Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 732
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Не не съм ама ти сега съвсем ме шашна тамън се поуспокоих и сега пак - ох незнам вече ми иде да Banghead
браво  Hug Hug не е нисък, добре е-идеално за бебче;
сега лекарката ще те насочи, не се тревожи, стискам палци всичко да е наред  Hug Hug

Е това е добра новина - ох дано всичко е наред - туко що след като си самопоставих следващата диагноза мъжа ми каза че ще изключи и ще скрие рутера че да нямам достъп до интернет че само глупости съм била измисляла. Сега стисках яко и двете гърди и нищо не излиза незнам добре ли е зле ли е.

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 21:18 от mama_sancho

# 646
Съжалявам, не исках да те шашкам!  Confused Просто се опитах да ти дам насока, къде да търсиш евентуален проблем. Проблемите с щитовидната жлеза са много често срещани, но наистина няма нищо страшно, уверявам те! Не го казвам, за да те успокоявам!

И моят мъж постоянно ме заплашва, че ще спре интернета и няма да имаме повече, поради абсолютно същата причина! Laughing

# 647
  • Монтана
Хе, включвам се за малко да ви покажа моето бузесто вампирче.Много е доволен Simple Smile събрал е доста лакомства  Party

# 648
фло браво на малкия, мен много ме радва и снимката от подписа ти - с тия бузки  Heart Eyes Heart Eyes

# 649
Добър вечер и от мен. И ние бяхме на парти с детето по случай празника, беше супер, детето много се радва. Heart Eyes
Мама Сънчо, браво за пролактина, екстра е. Peace
Малка Лисичка, много сте хубави, имаш малка принцеска в къщи! Simple Smile
От мен лека вечер момичета, уморена съм и лягам.

# 650
mama_sancho не ги стискай повече ,знам че не трябва и на подсъзнателно ги стимулираш  не ги пипай.
може да е инцидентно сетих се ,че и на мен ми се е случвало една капка и после нищо ,аз го отдадох на дългото кърмене и имам мастопатия от тогава,то не беше  мляко то чудо.
Миленка супер как ми се иска и аз да попътувам голям пътешественик съм ама тия месеци сме се спря ли.давай снимки.
 floretka   супер сте Grinning
и да питам моя пролактин е 179 нисък ли е newsm78 сега ме размислихте

# 651

и да питам моя пролактин е 179 нисък ли е newsm78 сега ме размислихте
[/quote]

Аз не мисля че е нисък, супер ти е! Peace

# 652
Антибиотик, но ти отговори на въпроса. Успех с ремонтите и пиши по-често.

За жалост не ми остава време тези дни, а и покрай ремонта има адски много работа за вършене. Hug Благодаря ти дано, по-скоро спешно ми трябва работа за да завършим ремонта но за момента безуспешно търся. Confused Мила и никакво шубе, стискам палци всичко да се нареди както искаш. Hug

Niana Благодаря ти от сърце Hug

Успех на всички в темата! Hug

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 00:13 от Съншайн

# 653
Привет, момичета! Simple Smile

Аз съм все още в очакване на моя МЦ... 5-ти ден закъснение... Ззапочнах да се притеснявам, че нещо не е наред. На бременност се надявам изобщо! В началото се зарадвах, защото си мислих, че така ми влияе Тироксина, т.е. че се удължава лутеалната фаза, НО не издържах вчера и се обадих в клиниката да ги питам какво мислят, защото днес е единствения вариант за преглед или каквото и да е било преди заминаването ни за Сидни. Веднага ми дадоха направление за кръвни изследвания и вчера следобед търчах и това да свърша! Тъкмо се бях облякла хелоуински и хайдеееее юруш!
Казаха, че до обяд ще ми съобщят резултатите и сега е голямото чакане!
Казвам  на сестрата, че да съм бременна би било чудо, имайки предвид, че овулацията ми се падаше 5 дни след последния ни сексуален контакт, а тя се смее, че Тироксина не бил причина и трябвало да се провери, всичко било възможно...
Мъжът ми и той голям оптимист... Преди 5-6 годни било същото и сега "чудото" си скачкало около нас, което е самата истина, ама...
Ох, притеснено си ми е и това е! Кой знае какво ли ще излезе сега!

