Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 736
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро и от мен Hug

Естлар, мерси за закуската, стискам палци за прегледа - да пишеш как е минало днес  и какво сте решили с доки Hug

Toito дано и днес да ти се размине Wink

Азира много вкусна закусчица си ни сервирала и ти Wink

Аз днес пак ще имам много натоварен ден и ще ви чета чак по късни доби.

Прегръдки и хубав ден на всички Hug Hug

# 556
Добро утро и от мен Simple Smile
Azira_smile Благодаря добре съм  Hug
Няма нищо ново при мен , чакам да си запиша час за доки и вече да се разбираме за цветната снимка. Искам да минава по бързо времето , че този месец понеже не бебеправихме ми се видя ужасно дълъг  Crazy
Дикси Много хубава булка си била  Hug
Estlar Стискам палци за прегледа  Praynig Дано всичко да е наред.
toito А на теб мила искрено стискам палци да видиш двете чертички в най скоро време  Hug
Съншайн радвам се да те "видя" отново в нашите редици  Hug Успех с ремонта.
Хубав ден пожелавам на всички  Hug

# 557
Добро утро,момичета !   bouquet

О,
Affroditta , благодаря за пояснението  Hug

Azira_smile ,благодаря и на теб,значи днес ще ги взема тези витаминки   bouquet

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 08:18 от малката лисичка

# 558
Добро утро и от мен Simple Smile

Azira_smile лек последен (за седмицата) работен ден и после весела почивка. Да събереш малко емоции и за нас  Grinning
Milena___ приятна почивка и на теб
Estlar  fingerscrossed и с нетърпения те чакаме с добри новини?
toito какво се случва при теб ?

Аз днес ще ходя за прогестерон и пролактин (на 21 ден). Въпреки че спираме опитите за неопределено време ( newsm45 newsm45 newsm45) искам в един цикъл да съм направила всички изследвания и да знам каква е цялостната картинка. Дано само да не ми посинят пак ръката, че предния път много некадърно ми взеха кръв.

Хубав ден, и на ядосващите се  - недейте. Късате си нервите за нещо, което утре надали ще помните... ама нервите ще помните.  Simple Smile

# 559
Аз ще си заложа дипломата на врачка, че на тоито още не ѝ е дошло, надявам се и да не идва следващте месеци. Хайде да се появи, че много съм заложила тук.

# 560
Добро утро и от мен аз съм в едно такова хубаво настроение - незнам дали ви се е случвало просто да знаете че всичко ще е наред Simple Smile
Вчера се разхождам с малкия в парка и малкия казва- мамо ние имаме ли си едно бебе в къщи ( той умира за бебета - само ги успокоява и иска да ги гушка ) и аз казвам не мама нямаме- е мамо моля те айде да си вземем едно бебе моля те .
 Много му се радвам на моя син винаги съм се притеснявала как ще възприеме едно бъдещо бебе, защото сестра ми която е о-голяма ми е споделяла че страшно ме  е мразела и то не ден и два, а и съм чела много статии по въпроса , но той така чистосърдечно им се радва и това му е една мечта от известно време и това ме прави много щастлива.
Така че с надежда напред и с чистите желания на малкото дете почваме да действаме смело по изчисления О-то е от 03,11  така че ще почваме бебеправене с пълна сила.
Как ми се иска всички да изпълним темата с две черти.
Казах ви че съм в приповдигнато настроение хи-хи

Естлар стискам палци - днес беше нали - после да разкажеш.

Тоито какво става - кажи че не е дошъл Praynig

# 561
Добро утро и от мен!
Благодаря ви, че ме мислите, но ....
Естлар - за съжаление, при мен за 2ри път не ти проработиха пророческите възможности. Явно аз съм ти трудна за предсказване  newsm03. Дойде ми, сутринта, с пълна пара и сила.
Очаквах го! Simple Smile А и не съжалявам ... т.е аз от доста месеци не съжалявам, когато ми дойде. Е, хубавото е, ако не беше, но няма да лягам да умирам де - свикнала съм си. Simple Smile
Миленка - надявам се добре да си изкарала. Къде точно ходихте?

