Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Белора, честит рожден ден! Да си жива и здрава и да ти се сбъднат всички мечти!

mama_sancho, радвам се, че с пролактина всичко е наред.

InataCh, Тироксинът на мен не ми е повлиял по никакъв начин на МЦ, надявам се твоето закъснение да е от друго, нищо че според теб вероятността е малка  Hug

Редакция:
Уф, толкова ми се спи днес, че дори едно "Добро утро" не ви казах  ooooh! Едвам се събудих сутринта и ми е едно криво.

# 661
добро утро!
от няколко дни се каня да ходя да си купувам чанта, та днес вече мисля да я свърша тая приятна работа, дано ми оправи малко настроението!
на обед, разходчица до морето и следобеда ще готвим с милото нещо...
Малка Лисичка, сега видях и аз снимките, мн са готини  Hug
ина, дано причината е бебче  Praynig  Hug
мама сънчо, ако ти е по-добре споделяй, то и аз напоследък само се оплаквам, но имам нужда -нали за това е темата; искрено се надявам да няма сериозна причина за случилото се  Praynig  Peace
белорче, желая ти от сърце здраве и скоро пухкаво бебче  newsm30
Весел празник!!!
Monik@, радвам се че при теб нещата се развиват добре  Hug ще чакаме наръсването!  Peace
ели,  Hug Hug Hug

На всички желая хубав ден!  Hug

забравих - Да ни е честит празника  bg

# 662
Добро  утро  Hug

За мен денят и месецът не започнаха особено добре- дойде ми М Sad((
Много ми е депресирано от вчера, нищо  не ми се прави..

То даже не е само заради липсата на бременност,а по-скоро заради липсата на новата емоция, която щеше да ми създаде...Някак си няма какво да очаквам сега, нищо не ми е интересно. И тези гадни мъгли и лошо време, които ни чакат, съвсем не подобряват картинката Sad

Ааа за капак вчера две колежки си говориха как и при двете бебето станало на първия месец, след като спрели да се пазят...Без да мерят нищо. Сега се чудя дали не сгреших, че започнах да меря, според гинеколога ми така сме си намалявали шансовете...

През нощта сънувах как си меря БТ, но термометрите бяха от хартия като тест за бременност и се разпадаха в устата ми и ги гълтах целите без да искам...

Уфф..оплаках се и споделих с вас моите настроения. Мерси на който ме изслуша. А опитваме само от 3 месеца, много съм слаба психически, знам Sad

# 663
Пипи, как точно си намаляте шансовете, мерейки БТ???  #2gunfire Хич не им обръщай внимание и на колежките. И аз имам "приятелки", които ми ги разправят такива, надлежно са разкарани от живота ми. Като са фертилни какво? Трябва самодоволно да се присмиват на всички, на които не се получава от раз и са започнали да мерят бт и следят овулации? При нетаймиран секс лекарите приемат, че е нормално да не се получава до 1 година. При таймиран - 6 месеца. Това какво ти говори? Горе главата и продължавай упорито с БТ.

# 664
Пипи, как точно си намаляте шансовете, мерейки БТ???  #2gunfire
Имаше предвид, че започваме да се натоварваме психически и нещата стават по-трудно.

Думите му буквално бяха: "сипете си две ракии и се любете, нищо не мерете"  Grinning

Може и да има нещо вярно, но при нередовен секс може и повече от година да отнеме без да има реален проблем. Т.е. трябва да го правим целия месец през ден, за да имаме реални шансове, а ние не сме така...Така че го игнорирах и поне О си следя с тестове, а БТ- от този месец започвам.

Мерси за подкрепата Естлар, аз м/удругото не пиша редовно, но те следя и стискам палци, когато имаш нужда.

# 665
Белора, честит Рожден ден и от мен ! Много щастие, късмет, здраве и най-сладкото бебече догодина по това време  Hug
Пипи.2013, горе главата. Нормално е да разстроиш, но според мен е най - вече от тези кофти сънища. Не слушай колежките и който и да е. Знаеш, че всичко е въпрос на време  Hug Сега прочетох коментара на доктора ти  ooooh! 2 ракийки и се любете...хахаххах
Azira_smile, приятни занимания си си наумила  Wink

Ние вчера си направихме тиквен фенер. Дялкахме я 2 часа с щерката, даже се порязахме и двете, ама стана много готина  Wink
Сега се готвя за Цветната снимка - в 12ч. е. Така ме е хванало шубето, чеее  Confused Моля се само всичко да е наред с тръбите  Praynig Чакам си и резултатите от хормоните. Надявам се днес вече да излязат, че иначе чаак другата седмица.

Усмихнат ден на всички иииии - горе главите  Naughty

# 666
  • София
grahche1, стискам палци всичко да е наред.

Пипи.2013, точно поради същите причини (правене на секс през ден) и аз започнах да меря БТ. Така поне знам че имаме 6 месеца да стане и ако не – по доктори.

# 667
Здравейте и от мен!
И ЧЕСТИТ 1-ВИ НОЕМВРИ НА ВСИЧКИ! [/color]
Белора ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И ОСЪЩЕСТВИ МЕЧЕТИТЕ СИ!
Пипи - не се отчайвай, мила! От твърде скоро пробвате, за да го правиш! Нещата ще се получат. Тези, които забременяват от първият път, и аз им се кефя, но повечето, за жалост не са така. Трябва време! И аз отначалото си мислих, че съм най-прокажената, но като видях статистиката и пълните кабинети, вече 3та година се борим с това. СПОКОЙНО! Simple Smile ВСЯКА СКОРО ЩЕ ИМА СВОЕТО ЧУДО!

Скрит текст:
ТАЗИ ПЕСНИЧКА УСПЯВА ДА МЕ НАДЪХА, ДАНО УСПЕЕ И ВАС ДА РАЗВЕСЕЛИ! Simple Smile
ВЧЕРА НИКОИ НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ С ТЕСТОВЕТЕ ЗА О.  newsm78 НО ПАК ЩЕ ПОПИТАМ: ВИЕ КАКВИ ИЗПОЛЗВАТЕ? МИСЛЯ ТОЗИ месец отново да подновя опитите с тях ... все се заричам, че няма, но само тях .. без мерене на БТ, че ми идва в повече Wink

# 668
  • София
toito, аз тия дни чета по диагонал малко  Crazy

Аз използвам O.View и не знам какво да ти препоръчам. Ти защо искаш да ги смениш?

# 669
Защото ги използвам от доста време, и последните 2 месеца, когато ги използвах, нещо не успяха да отчетат правилно, а съм сигурна, че имах, тъй като тогава ме следяха с УЗ. Макар от тях да бях най-доволна. Преди използвах Клеар ову 5+1, но тях абсурд ...

# 670
Toito и аз съм доволна от oview, отчитал ми е с много добре наситена втора черта, с непосредствено покачване БТ след това.Но вече не ползвам, защото съм спокойна че  О ми е ОК и горе долу и дните си знам точно кои са с -+1 ден варират. Хихи тези мъже сякаш в едно училище са учили, и аз слушам същите приказки Grinning

# 671
Здравейте!

belora ЧРД! Желая ти изключително много щастие във всички аспекти!  newsm59
мама сънчо пиши какво е станало с прегледа.

И сега да ви се накарам малко! Абе момичета, много отчаяни постове нещо днеска. Май мрачното време ви се отразява. Недейте така. Бъдете по-усмихнати, по-позитивно настроени! Имате хора до себе си, които ви обичат и подкрепят, това е най-ценното нещо в живота. Другото са преходни кахъри. Така че, стягайте се, петък е - излезте довечера да се забавлявате и си изкарайте мрачните мисли от главите. Всичко рано или късно се нарежда.  Hug
Готово скарах се  Laughing

При мен до тук нещата вървят добре с изследванията, с работата не толкова добре, та още се чудя дали да пробваме за бебе или първо самата аз да си се стабилизирам най-вече финансово. Не че няма да се оправим, живи и здрави да са хората около мен - помагат ми много, но не се чувствам полезна като не помагам финансово. Така че тези дни това ми е темата на размисъл.

УСМИХНАТ ден на всички!  newsm47

# 672
Azira_smile ,благодаря ти  Hug

# 673
Здравейте и от мен Simple Smile
Честит рожден ден на Белора. Да си жива и здрава и мнооооого щастлива! На този ден познавам все хубави хора родени /един от тях е майка ми/! 
Ина, какво стана с изследванията...нищо не казваш.... newsm78 ще има ли повод за радост  Party
Мъжищата все ги разправят едни и същи явно... Wink и моя вика че в работата не може да ме спре, ама у дома ще ми вземе лап топа  hahaha да ама не е познал Wink
Грахче, стискам ти палци за цветната снимка и за изследванията, дано всичко е наред!
Тоито и аз ползвах О.ВЮ, но сега съм на тези от Ибей Simple Smile винаги съм казвала че и двата варианта съм доволна! Само че тоя месец съм толко несериозна, че даже и вчера /13 ден от МЦ/ забравих да се тествам...та дано и днес да не забравя, че ше стане интересно Wink само спазвам доколкото мога поне един час да не съм ходила до 00 и да не съм пила вода!

Желая ви прекрасен ден! Тук при нас е много скучно навън....няма жива душа....всичко почива явно Cry

# 674
Ето ме. Най-напред да благодаря за стиснатите палци.
Процедурата си беше гадна. Боли си. Резултата - дясна тръба - проходима, лява - не. Много се разстроих.
ММ в четвъртък е на спермограма, че последно прави преди 6 месеца и на 13-ти сме при Владимиров за становище по нашия случай.
Излязоха и хормоните, ама за тях ще питам Денис, да не ви занимавам с глупости.
Понякога имам чувството, че това няма край. Хем вътршно съм сигурна, че ще се случи, хем на моменти падам духом.

Общи условия

Активация на акаунт