Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 734
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Аз забравих да споделя,че имах,т.е. може и още да имам проблем с единия от хормоните - кортизол,беше висок преди с близо 100 единици.
МЦ идваше ,когато си иска (понякога и два месеца го нямаше) ходих по сумати лекари,даже минах през ЯМР и ми казаха,че евентуално имам тумор в главата от тези,които са по няколко милиметра и не се виждат и трябвало да вземем разтвор,който оцветявал кръвта и се виждали тогава.Е,взехме,оказа се,че няма нищо,въпреки това проблемът си остана,а аз първоначално за да разбера това и да отида на лекар -качвах кг и без да ям и то не стоеше като качени килограми,а все едно те е ужило нещо и си се подул.
Дано това не окаже влияние за намеренията ми - Бебе

# 541
уф, нещо затишие е настанало в темата newsm12. Никой не прави тестове, нещо няма екшън...

явно всички гонят ицето в момента...... а дано, дано след това да завалят много  по две чертички smile3521

# 542
Belora,ето ти един екшън от мен - ДОЙДЕ МИ Simple Smile Толкова съм щастлива. Сега обаче съм във влака и ми пада батерията на лаптопа. Ще пиша после повече!

# 543
Аз гледам да не пиша, че да не ви товаря, не съм на кеф днес...

Според мен съм в ПМС, нервно ми е, криво за всичко...

И усещам как скоро ще ми дойде и ще се разочаровам Cry

Корем ме боли, имам и леко повишена Т- 37.4 стигна по едно време, настинка ли е, какво ли...Самонавивам се, че са симптоми на бременност, ама една част от мен си знае, че не е така.

# 544
Ееее Елена, браво, че ти е дошло най после:lol: Това са хубави новини. Сега чакаш овуто и после гониш ицето  Wink

Май бая народ сме се сдухали днес, на всички на които им е гадно spoko

Пипи дано не се разочароваш, стискам ти палци

# 545
Скрит текст:
Аз малко с тъп въпрос ама какво е Ицето ?  Embarassed

# 546
Eхееее,колко много сте изписали за един ден!
Ината, само за 1 месец с доза 50 от близо 6 падна на 3! Стискам палци за теб!
Елена, това е първият цикъл, на който се радваме толкова много във темата! Laughing
Дикси, страхотна булка си със сладко коремче!

# 547
Eхееее,колко много сте изписали за един ден!

Да, наистина голямо писане пада, но е хубаво, дано активността е само с добри новини. Аз не мога да наваксам защото с тази командировка само чета от телефона. Но вече съм си в нас и след лекциите довечера смятам да прочета всичко в детайли. Дано не съм изпуснала някоя важна новина.
Дикси, мернах те на снимка - страхотна си. Честито.
Естлар, как мина всичко днес?
Рости, дано да е и последния толкова трепетно чакан М. Никога не съм се радвала така през живота си на лелята Simple Smile

# 548
Лисиче - Ицето =  fertilization (яйцето) Simple Smile
manika74 - много се радвам! Дано бледата ти черта се насища все по-бързо и забелязано, и се превърне в един вълнуващ и несравним живот!  Hug  bouquet

Аз нямам какво да кажа - всеки ден чакам утре!  ooooh!
Следя БТ, моля се да се вдигне много много и да съм и аз щастлива вече  Mr. Green Всеки ден си гледам графиката и се питам "Кога ли се покачва БТ? Кога ли ще е имплантацията?" - неща, които вече милион пъти съм изчела  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Та това е! Simple Smile От мен лека и бебеносна!   bouquet Hug

# 549
Днес - работа, утре е големият ден с прегледа. Мерси за стиснатите палчета на всички ви.
Елена, честита лелка, този месец я посрещаме с почести, но от другия е нежелана.

# 550
Ооооо, Естлар, тогава стискам всичко, което имам - палци, топки гумени против стрес и така! Утре ще те доближи с още един ден до твоята мечта!

# 551
  • планетата Земя
Юхууу,надниквам за малко.Както е ясно аз се оциклих миналата седмица и заминахме на ескурзия.Тва да си в цикъл и по пътищата е голямо наказание. Tired Мина ми вече и сега се наслаждавам на почивката с пълна сила.

Целувам ви всички и се надявам да имате много положителни тестове  newsm76

Момичета ще се слага ли анкетата за гласуване за заглавие  за следваща тема?  newsm78

Има две предложение.Пращайте още и ще сложа анкетата.Може и на ЛС

# 552

Съншайн, къде се губиш? Минахте ли терапията с АБ? Какво ново при вас?

АБ-? Нищо ново сега сме се захванали с ремонти и настинах яко, бях на антибиотици. Ти как си? Нямам много време за нет от ангажименти. Peace

Чакам да ми дойде този месец, дано пак е навреме което ще ми даде надежда че нещата малко по-малко влизат в норма - това за хормоните ми.  Tired
Успех на всички. Heart Eyes

# 553
Антибиотик, но ти отговори на въпроса. Успех с ремонтите и пиши по-често.

Миленка, като каза екскурзия и на мен ми дойде да пътувам. Ето една италианска закуска.

# 554
Добро утро от мен с горчиво кафе
http://imageshack.us/photo/my-images/24/kte8.jpg/

-днес съм последно на работа, после малко почивка-дали ще пътуваме не знам ... но дано си почина малко
за вас -закусчица
http://imageshack.us/photo/my-images/607/3zcw.jpg/

Елена, много се радвам, хайде сега напред към новия опит !
Тоито, стискам палци!
Естлар и на теб!
Дикси, много хубава булка си -много хубаво коремче!
лисичке, наистина тези витамини Е фолиева и цинк са хубави за мъжкия пол  Peace
рости, браво че е паднало ТСХ!
сънчо, благодаря ти за милите думи, дано все пак имаме успех в края на ноември!
Ниана, как си?
Буци, как вървят танците? Мен много ме зареждат!  Heart Eyes
ели, дано имаш две чертички!
даниела, ти как си?
грахче, хаха значи и на теб ти хареса думата Ице -дано го хванем
афродита, наистина е много хубаво на сватба! Мен ми се прави втора хихи  Mr. Green

На всички, които не споменах, не е нарочно - прегръдки!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт