Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Буцигном хубавото на Малинов е, че признават всички видове изследвания направени в други клиники, това ако решите да се пренасочите натам, може да представите изследванията си от Надежда. Има обаче такива, които са със срок, тях няма как да ги пропуснете, когато наближат евентуалните процедури трябва да ги пускате и плащате наново. За Малинов мога да говоря много и само хубави неща, има хора, които са на друго мнение, за мен това беше мястото да сбъднем мечтите си. Не пречи да се обадиш по телефона и да поискаш да говориш с акушерка да и обясниш всичко и да и поискаш мнение и съвет, това е безплатно, те са много любезни и биха ти обяснили всичко. Аз лично не мога да чакам и това ме изнервя, в Надежда се чака чела съм и съм чувала - за това по неведомите пътища Господни отидохме в Малинов и за нас това се оказа мястото.

# 586
Естлар - Колкото и егоистично да звучи, мога да ти кажа, мисли за себе си, мисли за целта си, а не за другите. Така или иначе този момент, дали сега, дали по естествен път, щеше да дойде, нали. Wink И си си дала сметка, не вярвам за първи път. Радвай се, че нещата при теб, при вас са наред и може да започнете стимулация още съвсем скоро.
Защото има и друг, по унил вариант - като нашия например, при което единственото, което имаме е - чакането на ЗАПОВЕД, без право на опит за ИНСЕ/ИКСИ и така ... Simple Smile
Съдбата ви дава шанд - не го пропилявай. А относно работата ... нещата ще се наредят. Wink
РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ! Wink И СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА УСПЕХ!  Hug Praynig

# 587
elistoilova стискам уж, ама момичето миналия път ми изглеждаше прекалено младо, за да има голям опит, така че не и се сърдя много Laughing
Estlar   Напълно те разбирам от гледна точка, че не можеш да оставиш учениците ти, най-вече по линия на чест и отговорност към тях. Аз съм същата - поема ли ангажимент ми е адски тъпо да не го спазя (горе-долу историята ми с работата, че ми е гадно да забременея веднага след като ме наемат, защото в крайна сметка и това си е поет ангажимент). Идеята която ми идва по този казус е, когато вече имаш + резултат говори с учениците си. Ако решението ти е да работиш, но по-малко, предложи им по-малко часове (ако се съгласят). Ако решиш да не работиш, смятам че като им кажеш причината, ще те разберат. Ти ще усетиш най-добре за себе си кое е правилно и как ще се чувстваш най-спокойна.
Azira_smile когато ме съкратиха бях в същата главоблъсканица и се консултирах В НОИ. Ако си безработна, тези месеци ти ги изчисляват все едно си осигурена на минимална работна заплата, т.е. 310лв (май толкова е сега). Това което Estlar каза за самоусигоряването е вариант, но на мен ми казаха, че трябва да имаш диплома за някакъв занаят (фризьор, учител, шивач) и да можеш всеки месец да доказваш, че си имал поне един клиент, т.е. че си извършвала някаква дейност. Аз разпитвах около час всичко което ми дойде на акъла. Ако се сетиш нещо друго пиши ЛС, да не спамим, пък ако мога ще ти помогна. И пак казвам - не разбирам грам, просто бях достатъчно нахална да разпитам всичко което ме вълнува, и това са ми казали от НОИ.
Фло супер сладурче си имаши е имал много яки бузки Grinning Да ти е жив и здрав

# 588
  • София
Здравейте на всички!

Желая на всички и на себе си  EFP Успех!

Нова съм тук и след 3 месеца четене на Вашите коментари реших и аз да се регистрирам.Правим опити за второ дете от 3 месеца,за сега без успех.Този месец очаквах МЦ на 27.10 и понеже Ц ми е страшно редовен на 28 дни...този месец ми закъсня,толкова бях щастлива бях сигурна че сега е станало,но уви след 2 отрицателни теста и 3 дена закъснение пак цъфнах....Ще чакам да ми свърши и продължаваме с опитите.

# 589
Здравейте, виждам, че обсъждате другата ми "болна " тема - работата!
Естлар, споделям изцяло мнението на Тоито, пък и в крайна сметка мисля, че нямаш друг избор освен да помислиш за себе си!
И аз имам много проблеми на работата, сега се сблъсквам за първи път с интриганти и подмолни същества и го преживявам доста тежко. Единственото ми избавление от този ад ще бъде една бременност, сега имам огромна нужда от това, нали казват че бебето чака подходящ момент -по-подходящ от това, не може да бъде! Simple Smile
Азира, за съжаление, ако не работиш няма да имаш право на майчинство, независимо, че преди това си работила 4-5 г., единствения ти шанс е като забременееш да започнеш някъде работа фиктивно и да си внасяш осигуровки. За времето през, което не си била на работа, понеже сумата се изчислява върху трудовото възнаграждение за 24 м. назад, ще вземат размера на минималната работна заплата!

# 590
благодаря ви  Hug Hug Hug, аз питам точно защото осигуровките ми не са реални на това което съм получавала, заделяла съм парите, не съм си внасяла допълнително, съответно ако наистина е на минимална раб заплата, то това не се различава много от тъпите ми осигуровки на 380 лв  Confused
извинявам се ако ви товаря или пък съм оффтопик, но наистина днес ми е много криво  Cry
естларче, правилно е решението ти и дано всичко е наред, ние ще те подкрепяме!

# 591
  • Монтана
Iana, той и сега си е с такива бузки

# 592
четох ви набързо днес от телефона
много е хубав фло
и малката на криси е много сладка  Hug
тоито съжалявам че ти е дошло  Tired

# 593
Даниелка, доки каза че на 5-6.11 трябва да дойде М, но се надява да я няма  Mr. Green
До днес и аз се надявах...  Sad
Ама погледнете - що за графика е това?!  #2gunfire

Скрит текст:

Тази БТ вместо да се качва - пада  ooooh! Какво да мисля вече - не знам!  Tired
Ще се радвам на малко мнения и кураж...  Tired
От мен лека и бебеносна, милички!  Hug Hug Hug  bouquet[/color]

!!!!!РЕДАКТИРАМ!!!!!
Даниелка, меря БТ анално - всяка сутрин след поне 5-6 часа непрекъснат сън Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 22:31 от Affroditta

# 594
Афродита и аз не чакам тогава.  Grinning Иначе за графиката и за БТ не се коси. По-важното е че лекар е потвърдил О и че фоликула се е спукал. Peace Иначе как мериш БТ?

# 595
афродита, дано се дигне тая температура  Hug Hug
Аз се опитвам да се разсейвам,
Скрит текст:
освен проблемите с работата, се тревожим и за майката и бабата на милото, т като имат здравосл. проблеми ... а със свекърва ми съм близка, много добра жена е и много ни помага ... та ми е криво и за това, но се опитвам да се съвзема; ще трябва милото да помага тия дни, та вече е сигурно че въпреки че си нагласях толкова много графика и се надявах да изкарам няколко дни сред природата ... няма да пътуваме никъде; утре след лекциите с милото ще се разходим поне и после ми се иска само да го гушна и да забравя за всичко  no hug

този месец мисля да си пусна пролактин и прогестерон, тсх бях пускала и е наред, но пролактина май не е ...

# 596
  • планетата Земя
Дами,моля гласувайте как да се казва следващата ни тема
Благодаря на момичетата,които дадоха предложения за заглавия   bouquet

Нашата екскурзия продължава.В чужбинско сме.Хората с големите си заплати се радват на хубави цени.А ние с нашите мизерни заплати,какви скъпотии трябва да купуваме.Другата седмица се прибираме.Надявам се да не сме изпуснали О,че по хотелите спим с детето в една стая.Никак не сме свикнали така и секса не винаги ни се получава

# 597
миленче, няма -то ицето ще ви чака  Hug хубава разходка по чужбинско ви желая  Hug аз гласувах -даже бях първа  Mr. Green Mr. Green Много ще се радвам Дядо Коледа да ни донесе на всяка по едно пък може и по две бебита  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
Добро утро, ранобудничета!  Crazy
Ей ви на една закуска сега и от мен  hahaha
Скрит текст:
Желая на всички ви прекрасен ден  Hug
И ние тези дни ще го подгоним Ицето /...ах този Ицо как ни бяга самооооо/  Joy
И аз гласувах... Party Милена, ако не е тайна къде по точно се подвизавате на екскурзийка?!?
Магичка, благодаря ти, мила за отговора, определено днес-утре ще се опитам да посъбера "материал" под формата на интересуващите ме въпроси и ще се обадя и до Малинов да попитам как стоят нещата!
Някой ме беше питал за танците от онези дни...прекрасно се чувствам след тях, вече понаучих по някое и друго хорце и сега като ги поназнайвам и ми е още по-хубаво!!!

# 599
Добро утро ,мили дами!  Hug

Даниела , аз съм в М в момента,и чакам да се маха и да се започва с бебеправенето.

Общи условия

Активация на акаунт