Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 600

Леле, цяла година чакам Хелоуин и нищо. Това ще е първият Хелоуин, в който не съм приготвила нищо. Нито костюм, нито фенери, нито вечеря. Чувствам се тъпо заради това. Но пък от вчера имам огромен прилив на енергия. На танците инструктурите ни казаха, че за първи път изглеждаме хора от месеци насам. Нямах си и представа колко са ни тежали мислите. Сега като имаме надежда в обозримо бъдеще направо ми иде да хвърча. Мобилизирах се, започнах пак да пия витамини за бременни, стегнах си режима на цигарите, трябва да ги спра до няколко дни, абе прекрасно е просто. Като нищо ще отменя последния си час, за да спретна нещо малко за Хелоуин вкъщи. Лек и приятен ден и весело изкарване, на тези които празнуват.
http://www.youtube.com/watch?v=RooTTuLCfNM

# 601
Естлар , какъв ти е режима на цигарите , и аз искам да ги спра

# 602
Добро утро и от мен - ние подгонихме вече ицето нищо че е рано не се знае знае ли се.

Естлар толкова ентусиазъм и енергия лъха от твоя пост че ме зареди Simple Smile

Хубав ден и весел празник на всички- аз съм решила да купя бонбони днес за децата че миналата година едни съседчета ни изненадаха аз като никога нямах дебел запас от бонбони а те така се бяха постарали че чак ми домъчня.

# 603
Аз пък да си призная много се нервирам на дечурлигата, дето празнуват тоя празник...вчера /понеже имам почти непрестанен контакт с малките диваци/ и ги питам, добре де, знаете кога се празнува Хелоуин, а знаете ли какво се празнува на 3 март и на 24 май и т.н. е познайте...никой не ми даде адекватен отговор...иначе тичат като луди за маски и бонбони....ааааа...дивотия!

# 604
Добро утро Hug

Буци, мерси за закуската. Много е .... симпатична Laughing  И аз съм в усилена гонитба на ицето тия два три дни Grinning Най неприятното на тази гоненица, е че човек разбира резултата чак след две седмици Whistling

Естлар страшно се радвам за теб. Остави всички съмнения и действайте другия месец, нещата ще се наредят от самосебе си Wink. Стискам ти палци и вярвам, че нещата ще се получат!

Искам да попитам момичетата, които са за инвитро защо предпочитате само Надежда? Не съм много запозната и ми е интересно. Никой не споменава Щерев, там как стоят нещата? Аз не съм за инвитро, но моя близка се е записала в Щерев и реших да ви помоля за мнение.

mel840227  welcome И аз съм долу-горе в твоята ситуация. Дано ни дари господ скоро с второ детенце.

mama_sancho само така! newsm68

Усмихнат ден на всички и дано днес никой няма ядове в работата  bouquet

# 605
Аууу какви закуски!  Mr. Green Буци, страшен е готвача.  Laughing Естлар, и твоята закуска е супер, благодаря.
Миленче, браво на вас за екскурзийката.  Heart Eyes
Малка лисичка, да си заминава цикъла и да започвате и вие гонитбата! Hug
Фло, голям хубавец си имаш и ти. Simple Smile
Мама сънчо, рано- нерано, все тая, важно е обичането. Heart Eyes

Мел, забравих да те приветствам с добре дошла. Simple Smile

Ние ще правим костюм за довечера, дано стане. Успешен ден на всички ни!   bouquet

# 606
Белора аз отидох в Надежда защото:

1) една позната/роднина АГ горещо ми го препоръча
2) имат голяма успеваемост въпреки минималните шансове за забременяване на двойките
3) имам познати, които са успели именно там, след няколко неуспешни опита в други клиники

това обаче не означава, че не бих се доверила на друга клиника, дори напротив, смятам да се консултирам и в други такива и тогава да действаме, където и както намерим за добре!!! За Щерев също съм чувала добри мнения и препоръки, но и аз нямам идея защо точно в Надежда ни отведоха пътищата...явно така е трябвало да стане и това ще ни е на късмет!!!