# 654
Добро утро Heart Eyes

яяяя, днес май съм най ранобудна Heart Eyes

То и без това ми се пада да ви почерпя, че имам рожден ден. Така че ще закусвате торта Wink

Мама Сънчо успех днес при доки и не се тревожи толкова  bouquet

ИнатаЧ чакаме да споделиш за изследванията, стискам ти палци Praynig

Много хубав ден на всички момичета   bouquet

# 655
Добро утро  едно кафенце:

Intach стискам палци наистина да се окаже едно чудо и всичко да е наред.

Ох аз цяла нощ сънувах небиваици- то не беше че съм на лекар и ми казват че никога няма повече да имам деца, после се събудих пак заспах айде ново двайсе нещо съм болен и ме оперират и цял живот съм на някакви хапчета и пак не мога да забременея и т.н. И накрая в 6:30 след поредното събуждане просто станах.
Аз малко се чувствам като пълен идиот - сега вече гърдите са  ми спаднали и нищо ми няма - явно е било част от ПМС е добре ама разсъждавам в ранни зори аз - не е нормално знам ли. И това което си направих сметка е че не сам от кюртажа - докато чаках първите два цикъла да минат след него всичко си беше о.к. Нормални цикли и в момента в които почнахме да правим бебе - всеки цикъл супер болезнен и болезнени гърди и преди по 4 дни а сега 5-6 тече. После преди на 26-28 максимум сега веднъж 27 два пъти на по 30 и се чудя дали не е на стресова основа всичко- дали това че се психясвам с това бебе не ми подлудява хормоните. Ох извинявайте че ви занимавам ама мъжа ми все ми се кара че много дълбая да съм се успокояла - то сякаш така става, а искам да си споделя с някой размишленията. Незнам ох ще видя тя какво ще каже днес - ама то моето ще си е преразказ без картинки - нали ви казвам нищо ми няма.Лудница- мъжа ми се смее че всичко било от главата.

п.с Докато си пиша поста и belora ме изпревари хи-хи -
мерси belora дано наистина всичко е наред

# 656
Белора, честит рожден ден. Пожелавам ти следващия си рожден ден да посрещнеш като мама.
Ината, с 5 дни закъснение, ако си сигурна, може да си направиш домашен тест и да не се тормозиш за резултатите от кръвния. Така ще ти дойде като по-малък шок, когато ги получиш.
Съншайн, радвам се, че пишеш. ремонтa ще го приключите и работа ще намериш. Вярно е, че сега много трудно се намира, но не губи кураж. В каква сфера?
На момичетата с добрите резултати от пролактина - БРАВОООО, супер сте.
При мен нищо ново. Вчера бяхме на танго хелоуин парти, но не можахме да танцуваме много. Нещо подът не беше като хората и поднасях много, та се притеснявах да не се тупнем едно майсторски на дансинга, че малко да поднесеш в този танц, повличаш партньора 100%, през цялото време си на един крак, добър баланс си требе. Ще наваксаме тази вечер
П.С Мама на санчо, не е от главата. Нищо не е от главата, ок? В смисъл, каквото и да става в главата,  си има и друго проявление и съответно лечение. За всяка болка си има лек. Ако от нерви вдигнеш кръвно няма да решиш, че полудяваш, а ще си изследваш сърцето и ще пийнеш хапче. Същото е и при нашите проблеми, стига вече с това "психясвам", че аз ще психясам, ако го чуя още веднъж.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 08:02 от Estlar

# 657
Добро утро , милички !  Hug

belora ,Честит рожден ден!Жива и здрава и много щастлива !  Hug  bouquet newsm59  party023  Gift

# 658
БОЖЕ Belora извинявай - такава съм блейка днес не видях че си писала че имаш рожден ден

Да си жива и здрава - нека щастието, любовта и късмета да са красивата ти реалност. Нека мечтите ти се сбъднат до една .

Извинявай пак и весел празник

# 659
Belora newsm38 newsm59 да си жива и здрава  ,весел празник.

Общи условия

Активация на акаунт