Моля за чудо!

• 11 348
  • 102
  •   1
Отговори
Извинявайте, че пиша тук, но съм много, много отчаяна! Имам сериозен проблем със зрението, а никак не искам да ослепея! Sad
Обръщам се към жените, които са от село Покрайна. Четох, че там има един свещеник, отец Михаил Иванов, който правел чудеса. Прочетох за него във вестник "168 часа". Ще се радвам, ако някоя от вас може да му предаде да се помоли за мен,  много имам нужда от чудо и очите ми да се оправят. Sad Sad Sad
Извинявам се, ако темата е на неподходящо място, но съм много отчаяна и не искам да остана без зрение. Sad

# 1
Ох, дотам ли я докарахте???? Сега не сме в 10-ти или 15-ти век. Толкова ли са некадърни в Берковица?

Обяснете какъв е проблемът Ви и вероятно ще можем да Ви насочим към изключително способни специалисти. Познавам такива, но сигурно и други от форума познават.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 01:40 от vl

# 2
Ами, от август имам проблем със дясното око. Имах конюнктивит, излекувахме го, но имах болка отзад в главата, мислех, че е от нервите на очите. От тогава не понасям слънчева светлина,  наскоро окото почна пак да ме боли, както и около него, да ме сърби около неего. Сноши ми се замъгли зрението за кратко и много се изплаших. Вече не виждам добре надалеч, даже със очила. Sad Болката във главата отзад и врата е непоносима, нощем не мога да спя. Боя се, че ослепявам. Sad От 12 август си почивам, не чета книгии, вестници и списания, не гледам телевизия, в нета само наглеждам лейдитата е виртуалното си кученце, чета мъничко новини.  Уж според лекарката нищо им няма на нервите, но тогава бях така разстрооена и уплашена, едва не повърнаах, че вместо на  машината, ми прегледа нервите със светещата пръчка. Уж добре ми били нервите, уж съм за невролог. Е, признавам, не ходих на невролог, уж всичко отмина, ноо наскоро пак се проявиха жестоките болки.  Поне този път нямам халюцинации, предишния път ми се привиждаха пълзящи гадинки и светлини, имах и шум в ухото, но него то имам от две - три години, беше слаб и не ми пречеше. А сега сякаш окото и цялата дясна част на главата ми горят. Просто съъм отчаяна. Sad

# 3
Нима не са измерили очното налягане?! С него се започва. Колко % е зрението Ви на едното и съответно на другото око?

За болка в главата отзад може би трябва да се произнесе невролог. Дали няма да се окажат два проблема? Но тази отпред около окото Ви може да бъде предизвикана от високо налягане.

Кръвното как е точно в този момент на силни болки в главата?

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 02:07 от vl

# 4
Колкото и да не ми се вярва, че това не е пързалка, за всеки случай да кажа:

Непременно отидете на невролог и настоявайте да ви направят поне скенер на главата. 

Хм,  и все пак има несъответствие между оформлението на постовете и съдържанието им...

# 5
Не, не ми е мерено налягането, за процентите, уж са сто,  но нося ачила, не виждам добре надалеч (все бъркам далекоогледство или късогледство имам), също така имам кривогледство и астигматизъм. По принцип имам ниско кръвно, имам проблеми със храненето, слаба съм и тежа 30 кг.

# 6
Колкото и да не ми се вярва, че това не е пързалка, за всеки случай да кажа:

Непременно отидете на невролог и настоявайте да ви направят поне скенер на главата. 

Хм,  и все пак има несъответствие между оформлението на постовете и съдържанието им...

Да, но един скенер на главата не е евтин, а и според лекарката нищо ми нямало на очните нерви. А как ще убедя нашите да идем на невролог, не знам. Според тях съм добре и си измислям, но от тази болка не се спи. Хапчетата хич не помагат. Sad

# 7
Непременно измерете кръвното и очното! Едва тогава ще добием някаква представа.

А за скенер не зная. Неврологът трябва да прецени дали се нуждаете от него.

# 8
А как се мери очното? В смисъл болезнено ли е?
Забравих да добавя, че не по мое желание почти 6 години бях непрекъснато на компютъра. Sad

# 9
  • с/у ОколоМръсТното
на колко години си?

# 10
29, но не съм самостоятелна, живея със нашите.

# 11
И аз имам такава болка, не чак толкова силна, и ми сълзят очите понякога. Това е от изкривяване на раменете и лоша стойка. Аз се прегърбвам цял ден на работа и от това мускулите на врата се напрягат и скъсяват. Тези мускули вървят близо до очния нерв и затова се усеща напрежението в очите и болката отзад на главата. Наистина не минава от хапчета. Правилна стойка, редовни упражнения за отпускане на мускулите на врата и би трябвало да почувстваш облекчение. Няма страшно.

# 12
Ами не знам, дано но засега не смея да се отпусна и да си миля, че е това. Sad

# 13
  • София
Тия 30 кг на какъв ръст са? Да не става дума за анорексия?

# 14
  • София
Болката в главата може и от шипове да е.А шума в ушите и от щитовидната жлеза.Трябва ти добър доктор определено!
И тези 30кг.... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт