Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 735
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
mama_sancho Дано всичко е наред с изследванията. Наистина се надявам, че всичко е наред и няма нищо притеснително.
toito Надявам се, че сънят предсказва бебета Simple Smile.
Estlar, радвам си, че си преоткрила психологическа свобода от негативните емоции. Колко е хубаво и даже малко заразно, защото прочетох написаното сутрин много рано сутринта и ме прихвана и мен една еуфория.

При нас Хелоуин е много голяма работа Simple Smile. А ние малко се забавихме и още дори не сме закупили бонбони да раздаваме на сладурите, които ще минат довечера. Много ми харесва да раздавам бонбони. Хи-хи. А тук реално празника започна от снощи с нощта, в която се хвърлят яйца и се правят бели - mischief night.
По друга тема: Усещам се, че времето лети и това ми харесва. Не обичам дните да се влачат. А така между работата, доктората, семейството и планове за много неща не ми остава време да седя и да се самосъжалявам. Направих една хубава чистка на хората, с които общувам тъй като не обичам да се напрягам с неискрени или негативни събеседници. Като цяло съм много доволна и щастлива в момента, без реална причина свързана с бебе.

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 15:35 от elenna

# 631
елена, много се радвам за това твое чувство, при мен трая за кратко, но всеки ден се надявам да се върне; хубаво е и това разчистване на хората, аз отдавна го направих ...
имам една приятелка, в кавички ... дет преди да забременее ме бе разочаровала и не искам да се виждаме ... сега като че ли иска да се видим само за да си покаже корема ... иначе за друго не ми пише или да се интересува;

Времето е много мрачно и студено, стоя си на топличко вкъщи и мисля да подреждам някои нещица от хобито си (преди време правих картички), тъкмо разсейка -ще си надуя и музика  Mr. Green  Hug

# 632
Ми сега следобед- ама какво да ти кажа мен такъв стрес ме тресе тези дни и днес като видях това то не беше страх и рев - аз веднага реших че ще мра и никога няма да имам дете - та мъжа ми ме успокоява та утре може пак да повторя - тя моята лекарка ме знае каква съм паника и дори ми се смя днес - "казва ми ама не се тревожи не е толкова страшно ще те видим утре " ,а аз и казвам "ама аз не мога много се притесних " - и тя през смях " ми добре Еличка тревожи се и утре сутрин при мен "
Та само от това може и двойно да скочи - ама какво да правя така ме е страх вече след кюртажа двойно от най- малкото нещо изперквам.

# 633
mama sancho :  Не се сдържах да не се включа. Аз също минах по този път и се бях притеснила, че може да е от пролактина, но се оказа , че малко са ми се разбъркали хормоните(мисля, че прогестерона беше висок, но може и да бъркам). Всичко се оправи от само себе си още след месец. Така, че не се шашкай и не мисли за най-лошото. Единственото добро, което можеш да направиш за себе си е да се успокоиш, защото стресът ни докарва всички тези болежки.

# 634
mama sancho :  Не се сдържах да не се включа. Аз също минах по този път и се бях притеснила, че може да е от пролактина, но се оказа , че малко са ми се разбъркали хормоните(мисля, че прогестерона беше висок, но може и да бъркам). Всичко се оправи от само себе си още след месец. Така, че не се шашкай и не мисли за най-лошото. Единственото добро, което можеш да направиш за себе си е да се успокоиш, защото стресът ни докарва всички тези болежки.

Ох дано си права  - това ми действа успокоително - ама страх голям - сега чакам да видя резултат от пролактина и да видим доки какво ще каже утре- тя дори тя ми каза че е нормално че се случва и да не се панирам ама аз след кюртажа всичко навътре приемам - преди бях с нагласа че всичко е наред, а сега съвсем наопъки - той дори мъжа ми ми се кара че съм от едната крайност в другата. И че с паника нищо няма да реша а дори напротив ама ..................

# 635
аз след кюртажа всичко навътре приемам - преди бях с нагласа че всичко е наред, а сега съвсем наопъки - той дори мъжа ми ми се кара че съм от едната крайност в другата. И че с паника нищо няма да реша а дори напротив ама ..................
Ооо, колко добре те разбирам. За съжаление всякакви такива случки - проблеми със забременяването, проблеми с бременността, загуба на бременност - май ни лашкат в една такава крайност на отчаянието. Но опитай се да не мислиш така, дори в началото да е малко насила. Позравявам те с една песен:
http://www.youtube.com/watch?v=QSlhvjOYIF0
И за всички други момичета: както се пее в песента - "чакат ни още тъй хубави дни, хубави нощи за теб и за мене"

# 636
аз след кюртажа всичко навътре приемам - преди бях с нагласа че всичко е наред, а сега съвсем наопъки - той дори мъжа ми ми се кара че съм от едната крайност в другата. И че с паника нищо няма да реша а дори напротив ама ..................
Ооо, колко добре те разбирам. За съжаление всякакви такива случки - проблеми със забременяването, проблеми с бременността, загуба на бременност - май ни лашкат в една такава крайност на отчаянието. Но опитай се да не мислиш така, дори в началото да е малко насила. Позравявам те с една песен:
http://www.youtube.com/watch?v=QSlhvjOYIF0
И за всички други момичета: както се пее в песента - "чакат ни още тъй хубави дни, хубави нощи за теб и за мене"

Благодаря ти Simple Smile)) newsm51

# 637
Ха, песничката може да се танцува като танго. Че и на снимката има волкада. Оооо, пробвам тази вечер да го изтанцувам с ММ. Мерси   bouquet

# 638
Моляяя, раздвам се, че ви е зарадвала.
Преди известно време Естлар беше споделила терзанията си за нероден Петко и неговото образование, а аз тези дни се размислих по темата за това, че нашия нероден Петко ще е гражданин на света - с майка българка и баща американец. Иска ми се разбира се, да науча бъдещото си дете на родния си език и да му предам цялата любов към родината, обаче сама знам колко ще е трудно. Оффф, да си имам проблемите, а Simple Smile

Я ето ви едно нещо за разведряване. Помните ли група Тангра или само аз си ги спомням от тийн годините и седмичните класации за БГ музика. Смях се със сълзи в офиса: https://myspace.com/variousartists-45979479/music/song/slon-61800803-67497403

# 639

mama_sancho ,наистина не се тревожи една голяма  hug

# 640
привет и от мен
Estlar  браво на вас със танците мм така и не иска да идва с мен ,не че аз съм тръгнала но ми се щеше двама да правим нещо та сега го навивам.
mama_sancho не се тревожи ,всичко ще е наред.
и не го мисли казвам ти от  опит с мен, всеки път нещо като ми стане или заболи е драма,тия изследвания ги мисля от 4 дена,днес ходих при ендокринолога е успокой ме човека вика спокойно дишай.но пък ми вкара мухата за обременяване с гликоза и фоликуметрия струва му се висок тестостерона  и ся и това да мисля. та знам какво е ама се опитвам да се разсея ,че ще се пръсна.затова от мен  Hug
сега и едно кръвно вдигам явно от нерви ,трябва да почна работа а детето при майка и мие едно криво и неспокойно.
 Azira_smile  такива приятелки бол ,ама гледам да не им обръщам внимание .
пожелавам ви хубава вечер и много лакомства.аз отивам на рд и смятам да пийна малко за успокоение Grinning

# 641
  • планетата Земя
Милена, ако не е тайна къде по точно се подвизавате на екскурзийка?!?

Германия.На всяко малко хълмче има замък или крепост.Зави ни се свят от замъци

# 642
Здравейте момичета пролактина ми е 216.4 при референтни граници 127-637. Дори  ми се струва нисък.  И сега вече съвсем не ми е ясно какво се случва.  Поне се успокоих че нямам рак или нещо подобно - но сега накъде.

# 643
Здравейте момичета пролактина ми е 216.4 при референтни граници 127-637. Дори  ми се струва нисък.  И сега вече съвсем не ми е ясно какво се случва.  Поне се успокоих че нямам рак или нещо подобно - но сега накъде.
мама_сънчо, изследвала ли си хормоните на щитовидната жлеза , може и оттам да идва? Аз също имам секрет от едната гърда, пролактина ми е в норма, макар и на горна граница, но имам Хашимото. Не се притеснявай, няма страшно!

# 644
браво  Hug Hug не е нисък, добре е-идеално за бебче;
сега лекарката ще те насочи, не се тревожи, стискам палци всичко да е наред  Hug Hug

Приятна вечер, момичета

Общи условия

Активация на акаунт