Падат есенни листа,искаме тестове с втора черта-тема 43

• 21 972
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Днес не ми се пие кафе, а гореш шоколад. Черпя малко

Много благодаря за окуражаването, но влагате много надежди в грешния човек. При мен нещата са по-скоро "а дано ама надали". Още повече след отрицателния, ама абсолютно отрицателния тест от тази сутрин.
Съншайн, къде се губиш? Минахте ли терапията с АБ? Какво ново при вас?

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 07:53 от Estlar

# 271
toridim ама как да пропусна двоен прашец  baby_neutral baby_neutral взимам с пълни шепи, благодаря!
Estlar дано скоро имаш съвсем положителен тест, не знам кой ден ти е днес.

# 272
Добро утро !
В хапчетата нямаше листовка, но намерих в нета такава. Тоооо...чудо направо явно е страшна химия. Симптоми колкото искаш при употребата им.
Добре поне, че отминаха световъртежите и гаденията. Ще устискам още 20 дни да ги пия.

Милена, всичко си е наред. То човек като тръгне по лекари, главите ни се пораждат всякакви сценарии  ooooh!  Hug
Буцигном, много стиснати палци от мен днес  Hug
ianayana  55 и да не се задържаш много, много!
Estlar , май наистина е раничко още. Дано след 3-4 дни теста да сочи друго.

Усмихнат ден на всички, напук на дъжда   bouquet

# 273
Добро утро!
 newsm75 newsm79 newsm28 с малко закъснение да си смукна от близнашкия прашец на Торидим
Estlar   spoko  и да не е станало този месец, все пак е важно, че имаш хубава графика.
!Diva! къде се загуби? Как си?
rossti08  дано да сте оползотворили добре фоликула  fertilization

# 274
Добро утро и от мен, момичета!
Естлар - Кураж! Ако не сега, следващият път Wink
РоситоPraynig
Ленивик - как си ти, мила
Торидим - и аз се нареждам за двоен прашец
 newsm75 newsm75 newsm79 newsm28 newsm28 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79

При мен ... скоро М си отива, този месец беше малко по-дълъг, но може би, защото сменях доста климати - хоцках тук и там и затова. И се започва при нас, великата гонитба Wink  fertilization luvbed Heart Eyes

# 275
  • София
Добър ден Wink

Да ви се оплача, ужасно ми е студено днес  Tired Намръзнах се сутринта и още не мога да се стопля.
Ходих сутринта до нашата лаборатория да си пусна прогестерона. Чаках чаках, ама тооооолкова бавно работеше лаборантката... и системата нещо се прецака, ужас. Звъннах на шефа, че ще се забавя за работа и тръгнах към друга лаборатория. В бодимед ми взеха 23лв., в Цибалаб е 19,30лв. (по спомен), а миналия месец в Карлово ми струваше само 12лв. Чудя се как така определят цените  newsm78

Да смета и аз малко прашец newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

Estlar днес не беше ли рано за тест?

Milena дано следващия път да се покаже скрития яйчник  Peace

rossti08 хващайте го това яйце  fertilization

# 276
Може и да е било рано, но не се надявам, трябва да ми дойде в събота. Днес е четвъртък. Поне някаква супер мега бледа чертичка трябваше да отчете, според мен. Не виждам как от абсолютно нищо за два дни ще се насити до очакваните вдругиден тлъсти две черти. Вече се настройвам психически на вълна план за действие следващия месец, отлагах решението до сега, защото имах слаби надежди, не отричам. Вече е време да седна и да си напиша речта за лекарите и да се проявя като яхналата метла вещица, която съм всъщност. Не знам дали ще събера сили за всичко, което предстои. Чувтвам се уморена от всичко това. Човек може да си поддържа мотивацията до един момент. Момичетата, които са тук от по-дълго, предполагам разбират, че единственото, което става по-лесно с времето, е приемането на отрицателния тест. Вече не е драмата, която беше преди, но мотивацията отслабва с всеки път, защото си пробвал кажи речи всичко от А до Я без резултат, и то все мерки, в които успели мами се кълнат. Единственото, което не сме пробвали да подпомогнем естественото зачатие е
- аз да спра работа
- да отидем на врачка/шаман

Билки, добавки, вирене на крака, редовен секс, мерене на БТ, фоликуметрия, тестове за овулация, всичко вече е минато по реда си и остава само сериозната терапия,наистина, говорим за стимулация и АРТ в последствие. Да довърша хормоналните с едно последно опразване на джоба на 3-ти ден и това е, ако и от там не изскочи заек - задънена улица. Високото ТСХ ще го проследя, но то не е проблем за зачеване, а за износване, нещо друго потиска овулацията. Четох, че ТСХ се повишава и при ЕНДО, отново, вече ми се изправят косите колко неща се навързват с тази диагноза.

# 277
Естларче, влизам специално да видя какво става при теб  Hug Бъди търпелива, изчакай закъснение и тогава опитай отново с теста   bouquet Не за друго, ами ти по-добре от мен сигурно знаеш какви са стойностите на хормона през първите седмици в единици (от първа до пета г.с. долната граница на реф. стойности е под 20 единици). Аз мисля, че точно на това се дължи понякога отрицателен тест при жени даже и в 6-7 седмица.
Има надежда! Докато цикълът не дойде, винаги има надежда!  Hug

# 278
Estlar не се обезкуражавай, все още е ранно. В предната ми бременност(свършила доста зле) теста ме хвана на 2 дни закъснение с много бледа черта. И 4 дни ту се появяваше, ту не, на най-различни тестове. Стискам палци да е станало Praynig
Аз съм на ден закъснение, 37 градуса и отрицателен тест  

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 12:36 от Eipril

# 279
Този цикъл съм го отписала, ама както се вика, suprise me. Няма да откажа. В момента говоря не отчаяно, а по-скоро реалистично какво да предприема оттук нататък. Знам, че аз майка ще бъда по един, втори или трети начин и че всичко е въпрос на време. Благодаря ви за куража, имам нужда, признавам си без бой. Както и да се развият нещата следващите дни, ще увеся нос за не по-вече от ден, познавам се.
Ейприл, ако си следила овулация и наистина имаш закъснение, най-добре си пусни кръвен. Ако не си следила ову, не си сигурна дали имаш закъснение и двете чертички или МЦ може тепърва да предстоят. Случва се овулацията да се измести.
Розово мляко, знам, знам, и на другите лекции държа, ама ... Както обяснявах вчера на най-добрата си приятелка, когато започвах, мислех, че тези, които правят хиляди тестове ги правят, защото имат огромно желание да забременеят. Сега осъзнавам, че е по-скоро страх, че не се е получило. Тези, които издържат до закъснение са тези, които са спокойни, че ще стане рано или късно, а аз не съм от тях.

# 280
lenivik  Hug Много работа имах последните седмици, до толкова че изобщо не мога да се сетя кога ми бе последната МЦ. Ще отида да пусна едни имонологични другата седмица, че май само те ми останаха от списъка. Та за това не се включвам много често тук.

# 281
  • София
Estlar Hug Ще стане рано или късно, но за всички е по-добре да е рано.

На мен ми излезна Прогестерона: 47.80 ng/ml реф. ст-сти 1,70 - 27.
Чак се учудих на резултата  newsm78

# 282
  • планетата Земя
На мен ми излезна Прогестерона: 47.80 ng/ml реф. ст-сти 1,70 - 27.

Май,май ще имаш блага вест Laughing Все пак си изчакай спокойно датата на М и тогава се тествай

Estlar,прегръщам те.Повечето от нас,които са с по-голям стаж в темата,се лутат между надеждата и отчаянието.Моля се да изскочи зайчето за всяка от нас  Praynig

# 283
Estlar,няма да ти дойде в събота  Peace
Lenivik,и ти ли се редиш за близнаци бе жена  JoyБраво!!!То и аз не бих се дърпала, ама все пак имам   само едно дете WinkКазвам го съвсем в добрия тон-винаги съм се възхищавала на такива жени Simple Smile
Моята температура още не се покачва ,дори днес е по-ниска ,а теста е вече отрицателен.Това значи ли че може би днес съм в О?Аз уж този месец отказах температурите и тестовете JoyДа,ама не-като наближи времето на яйцата и мее обхваща спортна страст Joy

# 284
Estlar,няма да ти дойде в събота  Peace
Lenivik,и ти ли се редиш за близнаци бе жена  JoyБраво!!!То и аз не бих се дърпала, ама все пак имам   само едно дете WinkКазвам го съвсем в добрия тон-винаги съм се възхищавала на такива жени Simple Smile
Моята температура още не се покачва ,дори днес е по-ниска ,а теста е вече отрицателен.Това значи ли че може би днес съм в О?Аз уж този месец отказах температурите и тестовете JoyДа,ама не-като наближи времето на яйцата и мее обхваща спортна страст Joy

Само да добавя ... и аз исках близнаци!!! Даже  го споделих със съфорумките  Heart Eyes, а то взе, че стана  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт