз мисля като другите момичета Peace.Ти си започни работа,правете си любов,пък бебчо ще си се появи когато трябва Hug

# 352
  • Монтана
8 ден съм от цикла
Утре ще си премеря базалната Т

# 353
А! dbojidarova78, точно ти ми трябваш! Как е на български Pelvic Ultrasound? Тазов не е... Кажи ми, моля те, защото няма да заспя! Нали знаете нещо като не можете да се сетите...
О! И благодаря за стиснатите палци!

СТОП! СТОП! СТОП!
Измислих го! Ултразвук на таза? Wink

# 354
dbojidarova, доколкото ми обясни доки, не можело да се прави стимулация при кисти. Т.е няма как да направя инвитро без да я махна, а знае ли се кога ще се пукне сама.
Фло,  Hug недей така, мила, всичко ще се нареди   bouquet
Pelvic Ultrasound - Ултразвук на малък таз

# 355
Здравейте, минавам да ви видя какво правите

Естлар - успех с взимането на най-правилното решение! Много е стресиращо когато сякаш от теб се очаква да знаеш кое е най-правилното, а ти не си лекар. Ама съм убедена, че всичко ще е наред.

Фло - има такива дни, за съжаление. Пожелавам ти утре да е по-ведро всичко при теб. Какво да се прави като сме такива емоционални личностни. Но има и хубави страни. Ще видиш, скоро ще изгрее слънцето и всичко ще е наред.

Белора - благодаря ти, че ми сподели. Дано и при мен всичко се балансира. Аз се опитвам повече да релаксирам и да медитирам с положителни мисли и определено ми помага което може и да е самовнушение (хаха, то СИ е самовнушение, нали това е метода!). Дано не откарам чак 55 дена, ама каквото такова в крайна сметка. Но като съм имала овулация едва ли ще е още дълго. Вече се обзаведох и с ПМС симптоми.

ИнатаЧ - имаш най-силно стиснатите палци от другия край на света. Всичко ще е на 6! Пожелавам ти много хубави резултати и да не се притесняваш.

Яна - Абееее то и аз какви планове си правех като забремнях свързани с работата няма да ти казвам, но сметка без кръчмар. Така че действай както ти подсказва сърцето, останалото ще си се нареди от само себе си. Много клиширано зчучи, но е така!

Буци, я намини с някоя новина от тропиците Simple Smile Как си, всичко наред ли е?

За останалите, коио забравям - не се сърдете, просто много се пише тук а моят мозък не е особено обемен  Hug На всички прашам хубави мисли и прегръдки.

Ако някой съм изпуснала --  Hug

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 19:26 от elenna

# 356
Ината стискам ти палци и аз Praynig Да не ти казвам с какво ми се е случвало да се самодигностицирам Joy

Да дадеш отчет после какво е станало на прегледа.

А за гостите да знаеш колко съм лесна Laughing не съм решила не съм тръгнала  Sunglasses . Ако не забременея в следващите 7-8 месеца като нищо ще направя една Австралия Wink

# 357
Здравейте, прекрасни!
От толкова много време си мечтаех да дойде момента, в който и аз ще ви наръся с прашец! Crazy Е, ето че и това се случва!  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 358
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
пу, първа под заразния прашец! Дано наистина да е заразен! Grinning

# 359
влизам на бързо и аз да взема прашец-благодаря ти  Hug  newsm79

Аз съм в добро настроение, запълвам си времето с какво ли не за вършене и съм доволна че лелката с всеки ден все по-малко време й остава да е с мен  box като мога ще пиша повече, че ще гледаме филм с милото  1swing

на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт