Синдром на раздразненото черво

• 417 680
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Бургас
Не,заради обострения бронхит.
За температурата се пият температуропонижаващи,но аз съм алергична.

# 2 281
Знам че за бронхит антиобиотик може да се пропусне.
Ама щом са ви изписали...

# 2 282
Спомням си една приятелка по същото време миналата година го кара. Бая време я мъчи и таз лека температура - сигурно поне две седмици. И характерно за този вирус, че един ден си зле, друг ден добре и така докато се възстановиш напълно. Аз не виждам основания за антибиотик при положение, че нямаш пневмония, ама лекарите се презастраховат, ясно ми е. Зареди се с търпение, просто е гадно и продължава по-дълго. По-кофтито е за червата да не ги разбуташ пак от толкова антибиотик Sad

# 2 283
  • Бургас
Много ясно,че ще се разбутат червата.
През 2019,когато бях с тежката пневмония,пих вкъщи 10 дни антибиотик,после ме наляха с не знам какви големи дози гентамицин и пеницилин в белодробната болница...И така да ми се разбутаха червата,повече от година бях много зле.Всякакви антибиотици влошават при мен картинката.Много.

# 2 284
И при мене е така, нали знаеш. Всичко се провокира след силни венозни антибиотици...Иначе днес как си ?

# 2 285
Някой  имал ли е коронавирус и как му се отрази на червата? Имате ли ваксина ?

# 2 286
Аз лично не бих препоръчала ваксина за човек с такива проблеми, никой не знае какво ще стане. Може и всичко да е ок, но може и да се влоши положението.

# 2 287
  • Бургас
Някой  имал ли е коронавирус и как му се отрази на червата? Имате ли ваксина ?
Имам коронавирус в момента.
Как да се отрази на червата-зле естествено.Нали са слабо място...

И при мене е така, нали знаеш. Всичко се провокира след силни венозни антибиотици...Иначе днес как си ?
Ами...зле съм.Ще опитам да пия Левофлоксацин.Преди съм дрискала от него,сега се моля да ми понесе.
Не искам в болницата,защото там яко наливат с антибиотици.Точно 2019 след лежане в белодробната болница и зверско наливане с пеницилин и Гентамицин,имах завишени чернодробни показатели и бях толкова зле дълго време...
Слагат много големи дози от всичко в болниците.
Пък да не говорим колко пъти и алергии,и анафилаксии точно в болница съм получавала.Имам ужас от болници.
Ваксина НЕ мога да си сложа, защото и от ваксина съм получавала анафилаксия.
Имам медицински противопоказания.Колкото и задължителна да я направят ваксината,аз пак няма да си сложа, по-точно никой нормален лекар няма да ми сложи.

# 2 288
Аз лично не бих препоръчала ваксина за човек с такива проблеми, никой не знае какво ще стане. Може и всичко да е ок, но може и да се влоши положението.
[/quote

И аз така мисля,въпреки убежденията,че нямало проблем при такива заболявания.

# 2 289
  • Бургас
Трябва да са в ремисия всички хронични заболявания,че чак тогава човек да се ваксинира.
И не е 100% сигурно,че дадено заболяване няма да се влоши.Специално за автоимунните става въпрос.

# 2 290
Трябва да са в ремисия всички хронични заболявания,че чак тогава човек да се ваксинира.
И не е 100% сигурно,че дадено заболяване няма да се влоши.Специално за автоимунните става въпрос.

Аз съм съсСРДЧ;възпаления на червата,дивертикули.И преди 4м премахната жлъчка

# 2 291
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Те автоимунните се разбутват, но логиката е болестта да ги разбутва още повече. нали процесът по образуване на имунитет е един и същ, само дето ваксината е изчистена и безопасна

# 2 292
Те автоимунните се разбутват, но логиката е болестта да ги разбутва още повече. нали процесът по образуване на имунитет е един и същ, само дето ваксината е изчистена и безопасна

А на Вас как ви се отрази ваксината и с какви заболявания сте?

# 2 293
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нямам автоимунни, за сега, влязох в темата заради близък човек, когото загубих миналата година и останах. Най- вече, защото не знам как да спра да следя темата, но и малко от сантимент към моя близък

При всички случаи Левокса има твърде много и неприятни странични ефекти

# 2 294
  • Бургас
На теория е така.
На практика обаче...
И освен това много хора с по две ваксини също развиват пневмония.
Лично познавам вече трима.
Не знам защо,може да са някакви изключения.

За Левофлоксацин се притеснявам само,че може да не ми понесе и да го изхвърля,заедно с цялото чревно съдържимо.
Не знам защо Зинат не действа,може всичко това да е от вируса,а не на бактериална основа... .Направо толкова зле да се чувствам...Лежа без грам сила,спя, температура,болки в главата,в гърлото,в гърдите...
М@мка му и вирус.

Общи условия

Активация на акаунт