Стискам на Естлар палци за прегледа и на всички останали, които не очакват М Simple Smile

# 562
  • София
Добър ден!

Много сте изписали Simple Smile

малката лисичка, аз ходих на ендокринолог септември месец, заради висок пролактин, тогава тя ми каза “Ще си направиш изследването в друга лаборатория, ако има проблем – хапчета. На ЯМР няма да те пращам, защото с това облъчване няма забременяване следващите 2-3 години”. Не знам доколкото е била права в това си изказване  Rolling Eyes

elenna честит МЦ! Дано сега всичко да се е нормализирало и след две седмици да имаш О.  Praynig

Диски много сладк булка си!  Heart Eyes

Афродита и аз така си гледам обстойно графиката сутрин, все едно чакам да ми „проговори”  Crazy

Естлар, стискам палци за прегледа  Peace

Миленче, приятна почивка Simple Smile

Azira_smile и на теб пълноценна почивка ти пожелавам и да го хванете Ицето  fertilization

Тоито, жалко и аз се надявах да имаш хубава новина за нас  Confused

ianayana, като ти взимат кръв натискаш ли хубаво с памука 5мин. след това?

mama_sancho успех с гоненето и на теб  fertilization

При мен нищо интересно няма, дори не знам кой ден след О съм и кога НЕчакам  Rolling Eyes Пак съм изпаднала в периода, в който не мога да се понасям и гледам в огледалото  ooooh!

# 563

elistoilova ,това не го знаех за ЯМР  ooooh!,аз трябва да проверя кога точно съм ходила, те главно главата ми гледаха.

# 564
  • София
малката лисичка, за Пролактина също гледат главата, но пак си е облъчване.
Пак казвам, че не съм сигурна в правотата на думите на докторката.

# 565
Ами щом е лекар,значи ..ох не знам.

Иначе видях датата 27.05.2011 г.

# 566
Момичета, при ЯМР няма облъчване с гама лъчи. То е на база електромагнитно поле, майка ми ме е пращала на ЯМР много пъти за да ми пести облъчването от рентген и скенер. Друг е въпросът за контраста, който се вкарва, но и той не оказва влияние две години напред. Така че спокойно. Даже пред самата лаборатория няма онази табелка "мамо, кажи че съм тук".

Кистата се е спукала сама преди два дни. От следващия месец можем да действаме за инвитро. Сега ни хвана шубето какво правим с моята работа, как ще се оправим с финансите и т.н.

# 567
Естлар , благодаря ти за отговора,и аз сега увиснах без работа да видим,още няма дата за делото ...

# 568
Estlar Hug Супер много се радвам за новините при теб. Недей да се тревожиш, всичко се нарежда. Както казват хората "дупе знае 2 и 200". При вас кофти е, че сами ще си финансирате инвитрото. Иначе като изключим това вярвам, че няма начин да не се оправите. И ние сме го мислили много този въпрос. Да са ни живи и здрави близките, никой няма да ви остави в труден момент, но вярвам, че няма да има такива и ще се оправите. А що се отнася до работата, ако не ме лъже паметта преподаваш, нали? newsm78 Може да си починеш около процедурата, и след това ако се чувстваш добре нищо не ти пречи да поработваш. Важното е че нещата тръгват в правилната посока, вярвам, че останалото ще го измислите. Смятам, че може да си направите страхотен коледен подарък тази година  Grinning
toito да си призная бях убедена че са се случили нещата, та направо останах изненадана от поста ти. Нищо другия месец Simple Smile
лисичке стискам палци и на теб с делото, защото на такива тъпанари съм се нагледала в "дългия" ми работен опит, че думи нямам. Искат коректност от служителите си, а като дойде до коректност КЪМ служителите, няма никой... Отвратена съм от българските работодатели!

# 569
ianayana , благодаря   bouquet

Момичета,всичко се нарежда все някога,важното е надеждата да е с нас  Hug

Едно следобедно кафенце от мен за по-свеж ден

Общи условия

Активация на акаунт