# 607
Аз си измислих костюм за довечера. Трябва ми само малко изкуствена кръв и готварска шапка, но тя е по избор. Надявам се да ги намеря в магазините наблизо.
Буци, знам, че Хелоуин се приема като чужд американски празник, но не е така. Всъщност е по-стар от всички празници, които знам. Отбелязва началото на зимата и на нова година (смъртта на природата през есента се приемала за начало на новия живот), доста философско за дрвените ни предци. Такива празници има из цял свят точно днес. Димитровден, Денят на Мъртвите, Ханука, дори един в Индия, който забравих. Това е денят, в който светлината умира и ние трябва да я запазим в себе си до нейното раждане по Коледа (зимното слънцестоене, което след това става раждането на Христос - духовната светлина). (Май трябваше да отбележа, че не съм християнка, защото всички религии ми се струват еднакво красиви и мъдри и обичам да чета за всякакви празници и техните символи.  Embarassed ) Празнува ми се като стой та гледай. Оставям тази година зад гърба си и започвам с нови надежди нов период от живота си. Хелоуин става най-известния от тези празници, защото е най-весел - има костюми и вкусотии, разбирам ги децата.

# 608
Естлар, може и така да е мила, а пък щом ти се и празнува, какво по-хубаво от това!!! Party
Аз също обичам да чета за други религии, интересно ми е и откривам много еднаквости и неща, които са си направо едно към едно, но ги наричаме по различен начин в различните религии! Няма да забравя, като ходих в Истанбул, преди 3-4 години, колко религиозност излъчваха всички там...щом дойдеше час за молитва всички тичаха и се препъваха да стигнат до джамията, че даже повечето постилаха килимчетата и на двора, защото нямаше място вътре! Ох отклоних се...да сме живи и здрави пък кой каквото му е на сърце, това да празнува! 

# 609
@Daniella@ ,ще гоним няма как,ето ни нас иначе  
Скрит текст:

# 610
Добро утро.
Буци е тва се казва закуска Laughing Храна за душата  Laughing Иначе за Надежда и аз съм чувала само хубави отзиви и много съм го обмисляла като вариант за раждане живот и здраве.

Estlar и твойта закуска е много хубава. Адски се радвам за теб, че си се насторила позитивно, надявам се да си изкараш много весело днес. Стискам палци за цигарите. Аз го нямам този проблем с отказването (пуша година -2, после 2-3 не пуша, както ми дойде, ама не ми тежи мисълта че не пуша), така че не знам от личен опит как е, но знам че ще се справиш Simple Smile

При мене май нищо не стана с работата и ме е яд, че и месеца изпуснахме и работа май май няма да има. Та се чудя и мая "а сега на къде" newsm78

Усмихнат ден момичета!

ПП: някой знае ли дали тези стойности са ок за 21 ден от цикъла. Утре съм при доки, ама се чудя сега като излязоха

Резултат                Реф. ст-т
Пролактин            285            mIU/l    102 - 496         ECLIA
Прогестерон        64.57        nmol/l     5,30 - 86     ECLIA

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 09:17 от ianayana

# 611
привет момичета
Миленка дано да си се заредила с енергия и  да си си починала .
Малка лисичка  хайде да минава и бързо в  играта , и аз това чаках  от днес даже температура меря  Rolling Eyes та да видим тоя месец.много сте готини ,кога станахте на 4 г, ние през ноември ги навършваме.
ianayana  това е много кофти ,действайте по план пък то не се знае може и работа и бебе Praynig
Estlar  много ти се радвам на теб ,смела си и  имаш много търпение  борбена си и вярвам ,че всичко ще е наред.
за празника и аз не го тача много ,но вчера малката изяви желание за тиквен фенер и направихме и много  се радва ,днес ще измислим облекло да изплашим баща й после и така малко разнообразие.
иначе и  аз някак искам тая година да си отива ,че беше трудна и с много трудности и мъки, също се надявам дядо Коледа да отвори торбата за всички ни Heart Eyes много то обичам тоя старец.
аз си пуснах изследвания и резултата е следния
tsh -3.02/0.27-4.2/-ще трябва да си пия хапчетата редовно  Embarassed
lh-5.26/2.40-12.60/
fsh-8.11/3.5-12.5/- това не е ли малко високо newsm78
пролактин -179,11/102-496/
естрадиол-38,71/12,5-166/
тестостерон-0,70/0,29-1,67/
оле написах цял роман  Rolling Eyesизвинете, отивам да пия кафе.

# 612
 ianayana  с малкото познания за хормони мисля ,че са добре.до колкото съм чувала при високия прогестерон показва ,че е имало овулация ,но другите момичета ще кажат повече да не объркам нещо Embarassed

# 613
ваня/kalpazanka77 ,да аз също чакам  да действаме.
На 27.03 стана на 4

Благодаря  Hug

# 614
Лисичке ММ е на 27.03 Simple Smile
ваня  мерси за отговора. За първи път си правя такива изследвания и съм крайно неука  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт